Regasiri (13)
Raspunsuri - Pagina 9
desiree spune:
bambo, dbunny..sa ne traiti Georgetelor!!! La multi ani!
mirona, cu faina i-am facut doar pandispan sau ciulama..ce se mai face cu faina? eu zic ca e ok atata vreme cat nu abuzezi! uneori ca sa-i leg mancarea lui octa, mai folseam cereale din ale de milupa, fara gust...
vigantolul trebuie dat in continuare, nu tine doar de fontanela, pot fi mai multe semne ale rahitismului...organismul nu stie sa produca D...trebuie dat in continuare pana fac ei saltul la o noua era a varstei prescolare!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
desiree spune:
apropo de intrebarea lui dbunny, mi-am adus aminte de o poveste pe care mi-a spus-o mama: la 3 luni m-a dus la bunica sa ma creasca, care m-a crescut cum a stiut ea mai bine, nu ma certa, nu ma batea, imi facea toate poftele, nu ma suporta sa ma vada plangand, nu a fost niciodata severa cu mine..in ceea ce priveste alimentatia, dupa un an de zile, nu a fost chip sa ma faca sa pap din toate: legume, carne..mancarea mea era gris cu lapte..imi gatea bunatati dar eu refuzam absolut orice, voiam grisul meu cu lapte..decat sa ma vada plangand sau infometata, imi pregatea de fiecare data cand refuzam papa..grisul meu cu lapte..azi asa maine asa..m-au luat la un moment dat parintii acasa sa imi faca niste analize si mi-au iesit semne de rahitism, erau vizibile, pieptul inaltat si umflat, etc..nu stiu cat aveam, vreo 2 ani cred...din acel moment mama a recurs la o metoda drastica..3 zile nu mi-a dat sa mananc..imi facea papa, eu refuzam, ea ma lasa nemancata..in a 4-a zi am ras farfuria si din acel moment am mancat cam tot ce mi-a pus in fata..acuma nu zic, eu nu as putea sa fac asta cu octavian (mai ales ca are si tzatza de rezerva in caz de ceva) dar oricum nu as putea sa fac asta..da saraca bunica ma lasa sa mananc ce vreau eu adica NUMAI gris cu lapte...concluzia? rahitism...s-a rezolvat repede,acu as vrea eu sa mai pot manca numa gris cu lapte sa vezi ce repede as slabi!
dayanara spune:
La multi ani getutzelor !
desiree - deci e bine sa.i dau vitamina d in continuare? am sa.i dau sa stii...nu cred ca.i face rau cel putin vreo luna apoi pauza si tot asa
dbunny - ii dau de 3 ori pe zi levura, e bine? e mult?
eu sunt genul care se multumeste sa manance orice in momentul in care refuza mancarea, dar cand mananca orice atunci nu.mi mai ajunge si vreau sa manance ce e corect :))
ca veni vorba, ivan nu mananca porcari decat pufuleti rar cand tre sa stea cuminte in carut sau in masina, in rest mananca piureul plin de legume si carne de vita cu mar, in fiecare zi la pranz, lapte, iaurt cu cereale, borcane de fructe si borcane de legume, cred eu ca din astea nu poate sa faca rahitism, sper, in sensul ca daca e ceva gresit sa.mi ziceti, apoi cand e cu noi la masa ii dau paine, ii dau mamaliga cu branza chiar si cartofi prajiti, problema ramane ca i le dau de mici de tot sa nu se inece si se plictiseste si i le dau dupa masa lui deci mai mult se joaca cu ele
ivan si dayanara
dayanara spune:
dolores - da rezultate pikovitul? are mai mult apetit? ca eu nu i.am mai dat crezand ca de la el face moale..dar acum m.as apuca din nou
acum mananca bine dar mi.e frica ca cine stie ce.l mai apuca si eu prin refuzuri din astea nu pot sa mai trec :)))
dbunny - ma grabeam sa ma duc sa imi iau blugi ieri
angi - da , n,am dat cafeaua , adevarul e ca nici nu citisem si nu.mi inchipuiam ca am putut sa fiu prima
floricelele de porumb sunt periculoase?
ivan si dayanara
desiree spune:
dayanara, nu te speria draga, eu mancam numai gris cu lapte ..ideea e sa manance (nu in fiecare zi, dar macar saptamanal) din toate grupele de alimente.
am descarcat niste poze noi cu micul print si doua filmulete unul in care o striga pe nana lui si unul in care i s-au cam incurcat circuitele de la atatia curcani, cai, gaini si alte oratanii
le puteti vedea aici
angi_m spune:
Dayanara, eu stiu ca este periculos sa ii dai copilului vitamina D asa dupa ureche. Stiu de un copilas care de la o chestie de-asta a facut nisip la rinichi (prea mult calciu). Trebuie sa vorbesti neaparat cu pediatrul.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
angi_m spune:
quote:
Originally posted by desiree
am descarcat niste poze noi cu micul print si doua filmulete unul in care o striga pe nana lui si unul in care i s-au cam incurcat circuitele de la atatia curcani, cai, gaini si alte oratanii
le puteti vedea aici
Manca-l-ar mama de flacau frumos. Dar acolo ce facea, presta la bara? Cred ca se pregateste pentru o eventuala intalnire cu Iulia
Il pupam amandoua pe pletele alea blonde
Filmuletele o sa le vad acasa, la servici nu-i frumos sa fac asa ceva.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
bamboletta spune:
Poftiti la paste "carbonara cu sunca de pui" si "clatite cu finetti"
am primit "miel" de ziua mea(de la tata)stau si ma uit la el si mielul la mine ma duc sa-l transez si il bag la congelator nu am gatit niciodata miel sa vedem ce-o iesi
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)