Regasiri (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

dragutele mele,
cu multa dragoste va spun
Paste fericit!
si sa aveti parte de tot ce va doriti!!

va pe toate,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Fetelor dragelor,

noua acum ne-a zis directorul ca maine suntem libere si toata saptamana viitoare.
De aceea pentru ca sigur nu mai pot intra pe forum ca vin socrii in vizita, apoi sarbatorim invierea Domnului si apoi plecam la timisoara, va doresc la toate:

Paste Fericit, plin de lumina si liniste sufleteasca.

Va iubesc mult si va admir si va multumesc ca existati.

Sa ne auzim sanatosi in 5 mai.
va pup mult mult si pe voi si pe copilutii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

fetele - nu ma dati disparuta - vin, promit, cu un mesaj dupa ce o adorm.

pana una alta am vazut ca Roana nu mi-a vazut PM-ul.

ROANAAAAAAAA - citeste-ti PM-ul inainte de a pleca la spre Timisoara.

revin io

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Sarbatori fericite si tot ce va doriti!

Mergi la inceput

salutare fetelor,
nu va parasesc , nu va fie teama - doar ca am redus drastic statul la calculator in favoarea Karinei in primul rad si apoi a restul treburilor din casa.
Dupa ce venim de la Otelu Rosu - deci dupa Paste - vom vizita viitoarea cresa a Karinei si vom incepe cate o ora pe zi s-o ducem acolo - intai voi sta cu ea - apoi voi incerca s-o las singurica acolo. In timp va sta probabil mai mult. Cand ne vom intoarce din concediu de vara imi voi relua mersul la job - la cel actual sau un altul. Pentru asta vreau sa ma obisnuiesc, ati devenit parte integranta din viata mea , stiti cu toate cat de mult va iubesc - asa ca nu ma mai lungesc - si imi va fi foarte greu sa ma obisnuiesc de a intra doar seara - asa ca incep de pe acum. Asta nu inseamna ca va parasesc, sau ca nu va mai iubesc, da?

O alta problema din a carei cauza stau mai rarla calculator - este ca renuntam la suzeta - si e tare tare greu.
La cea de zi am renuntam prin ianuarie, februarie - nici nu mai stiu exact - i-am taiat-o cu foarfeca si isi facea scarba numai cand o vedea - asa ca o arunca efectiv pe jos. Nu am crezut ca va fi chiar atat de usor ... insa rapid rapid - chiar din prima zi -nu amai cerut-o - cand o cerea, i-o aratam pe cea taiata si cu asta basta -nu i-o mai trebuia.
Pentru somnul de pranz si pentru cel de noapte INSA - aveam o alta suzeta - cea portocalie. Doamne ce greu e sa renunte la ea!!!
intai renuntam la somnul de dupa-amiaza ... si la intoarcere - dupa Paste - incercam si la cel de seara.
Plange mult ... insa nu o cere - tot mama spune si ii trebuie mult mai mult pana adorme - normal-lamine in brate, sau pe piept ... numai cu mama si niciodata cu tata.
In fine - trecem noi si peste asta.

ce sa va mai zic de noi?
aseara n-am mai intrat fiindca am fost intr-o vizita si am ajuns tarziu acasa.
ne mai sta la iesit si o maseluta si caninul de langa ea - deci e jale.

mai voiam sa va multumesc ca mi-ati raspuns de vigantol si de faina.
Faina folosesc si eu la prajituri, claro - insa o mai folosesc pentru ea la sosul alb, sosul de unt. I-l fac rar - poate o data pe saptamana - insa ma gandeam daca as putea ori ba sa-l inlocuiesc cu amidon. Ziceti canu stiti nika de amidon alimentar? Of - dar cum bine zicea desiree - daca nu exagerez ... e ok si cu faina.
Cu vigantolul - stiu ca nu e doar pentru fontanela si ca mai e si cu fixarea calciului - insa soarele ce face? Nu tot aia? Sunt pediatrii care indica oprirea lui pe perioada lunilor de vara. La asta ma refeream cand am intrebat. Pe aceasta perioada daca il intrerupeti, ori ba?
Ce mai era? ce mai era?
vazut si eu sarmalutele si aniversarile.
Da Dbunny - tu unde ai fost de n-ai vazut aceste poze???
Uitesi la noi aniversarea si motul.
Sarmaluta tre s-o caut prin dvd-urile Karinei si o pun si pe asta.

oare a ajuns Koko cu bine? m-am gandit la ei ieri - parca inoptau in Arad si azi pleacau mai departe - Daniela vre-o veste ceva???? Cum sunt? Pe unde? Cat mai au?

noi plecam sambata - insa pana atunci mai intru sa va pupacesc si sigur va voi citi si de la OR - insa vreau sa le urez Paste fericit si caldura si bucurie in suflete celor care pleaca pe perioada sarbatorilor si nu mai ajung sa le fac urarile.

pupam toate regasitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salut

Fost la cumparaturi de dimineata abia trezita din somnic a fost mai bine fara crize si tipete ,acum doarme tun

Am vazut pozele cu sarmalute si party

Dbunny-am gasit retete pt friptura de miel si drob mersi,ce scump e Dani dormind ,eu sunt de acord cu powerpoint-ul si cu pozele
Desiree-chiar era sarmaloi Octavian cate kg a avut la nastere?4.100 sau 4.500? ca nu mai stiu
Roxana_c,Violeta,Roana,Miki-paste fericit !!!
Mirona-nu renuntam la vigantol pana la 2 ani,cu suzi noi cred ca o vom folosi pana ii ies toti dintii,dupa voi incerca sa o dezvat,pana atunci mai are alinare noaptea cu suzi

Avem si noi poze Sarmaluta si Party 1 an

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bamboletta
Mirona-nu renuntam la vigantol pana la 2 ani,cu suzi noi cred ca o vom folosi pana ii ies toti dintii,dupa voi incerca sa o dezvat,pana atunci mai are alinare noaptea cu suzi

ei - nu ma intelege gresit - nici noi nu renuntam la vigantol pana la 2 ani - insa nu mai sunt la fel de stresata daca uit picaturile zilnice. Cred ca am la activ doar 2 sau 3 zile cu ele uitate in tot acest timp. In rest ...zilnic ziilnic 2 picaturi. Acu io zic ca s-ar fi vazut ceva ceva daca era urma de rahitism ... asa ca mai pot uita din ele pe perioada de vara. asa zice pediatra, asa mai zic si altii - asa m-am hotarat si eu ... mai rarutz acuma - macar pana in septembrie.

cu suzi - la fel - nu i-o scot de tot, de tot - daca o va cere - i-o voi da - insa vreau s-o obisnuiesc sa adoarma/doarma fara ea - si din cauza mirosului guritei dimineata de la atata stat cu ea in gura - si pentru ca o roade - nu vreau sa ajungem la carii ... mai multe. Cand are dureri de dinti si stiu ca o calmeaza, i-o dau.
Si cu dentinox-ul facem fatasi cu spalatul pe dinti facem fata... asa ca ... incercam.
Insa se pare ca nu-i chiar asa de mare dragostea de suzi - cat e cea de mama. Daca nu a cerut-o ea la somnul de pranz... si avem deja 6 zile de cand dormim fara ea. Seara insa ... o cere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by Mirona

quote:
Originally posted by bamboletta

ei - nu ma intelege gresit - nici noi nu renuntam la vigantol pana la 2 ani - insa nu mai sunt la fel de stresata daca uit picaturile zilnice. Cred ca am la activ doar 2 sau 3 zile cu ele uitate in tot acest timp. In rest ...zilnic ziilnic 2 picaturi. Acu io zic ca s-ar fi vazut ceva ceva daca era urma de rahitism ... asa ca mai pot uita din ele pe perioada de vara. asa zice pediatra, asa mai zic si altii - asa m-am hotarat si eu ... mai rarutz acuma - macar pana in septembrie.

cu suzi - la fel - nu i-o scot de tot, de tot - daca o va cere - i-o voi da - insa vreau s-o obisnuiesc sa adoarma/doarma fara ea - si din cauza mirosului guritei dimineata de la atata stat cu ea in gura - si pentru ca o roade - nu vreau sa ajungem la carii ... mai multe. Cand are dureri de dinti si stiu ca o calmeaza, i-o dau.
Si cu dentinox-ul facem fatasi cu spalatul pe dinti facem fata... asa ca ... incercam.
Insa se pare ca nu-i chiar asa de mare dragostea de suzi - cat e cea de mama. Daca nu a cerut-o ea la somnul de pranz... si avem deja 6 zile de cand dormim fara ea. Seara insa ... o cere.

ai dreptate am inteles gresit am crezut ca vrei sa renunti de tot la suzi cu vigantolul si noi mai sarim 1-2 zile

stiti ceva de Kokorina si sandokanii? au ajuns?

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

daca tot nu m-am culcat cu ea ... rapid sa va mai scriu una scurta.

azi in parc a aparut un baietel mai mare - la vre-o 4-5 ani cu o mitraliera - de jucarie evident.
Noi eram la nisip si ne jucam. Laura, mamica lui Ami, a intrat in vorba cu el si l-a intrebat ce jucarie e aia si daca ii place - bla bla bla.
Nici una nici alta -o indreapta catre Kara si incepe sa traga - nu facea prea mare galagie - nu s-a speriat fata - insa eu am inmarmurit - parca am vazut negru in fata.
Am indepartat mitraliera de copila mea si i-am spus frumos baietelului sa nu traga spre noi.
M-am uitat urat la ta-su si i-am spus "copilul meu nu va fi impuscat nici macar in joaca".
n-a stat prea mult cu ea in mana - i-a luat-o ta-su ... pentru copil fiind mai interesant jocul nostru la nisip - insa eu am ramas cu un pitic pe creier - ce-o sa ma fac daca bebe 2 va fi baiat?
ii cumpar pistoale, pusti, mitraliere de jucarie?

mamici de baietei - voi cum ganditi?
chiar toti baieteii sunt cu jucarii dintr-astea?
voi le veti lua asa ceva?

P.S. Bambo - NU - inca nu stiu nimic de ei. poate aflam pana deseara ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

miro, sa stii ca si eu m-am tot gandit ref la jucariile astea care imi displac total..eu una voi evita sa cumpar asa ceva..nu stiu cat o sa reusesc si in ce masura..dar nu sunt de acord cu asa jucarii..ma trece un fior rece numai la gandul ..desi..nu stiu ce sa zic..daca o sa vrea sa se joace de-a hotzii, poliztistii..etc ..nu stiu zau ce voi face, mai aman acest gand deocamdata ca imi permit, e prea mic

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Indoielile noastre sunt tradatori si ne fac sa pierdem lucrurile bune pe care le-am putea castiga din cauza fricii de a incerca

Mergi la inceput