Regasiri (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by desiree

am descarcat niste poze noi cu micul print si doua filmulete unul in care o striga pe nana lui si unul in care i s-au cam incurcat circuitele de la atatia curcani, cai, gaini si alte oratanii

le puteti vedea aici

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

ce frumos e Octavian ce plete blonde are de ochi nici nu mai zic

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

scriu si eu repede pana nu se trezeste "terorista"

Kokorina-cred ca a plecat deja ,drum bun si te asteptam la Iasi
Mayaione-iti sta f bine cu noul look te prinde f bine culoarea,printesa ochioasa,multa sanatate
Roxana_c-la Iasi nu veniti ,sper sa scapati repede de muci ,multa sanatate
mephala30-a trecut febra?,wow sunteti pe locul 1 in concurs,bravo
Dianarus-multa sanatate la muschetari
Dolores-vazut poze cu puiul de om un scump
seamana fff bine cu tine ,nu mai avem fontanela dar luam in continuare vigantol
Danita-cum te mai simti?multa sanatate
Alexandra-abia astept sa ne vedem cum s emai simte Mark?totul ok?
Mirona-1.inca mai luam vigantol pana la 2 ani 2 pic pe zi,uneori mai uit de ele
2.da folosim faina,nu stiu daca e bun amidonul
Dbunny-La multi ani Georgeto si pe mine tot mama m-a trezit dimineata sa-mi zica la multi ani ,ce-am ras la faza cu alcolici anonimi

ploua incontinuu de aseara
fug ca facut ochi,vrea papa

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Micul print está pa comerselo!(adica numa bun de mancat, desiree in august cand mergi la cumnata o s-o uimesti cu expresii d'astea)

Eu v-ash oferi mai pe seara neshte clatite japoneze, dar nu stiu daca ii cin' sa le faca...ca de mancat ma inscriu pe lista, dar de facut....
Dayanara cu 2 pe zi e suficient, vezi ca se constipa repede de la Ultralevura...
bambo este subiect deschis La bucatarie - cum gatim mielul- sunt idei teribil de delicioase...oricum il faci, sa-l lasi la marinat cu multe condimente vreo 24h...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

Micul print está pa comerselo!(adica numa bun de mancat, desiree in august cand mergi la cumnata o s-o uimesti cu expresii d'astea)

..stie ca vorbesc spaniola, da nu asa de bine incat sa isi imagineze ca stiu asa expresii alambicate! gracias

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Bambo
Dbunny

Desiree, un frumos Octavian!

Dbunny, multumim, suntem mai bine, febra nu mai urca atat de repede, le-a revenit si pofta de mancare, sa vedem cum o fi la noapte.

v-am pupat pe toate, .

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Si daca tot vorbeam zilele trecute de elementele asociate somnului, ca de ex. suzeta, ursuletu, tzi, noi dormim www.flickr.com/photos/dbunny/2436054689/" target="_blank">cu masinutele. Mi-am adus aminte ceva...eu n-am vazut poze de la prima aniversare nici cu sandokanii, nici cu Ivan, nici cu David...cu Octavian cred ca am vazut dar nu-s sigura, asa ca toate mi-ati face o mare placere daca mi-ati reimprospata memoria si vederea cu neshte pozici.....da?
da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dayanara, pikovitul este f bun..intr-adevar de la el davidutzu mananca mai bine..el oricum este un sclifosit, dar face pofta de mancare

mephala..in cele 3 zile ce ai administrat ca tratament?ai fost la dr??

david este ragushit..simt ca o iau razna daca face ceva..maine ma duc la dr cu el sa-l vada si sa repeta, sumarul de iruna si urocultura

dbunny ma pregatesc sa-ti arat poze de la anishorul lui david

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Indoielile noastre sunt tradatori si ne fac sa pierdem lucrurile bune pe care le-am putea castiga din cauza fricii de a incerca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Dolores, nu, n-am fost, la medic, i-am tinut cu paracetamol supozitoare, nurofen si novocalmin (noaptea).
Azi s-au simtit mai bine, au avut si pofta de mancare, sa vedem ce ne va aduce ziua de maine. Daca se vor simti rau, vom merge la medic.

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

desiree - scump foc octavian in poze si filmuletele mi.au placut, ivan nu face ca nici.un animal, adevarul e ca nici nu l.am prea invatat

dbunny - eu nu i.am serbat ziua lui ivan, am considerat ca nu e cazul
au venit nasii lui neinvitati si tare m.am abtinut sa nu.i scot afara

dolores -merci, am sa incerc sa.i mai dau pikovit

ultralevura aia e mano de santo dbunny :)

danielaB - vreo veste ceva, cum a ajuns kokorina :)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

desiree ce flacau mare ai..si e bucatzica rupta din tine...tu in miniatura..ce par mare are, haha ce haios e..nu i-ati luat motzul?

cortul ala de unde l-ai luat si cat a fost?

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Indoielile noastre sunt tradatori si ne fac sa pierdem lucrurile bune pe care le-am putea castiga din cauza fricii de a incerca

Mergi la inceput