Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 15
boticelina spune:
Buna dimineata gagix, venim si noi mai tarzior ca aseara n-am avut net acasa, mama, ce nasol a fost...
Sunule ma bucur ca primisi pachetelu', insigna e special pt Dragos iar vacutzele se iubesc mult, mult, de-aia au fost smulse. Doar ca sunt zevzeaca si am uitat sa barez pretu', iertaaare
Am citit dar cum neuronu meu e dogit, nu mai stiu pe cine si cui as mai raspunde, dar am vazut pozele cu caruciorul lu' Didi si e super, sa-l folositi sanatosi.
Noi mergem maine la doc sa vedem ce mai face infanta iar apoi bag spalat pe jos in genunchi, au terminat baietii camera mea , poate pina de Pasti gasesc si mocheta, macar e bine pt creier chiar daca in rest nu e gata.
Pup, mai revin, acum imi fac proiectul pt mobila de la mine din camera, la servici deja e relache, semi-vacanta, am timp si de job-urile mele...
Monica 28+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
anaxena spune:
toata lumea vb de vacantza!!!
iar eu ma gandesc la nashtere!!si ma vait toata de zici ca ash cara vreo 50kg de burta,dar fetelor uneori nu mai pot..deja coastele mele sunt super labartzate..picioarele mele nu mai fac fatza greutatzii,de ligamente nici nu mai zic
si mai am 8 sapt pana nasc,cum o sa ajung eu in 8 sapt..o sa-mi fac cadru de carat burtoiul
nu shtiu dc ma intelege cineva,dar am burta prea mare pt corpul meu
Ana-Maria31+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 9 saptamani
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
MissJJ spune:
Neatza si de la noi!
Suntem prin zona da cam somnoroase. Azi e cam intunecat si mai si picura deci numai bun de nani, da na cum cineva mic si blond nu are somn, sta si mami treaza.
Cam obosite dupa ziua de ieri, fata de cand s-a trezit imi tot arata sa ii scot papucii de casa sa ii dau papucii cumparati ieri. E belea cu papucii noi, daca seamana cu maica-sa o sa faca o colectie de papuci.
Vai atata casc deja ma doare maxilarul, maseaua ma sacaie in continuare si noaptea unoeir e mai nasol si ma tot fresui si ma tin de falca uneori ma mai lasa si adorm. Uff da nu vine ea data de 14 mai si ii vin eu de hac, adik dentistul.
na cam asta de la noi suntem prin zona da cam lenese azi.
La Multi Ani tuturor care isi sarbatoresc azi ziua de nume!Didi fain cauricorul, am vazut aseara pozele.
Anaxena asa eram si eu sarcina trecuta aceeasi senzatie e si din cauza ca esti la prima sarcina si este o schimbare f mare pt organism si pt tine. Da mai e putin.
Boti bafta maine la medic si spor la proiectat.
Turtu ma bucur mult ca esti happy ca mergi in vacanta te asteptam cu poze multeeee.
Vicky nici mie nu imi zice ca ar fi virusat sau ceva. Incearca sa reinstalezi poate asa merge.
Pt toate fetele care vor fi plecate acuma de sarbatori va uram si noi Paste Fericit! si distractie placuta.
Oana nu stiu ce sa zic de centura, daca stii ca vei conduce mult si bine pana aproape nasti eu zic ca se merita si aici ei recomanda la gravide, eu nu am avut nevoie deci nu stiu ce sa iti zic cat este de buna sau nu.
Camy mergi la medic macar sa stai linistita ca e totul ok.
Ma bucur ca va plac pauceii printesei mele, am vrut sa ii iau si adidasi sa aiba ca na mai poarta si blugi sau trening sau din astea si daca e mai rece sau mai ud afara sa aiba si adidasi dar nu am gasit marimea ei pe modelele mai frumoase asa ca mai cautam. Ce imi place mie la magazinul asta Clarks de la care ii luam noi papucii e ca la fiecare 6-8 sapt o masoara si stiu mereu ca ii iau marimea care trebuie si e fain ca masoara si latimea, de ex ea acuma poarta 5 1/2 G, e mai latutza in picior. Oricum is super faini si comozi papucii lor si pt adulti au multi papuci faini, bine si pretul da si cand ii pui in picioare is perfecti, latime, lungime toate celea si f comozi.
Na cam atata ma duce neuronul merg sa fac un puzzle cu fiica-mea. Revin mai incolo sa vad ce mai ziceti, ca de lene abia ma misc.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 9 saptamani
danangie spune:
Salve fetele,
Am fost ieri la eco de trimestrul 3 si cica am un urias in burtik. Sa fie asa? Deci ieri aveam 31s4z. Bb are deja 2 kg, are 45,7 cm. Bine sunt sigura nu are el atata......dar din cele apropiate "varstei" mele de sarcina.....cat aveau bbii vostri? In rest, toate masuratorile sunt ok. Ca de obicei bb statea cu mainile pe cap. E cu capul in jos.
Numai bine
mult asteptat
Caprioara spune:
Buna fetili,
In primul rand La multi ani tuturor care se serbeaza azi!
Noi azi implinim 29 de saptamani !
Ieri am fost plecata intr-o deplasare la Ploiesti, asa ca nu am putut intra pe la voi.
La cursurile de la Filantropia vin si io azi (sper cu sotz cu tot). Deci fetele care mai vin, ne vedem acolo. Sper sa fim cat mai multe . Abia astept!
Si Ilinca vad ca misca foarte mult in ultimul timp, si cred ca s-a intors in sfarsit cu capul in jos, pentru ca parca s-a schimbat forma burtzii si felul cum ma loveste (inainte statea transversal). Ieri chiar mi-a zis o colega ca burtica mea are alta forma .
In sfarsit am reusit sa gasim pe cineva sa ne faca restul de mobila pentru camera copiilor, care sa mearga cu patul suprapus luat acum ceva timp la second (ala la care v-am trimis pozele pe mailul comun). Aseara a venit la noi si am facut planurile pentru un sifonier si un birou cu biblioteca. Ramane sa ne spuna dupa ce face calculele cat ne va costa. Sper sa fie o suma rezonabila... Tipul e fost coleg de serviciu al sotului, si povestea lui e haioasa rau: de profesie e asistent medical, la job la sot a fost sofer si in timpul liber facea mobila. Faza e ca acum are muult timp liber, ca la job s-au facut restructurari si taman el a picat la numaratoare sa fie disponibilizat. Pana acum a fost ocupat sa faca mobila la o vila, iar de saptamana viitoare se elibereaza si poate veni la noi. Sper sa ne intelegem si sa purcedem la treaba, care treaba sa iasa si bine . Dupa aia promit sa pun si poze.
Ankalaura, daca vrei te pun in legatura cu el dupa ce termina la noi, poate cine stie, faceti si voi treaba cu el.
pup you all,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca (29 sapt)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
M&M spune:
..tocmai ma pregateam sa ies pe usa, cand am primit un mesaj de la Mona...sangereaza din ce in ce mai rau de ieri, si daca pana maine nu se opreste sangerarea o vor opera... Dar zicea ca e o problema , ca nu ar fi ventilatoare libere...OFFFF!!! ca totul sa fie bine pentru Mona si bebe Codrin!!!! Nu stiu ce as putea sa ii zic sa o ajute, sa reusesc sa ii ridic moralul...
Cristina 23+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Caprioara spune:
Cristina, nu-mi vine sa cred !!! Parca totul mergea spre bine cu Mona... O sa ma rog pentru ea si pentru bb mic.
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca
the_andreea spune:
Sun,sorry, .
Mai bine nu incerc sa dau explicatii pt stiu sigur ca am sa le nimeresc iar ca nuca in perete.Trebuie sa imi revin...
Andreea 31+ si Theona-Lucia(27.08.2002)
SunSmile spune:
N-am vazut nici un pretz Ne plac doar lucrusoarele primite, asa ca stai linistita, Moniq! Tinem pumnii sa termini cu totul macar in camera ta! Si pt maine la doctor!
Turtu abia te astept sa te cunosc! Vineri am o zi infernala...chiar sper sa ne putem vedea. Oricum vb la tel si ne vedem MUSAI cumva, candva!
Ana...si pe mine ma dor coastele de vreo 2 zile si ligamentele si spatele si ma intreb cam cat o sa ma mai maresc in 7-8 sapt? Dar le iau pe toate ca atare, Galu este incredibil de activa si imi da o forta de nebanuit! Pt orice! Ahhh...si zambesc muult, muuult de tot...mereu! Ca nu-i usor ca pe doua foste corpuri mititele sa pui asa greutate,nu?:) Dar nu e imposibil, so..fruntea sus!
Azi trebe sa fac ardei umpluti...asa vreau eu! Dar pun carne de curcan in ei. Si imi fac agenda sa vaz cum invart pe toata lumea care vrea ceva de la mine ...acum, azi, maine si poimaine.:)
Da' Galu e sanatoasa, iubi la fel, bestiosu o sa fie in curand langa noi, io sunt vesela si grasunica:)...so..toate bune si frumoase! Altceva nici nu conteaza!
Gagix so...cu cine ma vad azi la 5 la Filantropia?
SUN 30+
Caprioara spune:
Sun, tocmai ce am scris mai sus: daca nu intervine nimic neprevazut io vin la cursuri!
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca (29 sapt)