Regasiri (13)
Raspunsuri - Pagina 11
dolores spune:
daca aveti rabdare sa va uitati caci sunt cam multe..i-am serbat ziua in 2 locuri in aceeasi zi cu prietenii, iar la 2 zile i-am serbat ziua in familie si i-am luat si motzul
POZE DAVID 1 AN
dolores si David Cristian -22.11.2006-
Indoielile noastre sunt tradatori si ne fac sa pierdem lucrurile bune pe care le-am putea castiga din cauza fricii de a incerca
desiree spune:
dolores, cortu e de la ikea a fost 25 ron...
pregatesc si eu poze de un an
propun si cate una cu ei sarmalute, ce ziceti? sa ne amintim...ca tare ingerasi erau!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
desiree spune:
mirona cum ramane cu acel 0.000001 % pt noi?
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dayanara
ultralevura aia e mano de santo dbunny :)
Desiree inca una pt tine: mano de santo, cand ceva vindeca intr-adevar spunem ca-i ca o mana de sfant...(daca un sfant te-ar atinge te-ai vindeca, nu?)
Dolores am vazut o gramadaaaa de poze...si micul print a fost la ziua lui Daviducu cu mami lui? beeeey ce de chefuri...am vazut o fetita extraordinar de frumoasa, cam de vreo 5 anisori cu niste oki mari mari...cine-i?
dayanara....cum de n-ati sarbatorit macar in 3? o poza ceva? stiu ca-i mic, nu-si da seama, nu papa tort inca, dar mami lui nu-i mica...
Cand se presupune ca ajunge koko?
Miro...?
imi place idea cu sarmalutele...ma bate gandul...imi trimiteti mie pozele cu sarmaluta si apoi poza de la un an, si incerc sa fac ceva in Powerpoint, numai sa-mi spuneti daca toate aveti ppt pe computer ca daca nu n-o sa puteti vedea fisierul...si-o sa fie trimis la contul comun
Noi cinaram fritata(omleta cu dovlecei si usturoi). Am facut din 2 oua si juma de dovlacel si Dani a papat aproape tot...vedem noi la noapte daca a fost prea mult...a mancat cu pofta...
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dayanara spune:
ah da da dbunny, pt asta trimit, credeam ca te referi la petrecere :)
frumoasa ideea cu ei sarmalute si apoi de.un an
ivan si dayanara
desiree spune:
dbunny, daca vrei eu iti dau sa faci album, sa fie si fetele de acord (parca o vad pe koko stramband din nas)
angi_m spune:
Buna ideea cu poza de la party si cu sarmalutza.
Avem si noi poze de la PARTY si poza cu SARMALUTZA. Atata doar ca sarmalutza mea era cam dezbracata
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
roxana c. spune:
Neata!
Pare-mi-se ca nu facu nimeni cafeaua, asa ca iata, e gata. ( nu-l gasesc p-ala cu cana de cafea si-s grabita, nu mai caut)
Nu cred ca pot intra mai tarziu, maine plec, asa ca va spun de acum PASTE FERICIT, liniste sufleteasca si multa, multa sanatate la toata lumea ( iar nu gasesc oul , il puneti voi)
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
desiree spune:
roxana, multumim de cafea si tie Paste Fericit!
neata, regasiri! copilul inca doarme, afara e frig rau si inca mai ploua deci ne asteapta inca o zi minunata in casa, tete-a-tete, sau cabeza-a-cabeza cum ar zice englezul!