Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Sun, pai cred ca si Galu sustine soferii de pe banda a doua.Eu asa zic.Si se manifesta omuletzul, ce sa faca si ea, cum stie.Lasa tu ceapa si usturoiul...de ciocolata nu zici nimic, hmmm??Incerc si cu lapte si cu inghe

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (26+)si Vil asteptand o

AMR 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Las' ca-mi iau io un pushcoci de se incarca (,) cu oua imputzite si cu roshii stricate si ..sa vezi ce draguti or sa fie soferii aia, care se cred posesori de banda! Le-o fi luat mamica lor sosea...buhuhu...

Si NU, nu ma simt vinovata deloc bre! Ciocolata e buna, da energie, activeaza neuronii:)) si agita burtica! Ok, o da si arsuri...da' trec ele, parol:) Ete ca am facut si ceva bun...facui mami de Garga sa baloteze clatite, so...iupiii!

Ma'c sa bag muuuult pepene cu dulceata de visine si sa ma uit la Dr. House!

Pupinshtain!

SUN 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Sun, merci

Didi 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am venit si eu acasa
citesc si i'll be inapoi

Ana-Maria31+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 9 saptamani
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

am venit si eu acasa
citesc si i'll be inapoi

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salut
Nu am citit nimica din urma din lipsa de timp

Vroiam doar sa va spun ca sunt pleostita, ca mi-am masurat bucataria in lung si in lat, am fost la Staer, si nu am rezolvat nimica, pentru ca nu se baga la "cotiturile" de la mine din bucatarie,...
Plus ca inaltimea maxima e 84 de cm si mie imi trebuie cel putin 88, si corpurile de sus sunt de 72 iar eu vreau de maxim 65 ca am faianta pana mai sus, oooofffff.... si tare ma tem ca nu rezolv nimic!
De fapt, incercaseram si in 2003 cand ne-am mutat aici, dar am zis ca au mai evoluat astia acuma, ca sunt mai flexiili, dar de unde!!!

Mai caut....

Fug acuma sa fac baita.

Anca mami de Eliza si 29+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara fetelor , citi ce ati scris si sper sa imi amintesc ce vroiam sa spun .
Despre perna de gravida , eu zic ca e super mai ales din asta de care am eu cu un fel de bilute . O folosesc noaptea cand dorm , eu imi tin picioarele pe ea si o incolacesc sub picioare si ridic un crac pe o parte , caci este o semiluna . La alaptat am folosit-o la Mandy si e o.k. imisprijin nu doar mana ci si putin spre spate , daca alaptezi pe banca imi tine pozitia o.k. fara o alta perna .
Bine faci Sun asa te vreau nu te abtine mananca cevrei cat vrei tu si bb. sa fiti si sa va simtiti bine . Asa fac si eu .
Ankalaura succes cu bucataria , eu am facut-o pe a mea tot la un fel de comanda ,un prieten bun ne-a facut-o el e de meserie , eu am desenat tot si s-a rezolvat .
Tibericaai grija de tine si tine-ne la curent .
Mai dar mai toate aveti poze noi , poate trebuie sa imi fac timp sa mai fac si eu cateva . Am o fusta bestiala speciala de femei insarcinate si e moderna , pe negru, poate fac maine ceva poze cu ea .
Mada pe unde esti ce faci ?
Eu astazi am cumparat lui bb. o chestie de agatat pe albastru deasupra patutului si o lenjerie noua de pat cu ratuste mici si galbene . Offf nu ma mai opresc din cumparat siaranjat ,camera lui arata iar altfel , mult mai ordonata si mai frumoasa astfel incat voi inlocui pozele lui maine .
Noi in seara asta am avut gratar in gradina , a fost un soare bestial . Mi-ammai luat si un fel se scaun pat de lungit si lenevit in gradina cu o husa moale , dupa cezariana n-am de gand sa stau in casa in pat ci lungita in gradina .
Ma duc sa beau ceva .

Alina 30 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

azi mi-am cumparat saltea la patutz
tare happy mai eram
m-au sunat cei de la miniblu si mi-au zis ca o pot lua si ca costa 180 lei
am fost am platito am carato singurica pana la 4

si cand sa o puna sotzul in pat..era pe post de capac..adiq prea mare 70x135 in conditiile in care pe eticheta scria 120x60

pozewww.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">rochita imbulinata

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

anaxena, ce mortala-i rochita cu buline! De unde ti-ai luat-o? Mi-au placut si balerinii aia roz, si eu am boala cu balerinii in perioada asta, mi-am luat negri, albastri, albi, tre' sa-mi iau si roz neaparat.

atb, ar fi fain sa ne vedem. Eu nu stiu exact in ce zic ajung in Cluj, ai mei stau in turda, dar daca-mi dai un nr de telefon te sun sa stabilim o intilnire.

bubu, sa stii ca nici bebe al meu nu misca foarte mult, cel putin nu asa de mult cum vad ca misca bebeii celorlalti fete. Da' ii gasesc circumstante atenuante, zic ca-i ardeleanca precum ma-sa si d-aia

marimar, ce frumos ai vorbit de sarcina. Eu ma simt vinovata ca de multe ori uit de bebelina, sint asa de ocupata cu serviciul ca uit de ea citeodata in timpul zilei, mai ales cind e ea linistita si nu face nimica, si din cauza asta ma mustra constiinta.

biri, rizi tu rizi, dar sa stii ca obi-wan nici nu suna asa de rau, i-am propus barbatului ca daca la numarul doi ne iese cu putza sa-i dam nume de genul asta

In rest, cind v-aud de ales 6-9 kile la saptaminile voastra imi vine sa ma iau la bataie, ca io cu mari eforturi ma mentin la +8.
Gata, ma duc la culcare, c-am o saptamina criminala pina plec in vacanta si miine tre' sa ma trezesc devreme.
pupici tuturor

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Ana, super rochita imbulinata! Si balerinii la fel! Ce ati rezolvat pana la urma cu salteaua? Vi-o schimba?
Turtu, nr. meu de tel e 0744669752, poti sa ma suni oricand, si tare bucuroasa m-as intalni cu tine. Si al meu e din Turda, din zona Materna. Poate va cunoasteti.

Adriana 24+

Mergi la inceput