Regasiri (13)
Raspunsuri - Pagina 5
angi_m spune:
Astazi ne-au anuntat la servici ca toata saptamana viitoare avem libeeeer
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
desiree spune:
angi, super ca aveti liber toata saptamana
a ras un castron flacaul, adevarul e ca au iesit super, acu fugim afara ca e zi de vara
va pupez
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
angi_m spune:
Buei, la noi se innora rau de tot. Eu am umbrela in masina si masina la 100 de metri de aici
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
Dodo-pui spune:
Dragelor scuze,am pc virusat ,
acum sunt la o vecina.
Scuze daca nu o sa mai pot intra "Paste Fericit!";
intregul
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dayanara spune:
sunt in mare graba dar trebuie sa ii urez La Multi Ani cu intarziere dianeirus
drum bun Kokorinei, sa ajungeti toti cu bine
ma bucur ca dbunny e bine
ahhh dolores ce frumoasa esti, ma bucur sa.l vad pe david nu l.am mai vazut demult si mie mi se pare tare inaltut si la vara pun pariu ca.l vedem si grasut :)
ce vreau sa mai zic...off ce ma grabesc , ah da sunt de acord cu sotul mironei despre crescutul copiilor sau imbracatul lor:)
chiar fug, ultima pereche , promit
ivan si dayanara
desiree spune:
angiiiiiiiii, te trag de codite (pe care nu le mai ai )..ai trimis ploaia...am ajuns cu copchilu murat acasa...drum de un sfert de ora de la nisip pana acasa...ne-a prins pe ultimii 150 m..o ploaie calda, ca de vara...dar lui octavian nu i-a placut deloc...tot ud pe par..schimbat si culcat
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
mephala30 spune:
Buna.
am citit din urma:
Dbunny, scade ft. greu, le dau antitermice din 5 in 5 ore. Nu stiu daca au amandoi acelasi virus, caci Iustin nu are pofta de mancare si are varsaturi, pe cand Teodor are doar febra.
O sa vedem...oricum, cred ca e viral si va trece in cateva zile.
Mirona, vad ca-ti vei dedica 99% din timp Karinei, bravo!
Dianarus, sanatate multa si voua!
Dolores, cum sa nu-ti iubesti puiutul, cand e atat de scump si frumos?
Am remarcat si eu ca e inaltut.
Roana, si de la noi.
Kokorina, drum bun si sa faci multe poze. Io voi lipsi motivat, si-au anuntat vizita unchiul si matusa sotului, vin de la Brasov.
Desiree, si noi fara caciula si imbracati subtirei. Aceleasi observatii le primim si noi pe strada: vai, dar bate vantul, nu-i puneti ceva pe cap?
lui Octavian cel cumintel
Angi, suntem ca si ieri: febra si antitermice. Mai greu e noaptea, creste ft. tare febra si ma sperii toata.
Vad ca ai o saptamana de concediu, super!!!
Dayanara, Vio, Bambo, Dodo, va salut pe toate.
Scuze daca am omis pe cineva...
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
mayaione spune:
Dodo Paste Fericit si tie! Ne lasi fara cafea dimineata tocmai acu inainte de Paste?.
Angi ai o saptamana de jucat carti si altele, copilul sa ai cui sa-l lasi ca timp liber o sa fie.
Koko drum bun, vezi cum faci sa mai intri din cand in cand pe aici, pupa-i pe Sophia si Pascal.
Dolores am vazut pozele cu Davidutzu, inalt, frumos, seamana cu mami a lui. Nu a slabit f mult cat a fost bolnavior, are pulpite sus la picioruse. de la Ana.
Mephala intreaba pediatrul daca le poti da un antiviral, gen Isoprinosine, eu i-am dat Anei anul trecut si i-a mers bine.
Desiree cand ma prinde ploaia cu Ana e in delir, sta numai cu fata in sus sa simta stropii de ploaie si tipa de bucurie. La baitza ii place?
Ma duc sa fac baitza Anei. Pup fetele!
dolores spune:
mephala..asa a fost si la david, febra mare la care antitermicele nu aveau efect decat pt 3 ore maxim
dolores si David Cristian -22.11.2006-
Indoielile noastre sunt tradatori si ne fac sa pierdem lucrurile bune pe care le-am putea castiga din cauza fricii de a incerca
dolores spune:
mayaione, prins pupicul de la ana pt david..zici ca are pulpitze? eu nu mai am de ce sa-l ciup..serios, a slabit tare mult..daca numai in raceli o tzine..de la 8 luni incontinuu. nu apuca sa-i treaca una ca prinde alta, mint, in martie a fost sanatos tun.nu tiu cum de l-au ocolit
dolores si David Cristian -22.11.2006-
Indoielile noastre sunt tradatori si ne fac sa pierdem lucrurile bune pe care le-am putea castiga din cauza fricii de a incerca