Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Sper din suflet sa se rezolve problema Monei ,sa ne rugam toate pt ea si pt bebe sa fie sanatosi.
Si eu cunosc persoane care s-au nascut la 7luni si sunt bine sanatoase,ba pe deasupra unul mai e si medic pediatru in timisoara.

Ioana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Fetelor, am pus si eu poze cu burtik si cu burtoiul pe picasa.

Pupicei

Ralu
27+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

pt Mona Doamne-Doamne sa-i ajute iar lui bb Codrin sa-i dea putere sa creasca mare si sanatos! eu sunt sigura ca daca va fi cazul...va exista un ventilator si pt Codrin; si mama mea s-a nacut prematur..la 7luni..si asta acum 52 de ani...deci cu siguranta va fi bine si Codrin ..si Mona!

ralu superrr burtika!!!! da' superr!!!! hai noroc si la mai mare!

Oana
21+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

mi-am facut si eu album pe Picasa.

30
Andreea-Paula
AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Ralu, tiberica am vazut pozele cu burticile, foarte frumoase si mamicile si burticile.

30
Andreea-Paula
AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

buna fetelor!

De multe ori m-am revoltat impotriva sistemului de asigurari de sanatate de stat.....dar acum mi se pare strigator la cer ce se intampla cu Mona.
Ok, operezi pe cineva care e in pericol pentru ca sangereaza destul de abundent, dar trebuie sa-i dai si copilului o sansa!!!! eu nu pot sa inteleg asa ceva....si mai ales sa-i spui mamei ca "pe tine te operam dar nu exista ventilator liber pentru copil". e oribil....
sa dea Dumnezeu sa fie bine.

Mishuc 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fete, intru si eu sa vad ce-i pe aici si m-am morcovit rau sa citesc de Mona, offf si saraca fata asta ce sarcina urita a avut!!
sigur ca trebuie sa supravietuiasca copilul in mod normal, dar are nevoie de ajutor, sper doar ca daca e cazul sa o opereze si nu au acolo cele necesare il vor transfera la alt spital macar pe el, la neonatologie intensiva undeva, stiu ca se mai fac astfel de transferuri in cazuri grave... sa dea DD sa nu aiba nevoie, ar putea sa fie puternic si sa poata respira pe cont propriu si sa aibe nevoie doar de incubator... uite de asta am plecat eu de acasa peste mari si tari, na...

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Oana, Gabriela- multumim

Andrey- yeaaaaaaah, o aradeanca de-a mea

Gabriela- vazut pozici cu burtik- foarte dragutza

Am vazut si albumul lui Tiberica- poza aia din pat cu rochitza fara maneci e super!1

pUPICEI

Ralu
27+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

quote:
Originally posted by MIKYCRIS

Danangie,Anaxena off fetelor,voi va plangeti ba ca aveti burticile mari ba ca bb sunt cam mari!,pai si eu ce sa mai zic?la mine burtica pare minuscula de nici nu zici ca e de 30 sapt. de sarcinasi plus de asta mai si obosesc repede si gafai mereu.voi sunteti cazuri fericite!eu zic sa ii multumiti BUNULUI DUMNEZEU ca bebeii vostri se dezvolta normal si in voie!
Anaxenaeu ma rog la BUNUL DUMNEZEU sa ma ajute sa ajung cu sarcina pana la 36 de saptamani daca nu se poate pana la 40.
tu esti o fericita dar nu constientizezi asta.sper sa meditezi mai mult asupra a ceea ce ai si sper din tot sufletul sa nu mio iei in nume de rau!
30+Dilara Maria

MIKYCRIS

Eu sincer nu m-am plans deloc. Nu stiu ce ati inteles din mesajul meu. Intrebam daca mai sunt fete cu bbi asa grasunei. Poate sa fie de 5 kile ce ma intereseaza pe mine.....vroiam doar sa fac o comparatie. Sigur ca-i multumesc lui d-zeu ptr copilul meu...de fapt, numai El stie cat ii multumesc eu. Numai bine.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Ralu, Gabriela

Stiu ca am promis de mult poze...azi m-am suparat si mi-am zis ca trebuie sa reusesc si afost asa usor...daca stiam nu mai ma faceam de ras...am reusit singura, vezi SUN!!!

Cele cu rochita sunt din dec cand avem deja 9 sapt, unde sunt cu burtica sunt de sapt trecut la 25sapt, NU STIU sa le denumesc.

Imi pare rau de Mona, sper sa fie bine...

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 26+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput