Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 17
anaxena spune:
Mona are 32sapt!!!
Ana-Maria31+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 9 saptamani
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
Gabriela82 spune:
buna fetelor!
v-am citit zilele aste dar n-a mai scris ptr ca am o stare foarte aiurea (depresiva, cum spuneti voi ) si n-am vrut sa va transmit si voua.
toate fetele
mada imi pare rau ca n-ai rezolvat cu maseluta
ana te inteleg ca te misti foarte greu si te dor toate, eu n-am burta asa mare si ma simt la fel de aiurea.
am si o durere insuportabila la picioare si azi dimineata am vrut sa scot niste papuci care credeam eu ca sunt mai largi si ma strangeau si aia. e un adevarat chin sa stau 8 ore in adidasi
in rest, in casa n-am mai facut nimic desi sunt o groaza de facut, dar dupa ce spal cateva vase mi se fac picioarele mai rau ca butucii si mai asteptam si musafiri de Paste (de-ai casei, cei drept, dar..) nu stiu cum o sa o scot la capat pana la urma.
acum inteleg ca ultimul trimestru de sarcina e cel mai greu, ufff.
pt Mona Doamne ajuta sa fie bine!
30
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze
Andreea-Paula
AMR
dma2007 spune:
salutare cu pepenasi!
in primul rand pentru mona sa fie bine!
sper ca nu m-ati uitat dar eu nu m-am simtit prea bine in ultima vreme, din acest motiv nici nu am fost la curs sapt trecuta
o sa incerc din rasputeri sa ajung azi, dar nu promit!
fetelor care nu aveti carucior am gasit aseara un site italian www.bimbomarket.it unde carucioarele care se gasesc la noi sunt mai ieftine
de exemplu cel care-mi place mie la noi este 21mil iar la ei este 300 euro
si eu multe alte lucruri, am citit ca distribuie in toata europa
camy pus sa stii ca si eu am aceeasi dilema ca si tine: si eu simt f rar miscari si imi aduc aminte ca celelate fete vorbeau de multe miscari
mie nu-mi ramane decat sa ma ca va fi bine
22s+! surpriza
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
bujo spune:
Ieri n-am apucat sa intru dar am avut o gramada de nervi. Ne-am adunat la birou sa discutam de zilele libere de Pasti si am cerut 3 zile concediu de odihna. Balosu asta de coleg a sarit cu gura ca de unde sa mai iau io CO daca intru in maternal? Si oricum CO se da vara la toti odata. Bineinteles ca mi-am sustinut parerea si am zis ca am dreptu la cateva zile echivalente cu perioada lucrata pe care le pot lua cand vreau pt ca e un caz deosebit. Ca cik io nu ma gandesc si la ei ca oricum o sa plec o perioada si am si lipsit mult. Da pana mea, ei se gandesc la mine? Trebuia de nush cand sa-mi ia scaun ergonomic... cum mi-ati luat voi asa mi-au luat si ei. De pauza nici nu s-a pus problema sa se includa in alea 8 ore, daca iau pauza stau mai mult la birou. Asa ca imi iau zilele de CO ca sa am toata sapt viitoare libera. Apoi mai lucrez 2 sapt si gata. Duca-se invartindu-se. Si asa ma termina tensiunea asta de la birou. Stau cu asta in acelasi birou si n-am cu cine schimba o vorba ca asta nu deschide gura decat sa latre. Park l-a nascut ma-sa in padure.
Acu sa va zic si-un LA MULTI ANI cui are pe cine sarbatori.
Offf si io care credeam ca Mona e bine acu. Sa speram ca trece si-l mai tine pe bb macar vreo 2 sapt.
bujo 28+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
AnnaBaby spune:
Buna fetelor!
In primul rand LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza azi ziua numelui, sau care au in familie vreun sarbatorit.
Doamne, prin cate chinuri a mai trecut saraca Mona, si cand credeam ca e gata, uite ca nu s-a terminat. Offf. In loc sa se bucure si ea de sarbatorile de Paste in familie, trebuie sa stea in spital. Daca o opereaza acum la 32 s, care sunt sansele lui bb?
Anna 27+ cu Maria
AMR 13
vinebarza
bebe
poze
andrey2008 spune:
buna fetelor
In primul rand vreau sa le urez la multi ani cu multa sanatate tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua.
Sa stiti ca va citesc in fiecare zi chiar daca nu prea scriu asa des ma bucur sa aud ca majoritatea sunteti bine si sper ca si celelalte mamici sa se faca bine cat mai repede si sa auzim in continuare numai vesti bune.
Noi suntem bine crestem din ce in ce mai mari,am inceput sa dam si din picioruse,pana acum totul e ok
O sa avem un BAIETEL!
CE mult am scris ,nu-mi vine mie sa cred.
Va pup si va doresc sarcini usoare in continuare.
mcoca spune:
DMA, ce te sfatuiesc eu, este sa vezi carutul in magazin inainte de a-l comanda. Eu m-am dezgustat instant de primul pe care pusesem ochii dupa ce l-am vazut. Celelalte produse nu merita sa fie cumparate de acolo ca taxele sunt prea mari, si la sfarsit nu faci nici o economie …
Anna, bebe e ok la 32s. In plus bebe Codrin e un bebe mare (imi aduc aminte ca la 20 s era dublul bebelului meu). VA trebui sa stea probabil la incubator o perioada, sau sa fie ajutat sa respire, dar daca se hotarasc sa-l scoata o sa o puna pe cortizon (parca asta e) ca sa matureze plamanii bebelui mai repede. Sau cel putin SPER ca o sa faca asta (stiu ca aici asa se face).
Vicky 30+ si Maya
AMR 10s
Bebele casei
AnnaBaby spune:
Tocmai am primit prin curierat contractele si formularele de la Cord blood center sa le completez, sa le semnez si apoi sa le trimit inapoi. Kitul cica o sa mi-l trimita cu 6 saptamani inainte de DPN.
Anna 27+ cu Maria
AMR 13
vinebarza
bebe
poze
MIKYCRIS spune:
Buna fetelor!
La Multi Ani tuturor care azi isi serbeaza ziua de nume!
30+Dilara Maria
MIKYCRIS