Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 21
dana81 spune:
buna seara burtici!!!
Sunt asa de revoltata de cand am citit de Mona, stau si ma gandesc de unde isi iau doctorii astaia atata putere pt a face de capul lor, mie mi s-ar parea corect sa faca mai intai tot posibilul sa i salveze pe amandoi si apoi sa gaseasca scuze....Ce m-am scarbit....
Dar sunt sigura ca DD nu o lasa la greu, dupa ce s-a chinuit atat, inseamna ca bebele este un luptator si trebuie sa se nasca sanatos!!!!
Ma rog pt ei!!!
Eu sunt singura de Paste, sotul meu e plecat din tara, asa ca nu am sa gatesc nimic, am sa iau de la mama totul...si am sa va citesc sa vad ce minunatii mai gatiti voi!!!
Ma duc in pat acum, pt ca azi am umblat ca o apucata, si nu mai pot de picioare!!!!
Va pupacesc!!!
25+
CLARA ANDREEA
Didi81 spune:
Ralu, Gabriela, Tiberica, am vazut pozele, mi-au placut mult, sunteti foarte dragute si voi si burticile voastre
.
Tiberica, pentru a adauga denumiri la poze: faci click pe poza respectiva, si o sa ai sub ea un link "Add a Caption". Fa click pe el, scrie textul si apasa pe butonul "Save Caption".
Am fost la doctor in seara asta, mi-a mai facut un control, colul e lung si inchis, dar sunt la fel de iritata din cauza candidozei, a zis ca nu vede sa fie vre-o imbunatatire in urma tratamentelor facute. Nici nu ma mir, nu cred ca s-a intamplat vre-o data sa ma duc la control si sa nu mi se spuna ca am colul extrem de iritat
. Si nici un tratament nu functioneaza. Ce nu imi convine e ca tot incearca fel de fel de tratamente, acum mi-a dat sa iau ovule miconazol. Nici nu stiu ce sa fac... a zis ca dupa sarcina o sa imi dea sa iau si medicamente oral pentru asta, dar in momentul asta oricum variantele de tratament sunt limitate. Cultura de col o sa imi faca de-abia prin saptamana 31. Mi-a masurat si tensiunea: 14 cu 8 (in mod normal stiu ca aveam 12-13 cu 8).
Didi
28+ 
SunSmile spune:
Buna fetelor,
Am venit de la curs...ei, azi am fost mai multe si tare fain a fost! Si i-am povestit moasei despre Mona si s-a cam crucit. Si evident ca se poate duce la alt spital in urgenta si evident ca exista salvare specializata si bebe poate fi mutat la un spital dotat cu echipamente pt prematuri si evident ca dritza ei nu ar trebui sa plece si sa lase asa un caz...ma rog...
Dana usor fetita, nu te supara! Miky e si ea necajita si a zis asa. Nu i s-a parut nimanui ca te plangi, stai linistita!
Am vazut pozeeeee...Ralu, Tiberica, Irinuca, Gabi..foooarte frumoase burtici!
Tiberica hai sa te ajut: sub fiecare poza scrie "Add a caption", dai click pe chestia asta si ti se deschide o casetutza in care scrii tu ce vrei despre poza (unde e facuta, ala bala) si apoi dai "save caption". Hai ca e usor tare asta, daca ai reusit sa pui pozele.
Revin...
SUN
30+ 

tiberica spune:
Didi , Sun 
Nici eu nu inteleg de ce Mona nu cauta un alt medic...
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 26+
Dai Vointa , Iei Putere!
danangie spune:
SUN dar eu nu m-am agitat.
Nu am pus nici macar un semn al exclamarii in mesajul meu, cel trimis lui Miky. Nu i-am reprosat nimic. Eu nu stiu cum se interpreteaza mesajele mele de imi raspundeti asa. Ii spuneam ca nu ma preocup daca are 2 kile sau 3......
Mai scriu atat: MONA sper sa fii bine, D-zeu e are. Sf. Stelian va va ocroti.
mult asteptat
lcazangiu spune:
Buna seara burtici de pepenasi,
Ii tinem pumnii stransi Monei trebuie sa se termine totul cu bine!
Acum am pus si eu cateva poze cu burticuta de 31 de sapt, sapt viitoare intru in 8 luni

Sa aveti o seara linistita!
Lori
31+
David
SunSmile spune:
Dana imi cer scuze daca te-am suparat! Nu semnele de intrebare/exclamare imi spun mie ceva...mi s-a parut ca ...In fine, hai, scuze...promit solemn ca nu mai zic nimic-nimic! Nimanui! Cred ca e perioada mai grea, hormoni...plus fiecare e constituita altfel, o ia personal sau ...
Sper ca esti mai bine cu stomacul si totul e in regula, pt ca disparusei pana azi si n-ai mai zis nimic! Sanatate, draga mea!
Frumoasa burtica, Lori!
Ma retrag...
O seara placuta, fetelor!
SUN
30+ 

anaxena spune:
hormonelele mele..ce avetzi??
pup eu toate fetele hormonizate!!!!
trimestrul III e cel mai greu...eu ma vait pt ca asta simt si oricum eu din fire sunt mai miorlaita
azi am fost tare sexoasa,ba chiar m-am incaltzat cu botine cu toc,lucru care s-a simtzit spre seara!!
bb e bine si burta cresteeeeeee
Ana-Maria
31+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 9 saptamani
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
sisisailberg spune:
Buna fetelor
Nu am mai dat pe aici de o groaza de timp, am baietel si o sa il cheme ANDREAS
Eu sunt foarte bine , parca nu as fi insarcinata o sa pun zilele urmatoare si cateva poze cu burtica mea.Inafara de picioare care cateodata mi se umfla dar am incetat sa mai manac asa sarat si vad ca acum e mult mai bine!
Mona iti doresc multa multa sanatate !nici nu stiu ce as putea zice in astfel de moment delicate!