Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 10
mishuc spune:
salutare!
Didi81 am vazut ca vei naste la Cantacuzino cu dl. dr. Alexandru Ciulcu.
ce stii despre maternitatea aceasta? ca eu am vazut ca parerile sunt impartite. eu am fost operata la Cantacuzno la gineco, dar am stat numai la terapie intensiva pana la externare (am prins si weekend-ul) si a fost OK, dar oricum nu cred ca se compara...
mai sunt si alte care care vor naste la Cantacuzino?
mercic
Mishuc 29+
M&M spune:
....si eu intr-o scurta pauza( ce sa faci, dependenta asta ). Am reusit sa fac luna camera lui bebe, acum mai trebuie doar sa punem tapet si sa o mobilam( o foloseam drept depozit pana acum).
Dia, aici e inca soare si cadl. De la noaptte am inteles ca se strica vremea si in Bucuresti...
Vicky, mie nu imi apare niciun mesaj, cum ca ar fi forumul virusat...
Ma reintorc la treaba, chiar am o energie azi in mine!!!Macar acum pe final de trimestru 2 ...
Cristina 23+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Gini75 spune:
syyylviuta, a fost Sun pe faza (ca intotdeauna) si a raspuns ea.
Ai dreptate, in lege se prevede ca adeverinta se elibereaza de medicul de familie. Dar sa stii ca cei mai multi medici de familie habar nu au de asa ceva. Daca merge sotul cu diploma de la Filantropia la resurse umane, sigur nu ii va mai trebui nimic in plus. Cursul e gratuit.
Gini - in curand 28s
Alina Maria spune:
Gata gasiti pozele aici : http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso
Alina 31 si Mandy Stephanie 3 ani
syyylviuta spune:
Sun, Gini multumesc! Cred ca ne vedem maine acolo, dar o sa vin singura, ca sotul e la servici, cel mai devreme ar ajunge la 17.30... Pana la ce ora tine cursul? Si al catelea e? Auzi, ca sa nu va mai bat la cap... n-au site pe net!?
ps. mie nu-mi zice nimic ca ar fi site-ul virusat...
31+ cu Stefan Cristian
mcoca spune:
Gata, nu se mai poate. Musai sa-mi iau o rochita. Din pacate la noi ploua de o luna , dar o sa ma motivez sa-mi iau poate pentru Pasti.
Alina, Anaxena sunteti foarte frumoase in rochitele voastre.
Vicky 30+ si Maya
AMR 10s
Bebele casei
vias spune:
poate ma ajuta si pe mine careva....cele 126 zile platite 85%...85% din net sau din brut????
Cami 27s+, cu Timeea Cristina
pustai
vias spune:
..ma scuzati...eu sunt la ora de socoteli....si nu-mi prea ies socotelile cum vreau eu..
AlinaMaria...am vazut pozele...foarte frumoase...
Cami 27s+, cu Timeea Cristina
pustai
mcoca spune:
Cami, imi pare rau pentru istoria asta cu salariul. Te inteleg :(.
Vicky 30+ si Maya
AMR 10s
Bebele casei
the_andreea spune:
Camy,85% din brut,(cu tot cu bonusuri) din cate stiu eu.Adica ar trebui sa iei in mana cam tot atat cat iei si acum,pt ca nu mai platesti impozite.
Stai linistita ca nici mie nu imi ies socotelile,dar eu v-am mai spus.Si daca ma gandesc iar,ajung la nebuni.
Andreea 31+ si Theona-Lucia (27.08.2002)