Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 14
the_andreea spune:
Neatza!
Sun,nu m-am gandit nici o clipa ca aceste cursuri de puericultura nu ar fi interesante si educative.Si am rascolit netul dupa niste informatii cum,unde,cu cine s-ar putea face aici in Sb, dar... mai bine nu continui,ca si asa sunt un pachet de nervi de cateva zile incoace si orice vb imi e adresata o iau ca pe un atac la persoana mea.
In rest, la toata lumea si, pt ca de maine am sa fiu intr-o mini-vacanta si nu stiu daca mai apuc,va urez de pe acum :
PASTE FERICIT!!! si sa va aduca iepurasul tot ce va doriti
Andreea 31+ si Theona-Lucia (27.08.2002)
the_andreea spune:
A,si:
LA MULTI ANI! tuturor celor cu nume de Gheorghe/George/Georgiana
Andreea 31+ si Theona-Lucia (27.08.2002)
M&M spune:
NEATA!!!!!!
La multi ani tututor sarbatoritilor de azi!!!!
Irda, Diana aveti grija de voi si nu va mai ganditi la toate tampeniile!!!
Didi, sa stapaneasca sanatoasa bebelina caruciorul si sa ai ba parte de plimbari placute!!!
Mada, superbi pantofiorii!!!!Sa ii poarte sanatoasa Arianna!!!
Avand in vedere ca multe fete deja pleaca in vacanta , va urez de pe acum SARBATORI FERICITE!!!
HRISTOS A INVIAT!!! . SA ne auzim cu bine dupa sarbatori...
Cristina 23+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
oanasm spune:
salutare natziune!
cristina ai terminat curatenia!? noi..nu...in loc sa stam acas' sa muncim ne-am dus sa ne luam covoare de bambus[:D
annababy sibiu..fain oras! nu am fost de ceva vreme acolo...dar am inteles ca l-au dichisit klumea de cand cu faza "culturala"
ella sa foloseasca bb sanataos toate cele cumparate! biberoane de care ai luat..adica..de www.bestreclama ilegala - avertizare/pc-1176-24-set-biberoane-nou-nascuti.aspx" target="_blank"> astea asa mici..de 125 ml? si de astea cam cate ar trebui? 2 ajung?
camy imi pare rau de faza cu "cascavalu" ... si eu am trecut prin ceva asemanator..desi mai aiurea ca nu mi se marea ca nu era X-ulescu...ma rog..a trecut...
dia si eu am mers ieri la gimnastica de gravi..voi de cate ori faceti/sapt ..aici se fac de 2ori...desi mie mi-ar place de 4ori..dar deh..
annababy ce bun ai facut de papa?
alinamaria ff faine rochita si fusta!!! sa le porti sanatoasa mami!!! si camera lui bb e ff faina..cu ursuletii aia! superrrr!
hai ma camy ca sigur bebelina e bine..doar ca o fi de vina placenta, dar mergi la dr ca si stai tu linistita!
sun cum simti mey cand sughite copchilu'!? huh?
hai mah turtu da-l in ma-sa de srvici! adica cum..sa te deprime el pe tine!? io..am ajuns o leac..asa.."mi se rupe" (sau asa imi place sa cred..ca daca ma gandesc acum 1...2...3..sapt ce busy eram...si nu mi se rupea deloc...en fin...numa' nu te stresa!!!!!
kimmy felicitari pt conced!!!!!! abia astept si eu!! asa nu mai am chef sa vin....iooi...
irda off..imi pare rau ca tot cu contractii si intepaturi te prezinti...stai cumintica in patut sa stea si Antonia la caldurica cuminte!!!
diana mirela imi pare rau ca si tu esti cu contractii! bine ca e colul inchis si numai bine!
tiberica felicitari pt col, artere si mai ale BB maricel!!!
didi ce fain e caruciorul!!! super!!! sa-l stapaneasca bebelina sanatoasa!!!!
mada ce dulci sunt papuceii Ariannei! sa-i poarte sanatoasa! cum esti cu maseaua?
dara ultima zi de lucru! yupii!!! ..dai de beut..ceva!?
sun unde vreti sa mergeti in vacanta cu Galu? ce fain...mm..si io vreau...
andreea distractie placuta si
La Multi Ani Gheorghilor !
Oana
21+ cu
o noua viata
filmuletz bb
vias spune:
buna fetele,
eu ma simt rau...ma doare burta...
V-am spus ca ma tine asa de cateva zile...dar parca nu ma lasa deloc..si devine din ce in ce mai tare...
Nu-mi place....cred ca sun doctorul sa ma vada azi sau maine...pt ca ma doare prea tare....
Cami 27s+, cu Timeea Cristina
pustai
SunSmile spune:
Oups! Scuze Andreea, n-am vrut sa sune asa nasol si sa mai adaug si eu o pietricica de dus la desaga ta cu griji! Sarbatori frumoase si relaxante sa ai...acasa!
Oana pai cam 20-30 min mi se ridica burta in acelasi ritm..e ca o bataie asa. Atunci inghite si lichid, e ok! Despre destinatie nu stim inca, le-am dat tema de studiu prietenilor de la agentie. Undeva unde e cald, soare, mare.
De doua zile ma dor coastele de pe dreapta...hmmmmm....
SUN 30+
dara_d spune:
Oanasm astazi sper sa fie ultzima zi de serviciu pana pe 5 mai ,ca apoi revin la birou pana la 15 iunie,asta daca nu am probleme,si sper sa nu am si sa pot merge la birou ca nu prea imi permit sa stau acum acasa ,vreau sa imi ramana mai mult timp pentru perioada de dupa nastere.
Sun tu deja planific vacanta anula asta, ce bine noi nu stim vom vedea pe parcurs.
28+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
M&M spune:
Oana, nu am terminat curatenia...Dar azi si maine sunt mai mult pe drumuri, asa ca vineri soer sa termin, ca nu mai e mult...Si mie imi plac covoarele de bambus...Oricum stii, ca de Paste trebuie sa te innoiesti, asa ca ai respectat traditia.
Cristina 23+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
turturica spune:
Fetele, azi e ultima zi de servici, miine vin acasa, iuhuuu. Poa’ sa sara-n aer toate pietele, ca io azi merg la ore normale acasa sa-mi fac bagajele.
Probabil ca nu mai apuc sa vorbesc cu voi, in urmatoarele 2 saptamini in afara de sunu si adriana pe care sper sa le vaz pe viu, asa ca va doresc tuturor Paste fericit.
Viata e minunata, pupici tuturor
23+
oanasm spune:
turtu vacanta placuta si faina si
cristina aha..asa se zice? ca trebe sa iei ceva nou!?ei bine..io nu stiam...asa ca poate mai luam una alta NOU! daca e musai...
dara aha...credeam ca apoi intri si tu in prenatal! ups..
camy io..nu stiu ce sa zic...poate felete cu mai multa experienta...ai luat nospa? of..du-te la dr sa te linistesti!!!
sunu merci de lamuriri!
aaa....ce ziceti...merita o www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=biztonsag&submenu=biztonsag-kismamaknak&category=kismama-ovlehuzo&empty=1&productid=127799&pageno=1&whid=25" target="_blank"> centura de siguranta pt gravide la volan? ca io cred ca voi conduce mult si bine..imi si place...so...ce ziceti? costa cam 140ron
Oana
21+ cu
o noua viata
filmuletz bb