Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 5
boticelina spune:
Chicks, check this out, tricou cu balerine pe burtan sexos
Si faceti abstractie de santierul din spate si poate rade vreuna de burtanul meu gargaritzos
Monica 27+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
atb spune:
Narcis, deci azi la voi e zi nationala nu? ce sa zic, La Multi Ani!
Despre arsuri sa stii ca la mine nu trec cu lapte cald, mai bine cu lapte rece sau chiar cu inghetata... Rennie n-am incercat.
Adriana 24+
boticelina spune:
Ruxi, la un moment dat si Mona a amintit ca pe Cris il dor picioarele, chiar a deschis un subiect separat si toata lumea, inclusiv doctorul la care au fost, a zis ca sunt dureri de crestere. Dar trec...
bunurile gargaritzei
SunSmile spune:
Suuuper burtica Boti! Hai mai ca a crescut si garsonu' Gargaritei...iupiii!
Miky mergi la un medic daca tot esti ingrijorata! Eu sunt convinsa ca nu e nimic in neregula cu burtica, dar stiu cum e sa ai cate un pitic pe creier! Asa ca, daca te simti mai impacata, mergi la medic!
Narcis bre...sa va traiasca Republica:) De la aia de pe banda a doua zici ca e? Ce draguuut! Este unul din domeniile in care nu vreau si nu pot sa fiu draguta si toleranta...DELOC, chiar!
Mada chiar asa, hai ca-l sun pe Razvan sa-l intreb ce parere are de dintele tau! Ma bucur ca a inceput Ari sa pape...asta e super! Tin pumnii sa fie maine vreme buuuna si frumoasa!
Io am facut papica si cred ca pana face iubi mamaliga, mancam tot tzatziki-ul...asa, cu lingurita:)
Insa abia astept sa-mi tai pepene mai incolo, cubulete reeeci asa (si ma mai mir de gat) si sa pun niste dulceata de visine peste...ma rog, sunt disperata deja cu dulceata aia!:)
SUN 30+
marimar spune:
Boti, wow ce burtica frumoasa se iveste din tricoul cel mulat !!Asa da !!
Narcisa
uite aici:
• Avoid food and drinks that can make it worse - such as rich, high fat or spicy dishes, chocolate, citrus fruits, alcohol and coffee.
• Eat small, frequent meals regularly - this gives your stomach less time to build up acid because food neutralises the stomach acid.
• Take time over your food - eat small mouthfuls and chew your food well.
• If you smoke, try to stop, as smoking relaxes the valve between your stomach and oesophagus, making acid reflux more likely to happen (smoking is also harmful to your baby).
• Keep an upright posture, particularly during and just after meals - sit up straight, try not to bend over, avoid clothes that are tight around your stomach and try not to lie down for at least an hour after eating.
• If it is worse at night, try not to eat or drink anything for the three hours before you go to bed.
• Sleep in a propped up position - use several pillows or elevate the head of your bed with a few books or a board. Gravity will help keep your stomach acids where they should be and aid your digestion.
If none of these lifestyle and diet changes make enough of a difference, then an over-the-counter antacid may ease discomfort. It helps to take the antacid at mealtimes or night-time when symptoms are worse.
Check with your GP, midwife or pharmacist before taking an antacid because some are not suitable for taking in early pregnancy, such as those that are high in sodium.
If you are also taking iron tablets then you'll need to take the antacid at a different time, as antacids can interfere with iron absorption if taken within two hours of the tablets.
You should also contact your doctor if none of these suggestions eliminates the problem so that she can try another treatment.
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
boticelina spune:
Marimar, Sun multuimim de complimente, yyyyiiiii, iiiii (chiote bucuroase) burtica mea e direct proportionala cu cantitatea de apa bauta, raspuns valabil si pt Mickycris.
In weekend am fost ocupata cu mincatul de clatite (ca sa vedeti ce face Sun dintr-un om pofticios) si n-am prea supt lichide si burti era mica-mica, azi, cuprinsa de remuscari ca-mi tin copilu pe uscat, am sorbit pina la aceasta ora 2 kile de apa (nu Pepsi sau alte facaturi) si hop, s-a itzit si burtica, iar Garga da fericita din labe si face tumbe (pe vezica mea, of course)
bunurile gargaritzei
Didi81 spune:
Ma plangeam ca nu am ce citii, si acum am ajuns acasa si am de recuperat . buuun asa... sa vedem
Pai Boti, cu fotoliul ala te sustin 100% ca si mie mi-ar placea unul; sa vad poate ma aleg si eu cu asa ceva . Si vreau poze cu tricoul
Mada, imi pare rau ca nu ai reusit sa iti rezolvi cu dintele
Sun, pai nu eram pe lista plangacioaselor de kg, dar parca ma simt coplesita acum, deh, mi-e greu sa ma obisnuiesc cu "silueta" asta.
tiberica, foarte nostima faza cu pernele
Ma bucur sa aud ca Mona e bine.
MIKYCRIS, si eu ma uit la burtica mea si nu vad sa fi crescut semnificativ in ultimul timp; nici chiar sa se micsoreze, dar totusi... Oricum, sunt convinsa ca e ok, nu tre sa ne comparam intre noi la capitolul asta pentru ca fiecare burtica are ritmul ei de a creste .
Narcis, nu stiu cum sa te ajut cu arsurile la stomac, eu n-am prea avut asa ceva, dar sigur o sa iti raspunda fetele care stiu
Boti, acu am vazut si eu poza, foaarte draguta burtica sexy, si chiar nu vad de ce s-ar intriga cineva vazandu-te cu un astfel de tricou. E super!
Gata, am pus si eu pe picasa 2 poze cu burtica mea de 27sapt si 6 zile.
Didi 27+
tiberica spune:
Fetelor, am ajuns la Baneasa am intrat si dupa ce am mers 5 min a trebuit sa plec la masina...ma dureau picioarele si mijlocul si eram obosita precum babele... nu pot sa cred...
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 26+
Dai Vointa , Iei Putere!
SunSmile spune:
Didi suuuper si burticutul tau! Mie mi se pare ca a crescut...m-am uitat in comparatie cu cele de sapt 21 si se vede CLAR diferenta bine-bine! Mie-mi place de tine!
Narcis ti-a scris Adina-Marimar foarte bine. In plus, din experienta, iti pot spune sa eviti usturoiul, ceapa, chestiile care baloneaza (pt ca se digera mai greu), fructele mancate pe stomacul gol, mesele prea tarzii, pozitia orizontala imediat dupa masa...ma rog, chestii! La mine functioneaza laptele...si rece si cald! Da' vaz ca nu mai am arsuri de ceva vreme!
Perna de gravide: am, da! A fost bagajul meu de mana, in avion:) Pana acum imi este tare utila si draga!
Fii-mea este iar intr-una din acele zile in care clar am deranjat-o cu ceva! Si se razbuna! Neneeee....am burta deformata, si primesc niste suturi concomitente in col, in stanga, in ficat, in buric...iubi cica hai sa cautam scoch-ul sa te lipesc in caz ca-ti rupe pielea:). Ce amabil...cu el seamana fii-sa:))
SUN 30+
narcisa.s spune:
Mda...multumim pentru sfaturi...Atb-ule, ma duc sa-mi iau o inghetata, Marimar i-am citi la barbatul meu ce mi-ai scris si am bagat la cap, Sun-ule de la ciocolata ta se trage aciditatea asta, asa sa stii si, sa ai remuscari, Boti esti frumoasa si sexoasa, Didi mai bine sa n-ai.Ca nici eu n-am avut pana acum...Da traiasca Republica.Ordem e progresso
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (26+)si Vil asteptand o
AMR 14