Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 19
SunSmile spune:
Mie mi se pare incredibil...cum un spital nu are macar UN ventilator! Strigator la cer e putin spus. Si da, un copil la 32 de saptamani are toate sansele, DACA este ingrijit de oameni profesionisti! Doamne Fereste....nu stiu...ma rog pt Mona si bebele ei! Altceva nu-mi ramane de facut!
Va pup....ne auzim pe seara, dupa curs!
SUN
30+ 

Didi81 spune:
Da Sun, si eu sunt foarte revoltata si ma pregateam sa spun la fel, cum e posibil sa nu aiba asa ceva in spital, dar cred ca e vorba de faptul ca sunt toate ocupate, nu ca nu au deloc... oricum situatia tot e strigatoare la cer!
Didi
28+ 
dma2007 spune:
mai fetelor este strigator la cer ce i se intampla !
(bujo sper sa nu te superi pe mine) dar mie mi se pare imposibil ca in bucuresti unde sunt atatea maternitati, salvari de ultima generatie, si elicopter sa nu poata fi mutata la o lata maternitate unde se pot ocupa de prematuri!
cred ca ar trebui sa se bata mai mult, sa discute mai mult cu dr ei
22s+!
surpriza 
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
bujo spune:
Dma de ce sa ma supar pe tine? Sunt de acord cu voi dar daca va amintiti am mai sfatuit-o noi sa se mute si situatia nu e chiar asa simpla. Au refuzat-o vreo 2 medici pe motiv ca are un caz extrem de complicat si nu vor sa se bage. Plus ca se baga peste pacientii colegilor. Iar cu mutatu chiar nu e asa simplu. Sangereaza si daca coboara un etaj sa faca ecografie. Ar trebui sa o trimita spitalu ca sa o preia altcineva la alt spital. Dar io zic ca e imposibil sa nu incerce astia sa salveze si copilul. In spital au ventilatoare dar sunt toate ocupate. Io crek o sa aduca de la alt spital daca o sa fie nevoie.
bujo
28+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
vias spune:
mai fetelor....eu am fost nascuta la 7 luni...adica cam 31 - 32 sapt..nu????...de ce sa nu aibe sanse bebelusul????...
Cami 27s+, cu
Timeea Cristina
pustai
Didi81 spune:
Da mai, si eu stiu persoane nascute la 7 luni care nu au avut nici un fel de problema... ar trebuii sa fie ok.
Didi
28+ 
flo1980 spune:
Buna gravidutze!
pentru Mona si bebelusul ei! Sa de-a Dumnezeu sa fie bine!

tuturor celor care-si serbeaza ziua numelui! (eu am pe baietelul meu George Alexandru si pe socrul meu).
Saptamana luminata sa ne ocroteasca pe toti si sa ne ierte Dumnezeu pentru greselile noastre!
Cine va vopsi oua maine?
Voi ce dulciuri o sa pregatiti de Paste? Eu inca nu m-am hotarat, as vrea ceva nou si bun....Ma ajuta cineva?
Flory mami de Alex si
29+ cu 
bebe 2
pozele mele
vias spune:
Flo...si eu caut ceva nou pt paste...vreau sa-l dau gata pe sot....
Daca aveti idei.....spuneti....
Cami 27s+, cu
Timeea Cristina
pustai
Ralu79 spune:
Hellooo
Am revenit si eu dupa cateva zile de internetless. Intre timp am avut o mica criza de paranoia
si m-am dus la doctor, dar totul e in regula cu noi. Mirunica e o gogoshica- are deja 1350 grme si e foarte ocupata. E o dulceatza de fetitza
Sun- am vazut pozele cu garsoniera lui Galu si de la Curtea de Arges- intr-adevar aratati ca o familie fericita. Cata energie poti sa ai! Eu nu stiu cum reusesti. Cum au fost clatitele?
Didi- eu niciodata nu am stiut sa fac figura aia
Retezatul e unul din locurile mele preferate. Ce fain e caruciorul!!Si burtik!!!
Anaxena- tot supersexoasa esti si cu si fara bulinutze. Lasa ca trece repede timpul asta.
Atb- ai o burtik tare dulce. Te-ai hotarat in care categorie de nume iti place mai mult?![]()
Narcisa- ce super e numele delfinutzei! Anais Iman- suna foarte exotic!
Kimmy- bine ca s-a rezolvat cu prenatalul
Marina - si la mine a avut circulara acum o luna, iar ieri deja era ok. Mie doctorul mi-a spus sa nu ma ingrijorez pt. ca atata timp cat e in lichidul amniotic nu poate sa isi faca rau. Mai problematic ar fi daca ar avea circulara in ultimele saptamani inainte de nastere.Felicitari pt. fetitza!
Andrey- felicitari pt. baietzel.
Mada- ce fumosi sunt papucii printzesei
Sper sa nu te mai doara maselutza
Flo- la multi ani sotului si socrului tau
Mikycris-
si eu zic sa mergi la doctor sa nu mai ai ganduri negre.
Sursula-
Vio-tm- tu cum mai esti?
Pupicei tuturor
Ralu
27+
Miruna
atb spune:
Ralu, multumesc frumos!
Cred ca... balenas, suna mai bine decat delfilena... ![]()
La tine cand vedem poze cu burtik?
Adriana
24+