Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare, dragele mele!

Sunt si eu pe-aici
Mare lucru n-am de zis....mai mult in pat cu contractii si diverse "sageti " si intepaturi in col si daca ma mai pune naiba sa mai misc cate ceva prin casa o "trag" noaptea.....adica spre dimineatza asa....de pe la 3 incepe distractia cu dureri nasoale de burta, contractii....

Sincer...nu stiu cat mai sta iubita mica in burtica .....pentru ca o simt jos de tot ....in "chiloti"....si pe contractiile dureroase se gaseste si ea sa impinga in col.....asa ca ce-o mai fi de el....Dumnezeu cu mila!

Am zis ca o sa merg dupa Pasti la un control sa vedem cum mai stam....sau cat!

O sa dau raportul mai des......macar cu un "Suntem bine si la promotie inca 2 in 1"

Va pupicesc pe toate si sa aveti grija de voi si de bebei!

Irda Bebe Antonia Gabriela

cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutari si de la noi, sper ca nu ne-ati uitat .

Vestile noi nu sunt excelente, o tin numai in contractii si s-a scurtat colul, e sub 2,5 cm acum, dar macar e inchis. Am tratament, trebuie sa stau cat mai mult in pat, afara nu am iesit decat pt. eco. Norocul meu ca sotul ma ajuta f.f. mult, pana si Iulia e f. intelegatoare, chiar daca e micuta .
Eu am pregatit deja bagajul pt. spital, am pus totul in 4 gentute, etichetate (travaliu, bebe, eu, intors acasa) si mi le va aduce sotul pe masura ce va fi nevoie de ele. Cand va fi momentul, sper cat mai in vara...mai trebuie doar ceva de papa si bani.

La ultima eco (26 sapt) bebe era f. bine, avea 1050 g si e f.f vioi.

Am citit pe aici ca aveti carcei. Eu si la Iulia si acum i-am "rezolvat" cu magneziu.

Incerc sa va mai scriu , nu pot sta chiar numai in pat, norocul meu ca pot da din maini (crosetez) si...din gura .

Pup toate mamicile cu bebei la purtator, imi sunteti tare dragi si imi pare rau ca nu pot tine pasul cu voi.

Diana 27+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Pup fetele!

Am citit, am vazut pozele si sunteti frumoase.

Ella, Alina Maria

Am fost la echo si sunt foarte fericitaaaaa!!!! colul mi l-a masurat transvaginal este de 34 mm e ok! arterele uterine inca sunt mari dar nu mai exista discrepanta mare intre ele sunt 0,67 si 0,65.

Bebe are 950 gr.

Va pup, ma simt obosita ca azi am stat 4 ore la coafor mi-am decolorat si mi-am facut 2 mese foarte rosii...in rest la epilat nu am suportat si inghinal am renuntat...

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 26+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ne-a venit caruciorul . Acum il montam in diferite variante si ii facem poze.

Didi 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

revenim si noi de pe drumuri. A fost f frumos azi cald am fost cu vecina si cu fata la shopping i-am luat la printesa www.shoes2udirect.co.uk/KidsShoes/GirlsShoes/Infantshoes/tabid/2853/CategoryID/2853/List/0/Level/a/ProductID/648/Default.aspx?SortField=ISBN%2cProductName" target="_blank">papuceii de primavara. Asa de mult ii plac nici nu a mai vrut sa se descaltze de ei. Am vrut sa ii fac azi poze cat se juca cu Adriana fetita vecinei da nu am reusit ca de desteapta ce is am luat camera da stick-ul era in laptop acasa. Na de acuma data viitoare.
Am ajuns f tarziu acasa si printesa a mers direct la somn eu m-am pus sa strang rufele si sa fac de papa sa papam.
Am citi asa rapid din urma.
Alina am vazut pozele f frumoasa si fusta si rochita si papucii, de camera lui bebe nu mai zic e super si am vazut si sezlongul tau. F fain si noi vrem sa luam doua din alea.
Sorelix ms ca ai intrebat sper sa nu ma ia extrem de tare si sa rezist pana pe 14 ca tare nu m-as duce la urgente sa stau cate 4 ore pe acolo sa astept.
fetelor ms de urari sorry ca nu nominalizez da v-am zis am citit in diagonala, nu pot sta mult ca am papa la cuptor si am sa recuperez eu maine.
Irda, Diana pupici multi aveti grija de voi si de burtici.
Andreea (A.cicel) te asteptam cu vesti speram sa fie vesti bune.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

gata, am pus poze . Fiu.. sunt franta, am avut o zi f incarcata azi la serviciu...

Didi 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Azi vad ca e slaba activitatea pe aici, v-ati apucat toate de curatenie, nu? Bravo voua! dar mai faceti si cate o pauza din cand in cand! (vorbesc la activitatea din timpul zilei, nu acum. Desi a fost deschis forumul toata ziua numai acum m-am apucat sa scriu, sunt pasare de noapte, n-am somn... )
Mada, tare frumosi papuceii lui Ari, sa-i poarte sanatoasa! Lasa ca faceti voi poze alta data, n-au intrat zilele in sac!
Didi, frumos caruciorul... deja de pe-acum o faci pe bebica ta stelista!
Irinuca, am vazut si la tine poze noi, cu burticutza sexy! Si ce dulce e pisoiasul... e al tau?
Tiberica, felicitari pt. vestile de la eco! sa ne pui poze cu mesele tale rosii, daca tot ne-ai facut curioase!!!
Irda, las sa stea acolo ca sta bine, sa fiti 2 in 1 pana la termen! Tu stai in pat si nu depune prea multe eforturi!
Kimmy, felicitari pt. concediu, sa vezi ce bine e sa stai acasa!!!! Eu mai am 2 saptamani de stat in concediul de odihna, apoi mai merg inca o luna, si din iunie intru si eu in prenatal. De-abia astept! Poate ne intalnim pe undeva la o cafelutza.
Camy, imi pare rau pt. tine ca trebuie sa te stresezi asa de mult la serviciu, din cauza salariului, si din cauza orarului... acu si din cauza bebelinei... ofofof... pup fata sa-i mai treaca supararile si stresul ca nu-i fac bine la bb! P.S> Sa stii ca bebele meu incepe sa dea din maini si picioare atunci cand beau apa sau lichide reci, asa ca incearca si tu sa bei mai multe lichide, cat de reci, poate reactioneaza si bebelina ta la ele.
Vicky, sa stii ca si eu am patit mai demult faza cu forumul virusat, dar dupa ce mi-am reinstalat windowsul si antivirusul totul a fost ok. Deci problema a fost din calculator, nu forumul e de vina.
A.cicel, sa speram ca ne dai vesti bune cat de curand!
Pupici la toate burticutzele!!!

Adriana 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna dimineata
Azi sper sa fie ultima zi de serviciu,ca ma simt obosita si vreau sa mai stau si eu acasa sa ma odihnesc si sa fac ceva treaba,curat am facut in mare ,trebuie sa mai fac baia odata si sa sterg praful.
Astept maine sa imi iau rezultatul la secretia vaginala si PAP si vineri sa merg si la medic.
Cam asta la mine va urez spor la treaba tuturor si pupici multi .

28+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

LA MULTI ANI pentru cei si cele care va sarbatoriti azi de SF .GHEORGHE si pentru toate rudele voatre care au acest nume.

28+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sf. Gheorghe!

Kimi bravo pt concediu! Super! Hihihi...ma bucur ca mai e cineva ca mine, disperat dupa dr. House.

Irda stai acolo cumintica si o sa vezi ca ajungi cel putin la 36 sapt! Deci sa fim intelese...pana macar pe 30 mai nici sa n-aud altceva decat "promotie 2 in 1", ok???

Diana lucrul asta e valabil si pt tine...stai linistita, lasa-te ajutata si totul va fi bine!

Mada suuuper papuceii cu floricele ai lui Ari! Sa-i poarte sanatoasa! Hai ca tin pumnii sa-ti fie bine-bine!

Didi super-truper...stelista aia mica! Serios vorbind, sa-l stapaneasca sanatoasa si s-o plimbati muuult de tot in el! Imi place!!!

Tiberica felicitari pt eco bun, bravo! De poze cu meshe & stuff nu mai zic nimic, ca de cand ne tot ameninti....

Turturelu, ia-o mama mai incet! Las' ca le faci tu pe toate!

Iuuui ce soare e acum afara si cand ma gandesc ca astia au zis iar de furtuni...

Io tocmai imi "oripilez" mama, spunandu-i ca vrem sa plecam in vacanta cu Galu cand ea va avea 3 luni. Si degeaba e mama panicoasa...:))

Hai trezirea somnoroaselor!

SUN 30+

Mergi la inceput