Regasiri (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mirona aici se da din prima saptamana cand s.a nascut niste vitamine protovit sau in cazul in care copilul nu le suporta se da vitamina d3, pana la 1 an amandoua, eu nu i.am mai dat pt fontanela i.am dat mai tarziu pt pofta de mancare...dar cum zici si tu de soare nu i.as mai da

nu gatesc cu faina pt ca nu am ce el mananca acelasi piure mereu si restu borcanase, dar as folosi.o fara frica

unde e poza cu dolores si surorile? 3? eu n.am vazut decat una, cred ca seamana tare de tot

dbunny - sarumana pt ultralevura, ii dau de ieri, face caca pasta de 3 ori pe zi....ori e iar un virus ori s.a dus flora, daca nu.i trece intr.o saptamana facem analiza
nu-l tin pe regim deorece am incercat si face caca la fel si cu regim si fara, ba mai mult dupa lapte nu face niciodata

roana - esti o scumpa :) nu ivan a invatat cuvinte noi, ci dani al lui dbunny :) ne.ai incurcat din cauza steagului :))

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Buna dimineata
Chiar nu v-ati trezit pana la ora asta?
Nu facu nimeni cafea?
Dayanara, bine ca tu te trezisi, dar nu vrei tu sa dai o cafea...
Ntz, ntz, ntz... Bine, fac eu. Uite una maaaaare de la mine
Dar aia de acolo de langa bardaca aia de cafea nu sunt eeeeu. Eu sunt un pic mai treaza

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Mirona, si la noi este fontanela inchisa de foarte mult timp. Cred ca de cand avea vro 7-8 luni. Insa vigantol ii dam in continuare ca are treaba cu asimilarea de calciu. Nu ii dam dupa ureche, doar la recomandarea pediatrei.
La gatit nu am folosit inca faina pentru ea (cel putin nu-mi amintesc). Insa zilnic cere cate o bucata de paine, biscuite, piscot, grisina, ceva...

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by dayanara

mirona aici se da din prima saptamana cand s.a nascut niste vitamine protovit sau in cazul in care copilul nu le suporta se da vitamina d3, pana la 1 an amandoua, eu nu i.am mai dat pt fontanela i.am dat mai tarziu pt pofta de mancare...dar cum zici si tu de soare nu i.as mai da

dbunny - sarumana pt ultralevura, ii dau de ieri, face caca pasta de 3 ori pe zi....ori e iar un virus ori s.a dus flora, daca nu.i trece intr.o saptamana facem analiza
nu-l tin pe regim deorece am incercat si face caca la fel si cu regim si fara, ba mai mult dupa lapte nu face niciodata

Vitamina D3 noua ni s-a spus pana la 6 luni...dar pe la 3-4 deja ne-am plictisit si nu i-am mai dat. De la 12 luni are fontanela inchisa.
Dayanara ultralevura da-i si dimineata si seara...in lapte.
Faina nu bag in mancare ca nu gatim tipuri care sa aibe nevoie de faina...dar daca trebe bag...

koko
Mephala, dolores...cum sunt puiutii?
danitarecuperezi tu ca esti super tare
Alexandra
restul grupului pup tare

Noroc ca m-a sunat mama azi dimineata la 8.45 sa ne ureze La Multi Ani de Sf Gheorghe, ca dormeam dusi si eu si Dani...am ajuns 15 min tarziu la munca...da' las' ca le trece...

Asa ca daca avem vreo georgeta, georgina La Multi Ani!

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Azi dau de baut,ma cheama Georgiana poftiti la chef

La multi ani! tuturor ce poarta numele Sf.Gheoghe

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Am uitat sa va povestesc:
aseara pe la 7 ne-am dus la Carrefour ca am ramas far de lapte, fructe, una alta...
Ne-am dus la standul cu mezeluri si am cerut pt Paco una alta pt la lucru, sunca presata, mortadela de curcan, cascaval, porcarii d'astea. Duamna ce feliaza acolo este o cunostinta de-a nostra si tot timpul ii da lui Dani o felie de una alta. A bagat Dani vreo 3 felii mari de sunca presata de curcan, una de mortadela apoi si cascaval...au venit 2 familii cu copii mici si se minunau de Dani cum papa orice i sa dadea. Ziceau: doaaaaaamne, ptiu sa nu-l pocesc dar ce bine mananca...pai cum sa nu manance bine porcarii? Ei aveau in carucior(la aproape 3 ani inca mai il tineau in carut) un baietel care urla ca din gura de sarpe cand i se scotea suzi din gura, care ziceau ca numai lapte, cereale si pizza mananca!! Pai daca-i dau pizza la Dani, ce credeti o sa zica: nu mersi, eu vreau verdeturi? Voi ce opinati? sunteti de parere ca tre sa lasam la atitudinea lor ceea ce vor sa pape? sau trebe incitati, pacaliti, atrasi spre mancarica ce noi vrem sa le-o dam?

Bun, la 7.40 s-a umflat al meu de mezeluri, de cina i-am facut un sodou...mama ce s-a mai lins pe botic...n-a tusit toata noaptea, chit ca-i plin de muci, si nici nu s-a mai trezit dupa lapticul de la ora 1.30...

Dolores...ieri Dani a papat paste in sos de smantana...azi papam la soacra probabil pilaf cu pui, eu ii fac des supica de pui cu verdeturi, ii place la nebunie taiteii din supica, orezul il mananca sub toate formele...tre sa-i mai fac cu dovlecel reteta aia gradina raiului...daca vrei o caut si-o mai pun odata...
clatite le dati? eu odata i-am facut dar n-a aratat interes...
Ii mai dau peste la borcan, verdeturi de la Hipp+ fierb eu niste orez cu vegeta langa...omleta...
Fetelor, dati-mi si mie retete pt bebei la cuptor...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bamboletta

Azi dau de baut,ma cheama Georgiana poftiti la chef

La multi ani! tuturor ce poarta numele Sf.Gheoghe

Ma cheama Georgeta si m-ash imbata de numa numa...ho cu tata! ce-i aici Alcolici Anonimi?
deh, m-ash imbata de numa, da' n-am cu shini lasa pruncu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Dbunny
Voi ce opinati? sunteti de parere ca tre sa lasam la atitudinea lor ceea ce vor sa pape? sau trebe incitati, pacaliti, atrasi spre mancarica ce noi vrem sa le-o dam?

nu, nici eu nu cred ca trebuie lasati sa manance de capul lor doar sandvisuri si pandispanuri..sau pizza....ideea e ca nu il oblig niciodata sa manance o mancare care nu-i place, chiar daca mie mi se pare buna,ii dau ce-i place in loc de papa, dar dintr-o grupa de alimente pe care i le controlez, gen cascaval,perle de branza cu smantana, unt de arahide, ceva ce gasesc prin frigider si care sa se preteze la varsta lui..nu sunt nici genul care sa-i refuze sa guste dintr-o "porcarie" gen ciorba de porc, dar chiar daca vad ca-i place, nu ma apuc sa-i gatesc cu porc, etc...ideea e ca acei parinti probabil mananca foarte multa pizza in casa, si astfle s-a format si obiceiul alimentar al pustiului...si eu i-am dat pizza cand am mancat noi si s-a lins pe bot (dupa ce am scos cativa carnaciori de porc din ea )...intr-un cuvant, poate unii parinti ar fi fericiti sa-l vada mancand chiar si pizza,numai sa pape, dar lipsurile din alimentatie isi vor spune cuvatul curand, mai ales ca ei sunt in crestere...nici fortati, nici lasati la mintea lor absolut totul..undeva pe la mijloc..si rolul nostru e sa le gatim si sa le prezentam un fel de mancare in asa fel incat sa fie gustos (si sanatos)..octavian nu-ti mananca nici taiat imprejur legume fierte si atat..sincer nici eu nu as manca..da o tocana de legume cu carnita si mirodenii yamm yamm...daca ajung sa manance numai un fel de mancare..apoi nu cred ca tre sa fim prea fericiti si sa spunem ca asa e el,asta ii place asta mananca, nu, dimpotriva, inseamna ca pe undeva am gresit noi!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

La multi ani Georgetelor si Georgianelor!!!

Va pup pe toate....

Mergi la inceput

Mooaaaaaamaaa, Dbunny si Bamboletta sunt Georgete?

La multi ani!!! Sa ne traiti, sa va bucurati de copii, sa fiti fericite toata viata

Ce gatirati bun? Eu cu bautura nu prea, dar cu mancarea...

Angi poze

Mergi la inceput