Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Neata fetelor cu burtici.
Am ajuns si eu la birou ,am citit ce s-a scris ca sa ma pun la curent.
Astept sa treaca si ziua de azi si sper ca de joi sa fiu libera si sa stau acasa si toata saptamana viitoare.Chiar mi-ar prinde bine ceva odihna ca ma simt obosita.
Pentru fetita mai avem de cumparat salteluta si cadita de splalat cu suport.Saptamna viitoare probabil vom cauta.
Fetelor uneori ma ia o foame de ma lesina ,de ce oare??
Va pup pe toate .

28+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

m-am trezit de dimineatza, lucru suspect la mine..multzumesc pt admirarea rochitzei,mi-a aduso o prietena din Turcia

si acum ca m-am trezit asha matinala,ce fac?

am sa pap nishte cereale,ma imbrac si apoi...?ca salonul se deschide la 11..hmm ma duc la cafea!!

Ana-Maria31+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 9 saptamani
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

AMR maxim 59 zile

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

pe unde umblati pasaricile mele???

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mai dar cateodata ma uluiti cu cat puteti scrie...inca nu mi-au facut astia netul...dar diseara ii sun si direct scandal....nu se mai poate....

Cami 27s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

....mer sa citesc din urma si revin..ok???

Cami 27s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
Am intrat sa vad ce mai faceti , inainte de a ma apuca de facut curatenie...sa vedem cat ma tine harnicia!!!
Narcisa, stiam ca pentru arsurile de stomac mai sunt bune si grapefruiturile, desi sunt citrice!!! OFfff!!! Iar carceii sunt tare rai, mai ales ca mie mi se pun noaptea..
Boti, superb tricoul, sau mai bine zis, superba burtica!!!
Didi, ce burticutza sexy!!! Mie mi se pare ca mai crescut, cel putin de la intalnirea noastra din parc...
Ana, frumoasa rochita!!!
Dara, poate creste aciditatea gastrica si de aceea senzatia de foame. Sau poate hipoglicemie...
Gata!!! MA duc sa vad cu ce incep...tuturor

Cristina 23+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

'neatza pepenasi!
didi ce burtica faina ai!!!! ha noroc si la mai mare!
ana ce tare e rochitza!! si tu cu ea ..of course! (yes, yes...of course) ce nesimtiti aia cu salteaua..si acum ce faci cu ea? o retunreni si ei iti dau banii inapoi..sau?
maryb felicitari pt iniomara!!!! ma bucur f mult ca e totul bine cu bb!!!!
cristina spor la curatenie! si noi am facut in wk..dar nu am terminat..ca deh...nu suntem noi chiar asa harnici!
alina asteptam pozele cu fusta bestiala
boti super garsoniera lu' garga in tricoul ala!!! imi place fff mult!!!
gravidoasele!
aa...irda..mai da un semn, cum esti? ce face uteru'...? sper ca s-a harnicit si creste!!!

Oana
21+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

magazinul n-are nicio vina cu salteaua

era sigilata ,ambalata si cu eticheta pe care scria mare 120x60x8

ma duc cu ea inapoi,va dati seama ca-mi dau banii inapoi sau mi-o schimba cu alta!!!problema e ca nu shtiu unde am pus bonul,pt ca am cumparat si un cadou pt un bb si mi l-au pus in plasutza bonul ,iar eu l-am scos si nu shtiu unde l-am instrainat

ma duc sa ma imbrac si o iau spre Miniblu

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hai neata pe la pranz,

Ana este suuuper rochita iar tu esti ca o papusica in ea! Foarte frumoase si tu si Maria si rochita! Tin pumnii sa rezolvi cu salteluta!

Alina fa poze cu fustita cea draguta!

Cris spor la trebi! Si eu vreau sa spal geamurile azi si fac matanii sa nu ploua maine...ca sa nu se suie balenschi degeaba in echilibru, la etaju' 4:)

Dara se poate sa ai crize de hipoglicemie sau, pur si simplu, sa fie o faza de crestere a micutei tale si organismul cere mai multa hrana!

Asaaaa...cum ziceam mai sus, dupa ce vin dintr-o scurta plimbare (cu trebi) vreau sa ma apuc de geamuri. Problema e ca sunt uriase si eu obisnuita sa fac echilibristica...numa' ca acuma am un burtoi in fatza si nu mai pot...vaz io! Oricum n-am chef sa chem pe nimeni, mi le fac eu! Uhhh ce putin mai e si am bestia acasica, saptamana viitoare plecam de la Tulcea cu el...dragu' mamii blanos!

Ma'c sa termin "cafeluta", ca s-o intind spre treburile din oras!

O zi faina sa aveti!

SUN 30+

Mergi la inceput