Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 18
MIKYCRIS spune:
Danangie,Anaxena off fetelor,voi va plangeti ba ca aveti burticile mari ba ca bb sunt cam mari!,pai si eu ce sa mai zic?la mine burtica pare minuscula de nici nu zici ca e de 30 sapt. de sarcinasi plus de asta mai si obosesc repede si gafai mereu.voi sunteti cazuri fericite!eu zic sa ii multumiti BUNULUI DUMNEZEU ca bebeii vostri se dezvolta normal si in voie!
Anaxenaeu ma rog la BUNUL DUMNEZEU sa ma ajute sa ajung cu sarcina pana la 36 de saptamani daca nu se poate pana la 40.
tu esti o fericita dar nu constientizezi asta.sper sa meditezi mai mult asupra a ceea ce ai si sper din tot sufletul sa nu mio iei in nume de rau!
30+Dilara Maria
MIKYCRIS
vias spune:
..si acum va urma o sedinta....
...luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunga...
Cami 27s+, cu Timeea Cristina
pustai
SunSmile spune:
Pauza!
A inceput trimestrul III, e clar!:) O scoatem noi la capat mai fetelor, sanatoase sa fim!
Miky ti-am mai zis si ieri...daca tu chiar crezi ca ceva nu e in ordine,mergi la doctor! Desi eu am foarte multe cazuri de femei cu burtici miiici care au facut niste bebeloi mari! Dar fa ceva pt linistea ta...nu te ajuta cu nimic sa stai stresata si sa nu intelegi ce ti se intampla!
Io fac ardei si beau bere fara alcool...uite asa, m-am suparat pe indigestia mea! (in fine, cand mananci pepene, bei lapte, mananci mar si apoi bei bere...nu poti cere altceva, dar eu sunt mai...inteligenta uneori:) )
SUN 30+
bujo spune:
Am vorbit cu Mona. E cu nervii la pamant saraca. A zis ca azi a sangerat foarte tare, cam ca atunci cand au internat-o. I-au pus o perfuzie cu mialgin si park s-a mai micsorat sangerarea. Dar oricum i-a zis dr sa nu-si mai faca azi Clexane in caz ca trebuie operata maine. Dr ei a zis ca o sa lipseasca de vineri pana luni si ca o sa o preia alt dr in caz de ceva. Ea isi face griji ca n-au astia ventilatoare. Si daca e sa-i faca cezariana nu i se pare corect sa nu-i acorde nici o sansa copilului daca a ajuns pana la 32 sapt. Dar nu cred ca o sa se intample asta, poate aduc ventilator din alta parte sau o trimit pe ea cu elicopteru la alt spital. Oricum isi face griji daca ramane pe mana altui doctor. Astia nici acu nu stiu de ce sangereaza, la ecografu spitalului nu se vede nimic. Dr ei are dubii ca ar fi sangerat de la polip. Ceea ce e foarte posibil din mom ce mai sangereaza si dupa ce i l-a scos. Offff saraca, era disperata, a zis ca refuza operatia daca n-au ventilator. I-am zis ca suntem alaturi de ea si ca ne rugam pt amandoi.
bujo 28+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
Chuny spune:
Buna dragelor,
Mona are pe cineva din familie cu ea ? In caz de operatie trebuie sa i se dea o sansa si copilului si trebuie sa aiba conditzii minime pt a fi ok. Presupun ca ii fac injectie pt maturarea plamanilor lui bb inainte, nu ?
Imi pare rau sa aud asa o veste azi, dar un bb la 32 de saptamani are sanse mari sa fie ok ... numai sa fie si conditiile din spital ok.
Sibylle saptamana 31
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
mcoca spune:
Doamne Sibylle, sunt de acord cu tine. Biata Mona parca e esuata in evul mediu.
Vicky 30+ si Maya
AMR 10s
Bebele casei
atb spune:
La multi ani !!!tuturor celor ce-si sarbatoresc numele azi!!!
Of, cat de rau imi pare pentru Mona, saraca, mult a mai avut de suferit cu sarcina asta! Sa dea DD sa fie bine pana la capat!!!
Adriana 24+
Didi81 spune:
Da chiar nu poate fi transportata la alt spital, daca aia nu au ce trebuie?!? Pai ce, e legata pe veci acum de spitalul si doctorita aia? Adica na... sangereaza si nu e bine sa fie mutata, dar asa cum a venit de acasa la spital, nu poate fi transportata de la un spital la altul?
Didi 28+
Gabriela82 spune:
offf, biata Mona, ce rau imi pare ca trece prin momentele astea grele.
eu am o prietena care a nascut anul trecut in mai tot pe la 32 saptamani o fetita care acum este bine sanatoasa, a avut ceva probleme cu ea la inceput dar acum e pe drumul cel bun. dr ei i-a spus ca avea placenta matura si din cauza asta s-a declansat nasterea mai devreme.
ne in continuare si ptr ea si ptr bebelush.
30
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze
Andreea-Paula
AMR
Gabriela82 spune:
vreau acasa
acum imi pare asa de rau ca n-am cerut reducere de program
am zis ca 2 ore nu e mare lucru si am sperat ca ma mai slabesc si astia cu muncile
30
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze
Andreea-Paula
AMR