Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Vicky, Boti, syyylviuta mercic pentru raspunsurile despre perna

syyylviuta, la 28 sapt stiu ca e cam mult 9kg, dar la 31 mi se pare ok . Acuma na... eu prefer sa nu ma mai stresez foarte mult cu asta (desii nu prea reusesc, dar ma gandesc ca dupa aia o sa bag sport la greu si scap eu cumva), mai ales ca la inceputul sarcinii aveam ceva anemie; acum nu stiu excat dar o sa repet cat de curand analizele sa vad.

Maryb, suuper, felicitari!!! Si eu stiu ca daca ii bate inima cu peste 150 sunt sanse mari sa fie fetita. La mine s-a potrivit asta .

Didi 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Maryb sa va bucurati de ea!Sa fie sanatoasa!
Fetelor mi-ati dat o mare virgula...eu la 29 de sapt si 2 zile am fabuloasa greutate de 75 de kg! de la 59 si am 1,76 inaltime!Fizic m-am marit foarte putin,adica nu se vede groaznic dar se simte al naibi de bine!ASA CA VA ROG EU mult nu va mai mirati de acele putine kg puse la 28 de sapt!va roggggggggg
As pune niste poze dar nu stiu cum...poate ma ajuta cineva!am uitat cum se pun !
Pup

corinuk 29+ cu bb Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mary pai cam asa: in primul rand asa simt eu si in al doilea rand, daca e sa ma iau dupa batai, DA..exact asa le-a avut si Galu a mea la varsta sarcinii tale! So...eu asa cred...simt...

Didi tu nu erai pe lista de "kilogramo-plangacioase":). Hai, revino-ti!

Corinuk si tu? Uof..epidemie de zuze bey:) Daca vrei sa pui poze in picasa, unde avem toate albume, iti trimit parola pe pm si-ti explic. Daca ai tu vreun album al tau, pe un site, spune-ne care si te ajutam sa le pui si pe astea noi!

Ankule unde esti bre? Te muncesc aia iar? Gini? Carisma? Irinuca? Ma cam suparati cu disparutu' asta al vostru, zau!

SUN 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Maryb si la mine erau bataile tot asa mai rapide si e fetitza Felicitari pentru vestile minunate!

Vic te miri? Io tot timpul tre sa verific ce date mi se dau, cica le scot direct din sistemul informatic, noroc ca am calculator, ca-s toate varza. Ca sa nu mai zic ca io mi-s artist si tot stau mai bine cu scaderile procentuale (lor nu le ies nicicum). Muncesc la un raport anual mai mult la verificarea datelor dcat la partea grafica. Asta ca sa nu pun la socoteala limba de lemn in care imi sunt date textele , perii la ele cate o saptamana ca sa fie inteligibile.

Sunule ubit io fotoliul l-am gasit, ma asteapta pirdalnicul la bricostore, poza cu el nu gasesc sa va arat si voua. Oricum imi doresc unu din ala de 10 ani, si o sa mi-l iau acum Se iarta nu? e pentru gargaritzaaaa Oricum, e tare util un fotoliu pt alaptat, drept e ca ar merge orice fotoliu mai incapator, in pat te chinui uneori, mai ales ziua.

Corinukule nu mai boci, uite io am 76 de kile si 1,66, deci nu ma iei

Bai si azi mi-am tras un tricou supermulat pe burtan, cu balerine pe el pe care scrie "un corps qui danse e l'expression de l'ame"; sexy, nu? L-am luat special, se cam uita crucis lumea prin cladire cand apar io ca o floare cu chestii mulate dar nu mi-as pune un sarafan-sac pe mine nici sa ma tai, e asa de frumusica burtik gargaritzoasa cum s-o ascund?

Monica 27+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Am revenit.
Silviutza am pus si al doilea nume al lui bebe in listutza. Ma bucur ca sunteti bine si ca totul e ok.
Jjovana am modificat si la tine.
Marina felicitari pt caruciorul roz, e si el la listutza.
Mary_b ma bucur tare mult sa aud asa vesti bune. Multi pupici de la noi.
Corinuk macar tu ai 1,76 eu am 1,66 si am deja 73 adik atata aveam ultima oara cand m-am cantarit. Ei oricum dupa o sa slabesc si dupa fata intr-un an de zile slabisem si chiar bine fara prea mult efort adik nu am facut sport sau ceva ci numai am tinut ceva diete si nu de genul trei frunze de salata pe zi ci mancar normal dar cu grija. Am slabit de la 83 cu cat am venit din maternitate la 58 aveam in iulie 2007.
Multumesc tuturor mesaje, sper sa ma tina maseaua pana pe 14 si sa nu trebuiasca sa ajung la urgente, sper sa nu ma sacaie prea tare si sper sa imi faca ceva treaba cum trebuie.
Didi da nu zic ca nu ar fi buni aici numai ca aici e jale sa mergi la dentist costa extrem de mult si de cele mai multe ori nu folosesc cele mai bune materiale ca pt alea dai mii de lire. Asa ca abia astept sa merg in ro sa pot sa imi fac dintii cu materiale bune care vreau eu si macar acolo nu dau mii de lire pt dinti, costa mult si in ro da nu ca aici.
Uff iar tre sa fug merg sa dau papa la printesa revin.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

buna fetelor!
uau ce de vesti!
multumesc din suflet fetelor care m au ajutat cu calculul ptr. sapt. de sarcina.asta inseamna ca eu azi am la semnatura sapt 30
DOAMNE AJUTA sa pot tine sarcina macar pana in sapt 36 de sarcina!
bebelina mea e tare miscareata azi si loveste la greu,la voi cum e?
Mada apropo,mai poti adauga si numele de Maria la Dilara?
30+Dilara Maria

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Daaaaaaaaa.....pai chiar e pt Gargaaaaa, nuuu? Stim, cunoastem! Stii ceva? E foarte bine asa, lasa! Sa porti sanatoasa tricoul..suuuper mesaj!:)) Iar lumea care are impresia ca gravida tre sa se imbrace in salopeta si/sau sarafan only, sa nu se uite, daaa? Mie-mi plac gravidutele sexoase si imbracate frumos si dichisite...pui poza?

SUN 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Sun te rog frumos,caci la capitolul asta sunt bata!ajuta-ma !Eu am niste albune pe kodak dar nu mai stiu cum sa le pun!Astept pm!
Mada zi-mi despre dinte poate te pot ajuta macar cu sfaturi!Sa prelungesti viata dintelui !Pup

corinuk 29+ cu bb Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Gata fetelor, am terminat TVA-ul de calculat si revin la citit.

MAryb felicitari pt bb , sa-ti traiasca sa fie sanatos/a. Translucenta nucala e f buna trebuie sa fie maxim de 3.

Didi eu dorm cu 3 perne in pat si un broschete si dupa ce adorm sotul meu le ia si le pune pe jos...si uite concurs intre noi ca eu nu pot fara ele iar el nu le suportaq pentru ca peste noapte ajung pe sub el...

Marina felicitari, ti-au zis si fetele ca lung colului e buna dar , te rog, mergi la doctor sa ti-o masoare la mana se simte cel mai bine. Eu la echo la Iosup aveam 4 cm la echo la Pop la distanta de 2 zile aveam 2,3 cm la masurat la control este de 2,5 cm , deci cel mai bun este lucrul manual. Oricum,e bine ce ai tu. Eu trebuie sa nu fac efort si sa stau mai mult la pat, nu am voie nici cu masina dar mai plec...doctora mi-a explicat ca la fiecare echo trebuie sa insist sa verifice daca orificiul intern al colului s-aq fisurat cumva ca pe cel extern il simte ea la mana.

Mcoca nu te mai enerva, na sa-ti treaca, ce vrei fiecare cu mentalilatea lui.

Sunule, apropo de autostrada, eu in vara am luat carnetul cam prin iulie si bineinteles top sa-mi iau masina ( ford stret K cabrio 2 loc) si primul meu drum era pe autostrada... si mergeam eu mandra cu ea decapotata cu 110 km la ora, na ca mie mi se parea viteza si, bineintels pe banda 2 ca banda 1 era aglomerata nu foarte dar cum imi era greu sa revin pe banda 1 ...am mers asa mult si bine si toti saracii ma claxonau si ma injurau ( eu avand sapca pe cap) la un moment dat , imi amintesc si acum, un bmw pe banda 1 incepe : ba , boule , bla bla la care eu incetinesc si mai mult si strig dar cu ce ti-am gresit si ala zice pai daca mergi ca mortu...
asa ca , ma gandesc, ca si astia care nu vroiau sa se dea erau tot ca mine...

Pup fetele fug la Mall la Baneasa ca ma asteapta sotul afara, sa vad ce e pe acolo.

uff, acum imi dau seama ca m-a luat valul si am scris mult.

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 26+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

!!!
NU stiu daca o sa mai intru asa des saptamana asta, deh, cica a dat dragostea de facut curatenie in mine si de cumparaturi..
AM vorbit cu Mona azi. Se simte ceva mai bine, nu mai sangereaza, doctorita se poarta exemplar si nu v-a mai pleca la Giurgiu pana naste. Va pupa pe toate si va ureaza UN PASTE FERICIT !!!!
Marina, felicitari pentru fetita cu funditza!!!
Boti, ce tricou misto!!!
Maryb, felicitari!!!
Mada, offf!!! TAre rele durerile de masele. Nici nu vreau sa ma mai gandesc cat am avut de patimit , mai ales din cauza celor de minte...Si tare ciudat sistemul de acolo.Cum adica sa nu te ptimeasca, doar era urgenta!!!!
Vicky, nu te mai enerva; zau ca nu merita atata osteneala!
Eu raportez 6 kg in plus la cele 23 de sapt fix ale mele si aparitia carceilor, mai nou...Aaaa...si doctora mea mi-a dat sa iau Maltofer mai nou.

Cristina 23+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput