Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Uof saraca Mona, prin cate mai trece! E Saptamana Mare si Dumnezeu e langa ea! Va fi bine...intr-un fel sau altul!

Dana stai linistita...mai sunt fete care aveau bebei mari la 31/32 sapt! Nu neaparat la noi la odisee, dar la celelalte da. Important e sa fie bebe sanatos si miscacios! Bravo pt asta!

Capri ne vedem acolo!

Ma duc la treburi...

SUN 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritelor/sarbatoritilor!

Imi pare bine ca va place caruciorul si va multumesc pentru aprecieri .

Uuuf, saraca Mona, prin cate mai trece... fetelor care mai vorbiti cu ea, transmite-ti-i ca ii suntem alaturi si ii tinem pumnii, si totul o sa fie bine pana la urma.

Didi 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Uff saraca Mona si cand ziceam ca uite bine ca nu mai sangereaza, da lasa ca trebuie sa fie bine. Tinem pumnii si ne rugam sa se rezolve totul cat mai bine atata pt mami cat si pt bebe mic.
Dana ma bucur sa aud ca bebe e bine si grasun. Si Ari sarcina trecuta mereu era mai mare la masuratori decat varsta sarcinii si la nastere a avut 3,580 kg si 55 de cm, deci numai bine.
Sorelix spor la ardeii si la programat pe toata lumea in agenda.
Ma bucur ca esti happy si ca te simti bine, asta e cel mai imp sa fii optimista si happy.
Caprioara felicitari pt cele 29 de sapt noi azi am facut 31, deci mai e putin. Uff eu nu mai am rabdare.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

statzi sa intzeleg cu Mona..dc nu se opreshte sangerarea il scot pe bb??

Ana-Maria31+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 9 saptamani
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Sun, Caprioara, si eu sper sa ajung. Azi cica am zi libera. Dar la mine in casa e un dezastru. Sunt baietii care monteaza geamurile si au facut atata praf.... Sper sa termine repede.
Deocamdata sunt la faza in care le dau jos pe cele vechi.

Gini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

MADA tu nu mai ai rabdare,iar pe mine nu ma mai tzin picioarele si psihicul..si am inceput sa plang din orice..ma tarasc ca sa merg si nu glumesc deloc...in curand am sa stau doar in pat pt ca nu mai pot sa mishc picioarele si am o burta ffff tare..si mai am 8 sapt pana la termen sau in cel mai fericit caz 6 sapt!

Ana-Maria31+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 9 saptamani
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

oooffff, ce rau imi pare de mona ca se chinuie asa sper ca totul va fi bine chiar daca face cezariana zilele astea...ea cate sapt are? parca 32? important e ca bebe si ea sa fie sanatosi!!! ii tin pumnii din tot sufletul!

diana si irda: aveti mare grija de voi si stati cat mai mult la pat

bubuleana
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Didi, frumos carutzul. SA-l stapaniti sanatosi si sa faceti multe plimbari cu el.

Turtu vacanta placuta in ro.

Mada, ce mi-au placut pantofiorii. Foarte sic.

Mai Sun-ule, ma dai pe spate cu energia ta.

Eu ca si Anaxena, ma tarasc in unele zile, nu pot sa zic ca ma misc.

Saraca Mona, prin cate mai poate sa treaca. Cred ca ea are 32s acum, nu ? Deci macar bebele o sa fie ok.

OAna, eu nu am nici o problema cu centura la masina. Oricum trece pe sub burta una, si cealalalta pe deasupra. Eu nu vad utilitatea chestiei.

Eu aseara m-am speriat dintr-o data de mine. Picioarele parca au explodat. M-am saturat sa ma tot umflu ca un balon .

Vicky 30+ si Maya
AMR 10s

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Ce fac burticile de pepenasi?

La Multi Ani celor care se sarbatoresc azi, multa sanatate si bafta.
Mona multa, multa sanatate tie si bebeului tau, sa dea Domnul sa auzim numai de bine.
Azi am intrat si eu in sapt 31, sper sa treaca mai repede timpul asta caci vorba Anaxeneicand ma ridic de jos simt o durere in oasele pelviene de zici ca nu e adevarat, ca sa nu mai zic ca ma chinui sa nu merg ca o ratusca, dar parca pe zi ce trece devine tot mai greu...dar lasa ca o sa ne descurcam noi intr-un fel sau altul!

Lori31+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Offff...sper sa fie bine Mona...la fel si bebelusul....

La multi ani tuturor sarbatoritel de azi, sa va dea DD numai bucurii, sanatate si muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulta, muuuuuuuuulta fericire

Anaxena..tu te plangi ca mai ai 8 sapt...poate 6...eu am o burta la fel de mare ca a ta, dar mai am 12 sapt...in cel mai fericit caz 10....cand merg am impresia ca-mi fuge inainte burta......I'm huge!!!!!

Aseara am cumparat biberone(2 buc)...e bine asa???...sau mai trebuie vreunul???

Cami 27s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput