Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Mada

La mine nu s-a nimerit cu bataile pe minut! Al meu avea constant 180 si e baiat... Mary, sanatos sa fie, ca asta e important! Eu vroiam fetita, s-a nimerit a fi baietel, asta e, facem si fetita peste 2 ani!

Iar cu kg n-are rost sa ne plangem, ne revenim dupa. Eu mereu am fost plinuta, norocul meu ca am 1.75 si nu se vede asa rau. Bagam sport si se rezolva. Nu de multe ori suntem gravide in viata!!! Sa ne bucuram de asta!

31+ cu Stefan Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

mai fetelor am inteles ca ati luat ceva kg in plus,dar burticile voastre sunt mari?eu am impresia ca burtica mea arata din ce in ce mai mica in loc sa se mareasca!
30+Dilara Maria

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

quote:
Originally posted by MIKYCRIS

mai fetelor am inteles ca ati luat ceva kg in plus,dar burticile voastre sunt mari?eu am impresia ca burtica mea arata din ce in ce mai mica in loc sa se mareasca!
30+Dilara Maria

MIKYCRIS

M-ai facut sa rad!!! Si asta pentru ca acum vreo 4 saptamani m-am trezit intr-o sambata, m-am dus la baie si mi s-a parut ca mi-a disparut burta, initial am crezut ca am visat ca sunt gravida, apoi m-am dus in pat sa vad daca nu nascusem, intr-un final am ajuns de urgenta la dr si mi-am facut o echo, totul era ok... Variaza dimensiunile, cat mancam, gaze, etc, asa ca stai linistita si nu fa ca mine!

31+ cu Stefan Cristian

Mergi la inceput

syyylviuta chiar am ras putintel asa cand am citit mesajul tau,dar la mine a devenit o problema mai serioasa,nu e o chestie de o zi ci de mai mult de 2 sapt cred asta.eiiii fizic am mai slabit si mi place dar vreau burtica mare!o fi grav fixul asta al meu?
30+Dilara Maria

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Miky nu-ti face griji, sunt convinsa ca bebelina creste in voie acolo in burtica! Nici la mine nu creste zilnic, normal! Hai, gandeste-te la altceva si lasa piticul sa respire:)

Corinuk ai pm!

Voodoo stuff la mine in gat...iar sunt aproape far' de voce..din senin, asa!:) Cred ca-mi da DD semne sa mai tac si ioooo. In curand o sa-mi rup si deshtele, ca sa scapati si voi:))

SUN 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Gata am hranit si fata, acuma mai nou tre sa mancam plimbandu-ne prin curte urmarind bondari prin iarba. Da macar bine ca papa vad ca incepe sa isi revina cu papatul, termina iar biberoanele bea cate 9 oz deci e bine. Azi e mai cald si la noi e tare placut, mai bate vantul dar nu e frig, dim a si plouat dar acuma vad ca s-a facut frumos cica maine e soare toata ziua si cald, sa speram ca iar avem planificata vizita la vecina de data asta speram sa ajungem si sa nu mai apara nimica. Daca mergem o sa fac si poze la fete poate mergem prin parc pe undeva, mai vedem.
Miky am adaugat la listutza.
Si eu am zile cand parca e burta imensa si unele mai ales dim cand e mai micutza parca, dar nu imi fac pb bebe misca eu ma simt bine sunt mai relaxata sarcina asta, ca sarcina trecuta de frica sa nu pateasca bebe ceva si etc nu faceam tare multe ca na nu stiam ce si cum si decat sa pateasca bebe ceva.
Corinuk ms mult. E ciudat sistemul mai ales la dentisti is toti privati si sunt unii care nici nu accepta pacientii din sistemul de stat, ca aici sunt mai multe categorii care beneficiaza gratis de tratament dentar, cum sunt si femeile gravide ni se da un card si nu playim nici retele si nici tratamentul dentar pe timpul sarcinii si timp de un an dupa ce se naste copilul. Data trecuta nu am avut nevoie sa il folosesc, acuma o sa imi trebuiasca sa il arat la dentist. Is curioasa sa vad si eu ce ofera ca tratament si ce intra in tratamentul asta gratis, ca normal e f f scump sa mergi la dentist.
Corinuk despre dinte ce sa iti zic eu am niste dinti in gura vai de capul lor, adik bine is facuti toti is mai mult plombe decat dintii mei, am vreo doi lipsa si cand se strica se strica din interior in afara adik cand ma doare deja e dezastru dintele nu are ce sa faca decat sa curete si sa salveze cat poate din el si sa il umple. Acuma ma doare ala din dr chiar imediat dupa canin. Si la mine cand se strica se strica si perechea de pe partea cealalta. Acuma creca in total in gura am vreo trei carii care trebuie tratate plus un dinte din fatza care creca ati vazut din poze e mai inchis la culoare si ultima data mi-a zis d-na doctor ca tot ce pot sa fac e sa il imbrac. Na bani sa am si timp de stat in ro sa fac tot ce am nevoie.
Sorelix hai ca esti belea. Cum sa iti rupi degetele? da crezi ca vrea cineva sa scape de tine? Nehhh.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Marimar, multu de compliment.
Narcisa, la tara am fost la Luna de Jos, aproape de comuna Dabaca, de la Fundatura in stanga. Si tu esti tot de prin zona Gherla-Dej, nu? Ei, tot la optiunea Baisoara ati ramas?
Mada, imi pare rau ca n-ai reusit, sa speram ca te lasa durerea si ca nu va trebui sa apelezi la urgente...
Marina, felicitari pt. caruciorul roz! sa ai o sarcina usoara si fara probleme in continuare!
Maryb, felicitari pt. puiutul sanatos, tineti-o tot asa pana la capat!!!
Cat despre perna de gravide nici eu nu mi-am luat si nici nu cred ca o sa iau, eu dorm calare pe o patura rasucita, asa ca n-am nevoie. Iar despre fotoliul de alaptat... am vazut si eu niste modele super tari, insa la noi nu mai este spatiu de pus nimic in plus, nici patutul bebeului nu stim inca unde-l punem si la ce sa renuntam ca sa-i facem loc.
Cat despre kg in plus... eu in weekendul asta, dupa vizitele la neamuri, am reusit sa schimb prefixul, am ajuns la 60 kg (am inceput de la 52), insa azi, cand m-am cantarit din nou am constatat cu fericire ca am scazut iar la greutatea de dinaintea weekendului, adica 58,5. In schimb ma simt f grea si abia ma misc de pe o parte pe alta in pat, ma dor toate oasele si toti muschii, ma simt cam anchilozata, cred ca ar trebui sa fac mai multa miscare.
Cristina, spor la curatenie, si eu m-am apucat de una-alta, dar n-am spor decat in zilele cu soare, cand e innorat as sta toata ziua in pat sau la tv sau PC. Si cica din noaptea asta iar incep ploile...
Salutari Monei, si transmite-i din partea noastra muuuulta sanatate si sarbatori fericite si ei!

Adriana 24+

Mergi la inceput

Mada multumesc mult
SunSmile,Mada,fetelor,dimineata cand ma scol am o burtica de parca ar fi un strat de grasime si atat!,pana seara se face si ea de parca ar fi de vreo 4 luni,pai cum sa nu ma sperii cand vad asta si mai ales ca bebelina mea in totdeauna a fost cu mult mai mica decat dimensiunile bebeilor vostri si fata de ceea ce scrie la odisee in functie de nr. sapt. de sarcina?!?cei din familie imi spun ca am burta cat trebuie sa fie dar strainii sunt mirati cand afla ca sunt gravida,ei au impresia ca am putina burtica.
oi fi cedat eu psihic?
30+Dilara Maria

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Marimar, ma bucur ca iti place numele...Am vazut ca si la Atb ii place, si la Sun...Da, si noua ne place de nevasta lui Bowie
Biri, pupam si noi Anna si bb boy...Tu ai mai auzit cumva sa nasti fara sa ti se rupa apa si fara sa ti-o rupa dr??Adica sa nasti bb-le in punga cu apa???
Mada...of si cu maselutza ta...Ai rezolvat??Cum, ce ti-au facut?
Sun-ule stai linistita cu pozele...Da cand mai meregti prin tara sa mai faceti...Faza cu gatul sunt urarile de bine ale soferilor de pe banda a doua...
Dara-D, ma bucur ca sunteti bine si tu si fetitaaaa.Ce fericita esti ca ai fost la biserica la spovedit si impartasit.Eu aici n-am unde...Nu stiu cand se intoarce copilul dar cred ca se poate intoarce oricand.Biri sau alte fete cred ca-ti pot spune mai multe.Dara, le rezolvi pas cu pas, nu o lua inaintea timpului, stai linistita si o sa vezi ca solutiile vor aparea la momentul potrivit
Kimmy, mergi la Bistrita...Ce fainnn...Si eu mergeam mult de la Dej la Bistrita cand eram pe acolo
Mary_B, eu nu stiu ce o sa ai dar important e ca-i bb-le sanatos si ca o sa fie asa pana la sfarsitul sarcinii si dupa aia.
Jjovanaaaa, te-ai tuuunss???
Ioana multumim pentru detaliile despre Baisoara
Dma, poate mergi la fizioterapie, nu te ajuta??
Vicky, relax...acum de ce te enervezi pentru toate???Lasa ca si stagiara-i mica si nu stie
Boti eu vreau un sezlong de rattan...Hmmmm...Tot pentru tinut bb-le in brate.Dar pentru Garga poti sa iei orice!!Eu stiu despre ce vb...suuuper tare fotoliul!!
Mariana,bravo pentru fetita.Nici mie nu mi se pare colkul scurt, si eu am 3,4
Bubule si eu ma trezesc cateodata din cauza de carcei...Nici somnul meu nu pare foarte odihnitor
Sibylle, sa pui poze de la petrecere!!Sa vedem si ariciuuuu
Caprioara, dar cu tratament streptococul nu dispare??Cat trebuie sa faci tratament?
Locca sa ne spui ce si cum cu Matei la ortoped daca mergi...Si sa ne spui cum a iesit ciocolata
Gabriela,sa nu-ti fie frica.Fiecare femeie reactioneaza diferit in situatii diferite.
Estrella, poti sa porti ce vrei.Oricum toate gravidele sunt frumoase
Truli, ce dragut e tatal tau si Ana ta...Eu nu cunosc sentimentele astea pe care le descri tu dar sper sa ajung si eu sa simt ce ai simtit tu
Bujo, anemie??Sirop de coacaze!!
AnnaBaby, mergeti la mare??Ce fain...
Mickycris, o sa stea Maria pana e momentul in burtica ta.Nu mai e mult.
Cristinutza, spor la treaba...Faza cu carceii vad ca a aparut cam in acelasi timp
Atb-ule da, sunt si eu din zona.Mai de prin Dej, pe acolo...Si n-am fost in zona de un car de ani.Vad ca nu s-a razgandit barbatul meu inca.Nici eu n-am spatiu pentru sezlong in casa dar il pun pe gazon sau pe terasa.E mai mult o fitza de a mea decat o necesitate.
Mi-au aparut arsurile la stomac.Si e nasoalee suunt.Daca stiti vreun remediu in afara de renie si lapte cald va rog sa-mi spuneti
Pupam...azi sunt 48 de ani de la infiintarea Braziliei federale

C

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (26+)si Vil asteptand o

AMR 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Micky, si mie imi pare burtica mai mica dimineata decat seara sa stii...Dar stiu ca bb-le e in ordine, slava Domnului
Nati, cum esti??

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (26+)si Vil asteptand o

AMR 14

Mergi la inceput