Regasiri (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dayanara ce-i cu atata graba? unde mergem?

Mephala...si pe mine ma inspaimanta idea febrei, chit ca la noi antitermicele de obicei si-au facut efectul pt 6-8 ore...pupam sa va faceti repede bine

dodo Paste fericit si voua, si sa ne auzim cu bine!

desiree si de ploaie mi-e frica, cuvantul leoarca imi face pielea ca de gaina...aveti grija de voi, chit ca pareti cu imunitate foarte ridicata...
angi...o saptamana de concediu....jaleeeee, o sa te macine Iulia
fetelor, pana cand le mai dati copiilor body? cand trecem la tricou direct? sau maieu pe sub bluzita? ca m-am saturat sa cumpar body-uri..

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Buna seara fete,

Bai Miro dar vad ca chiar 0,1% ne dai. lasa mami daca e pentru Kara e bine.

Angi si noi liber toata saptamana asa ca de vineri...vacanta
Vineri merg la shoping ca e nopatea alba a reducerilor la polus, sper sa fie mai multe reducri ca la ultima noapte alba...

Desire draga, bine, te astept cu poze dupa pasti. promit ca atunci sa pun si eu inca o tura.

Dodo si tie si la Bodo un pate fericit. s sa se faca bine bogdanel.

Eu tin post saptamana asta. sper sa ma tina.mai tineti vreuna?
Va pup pe toate si sper sa revin mai incolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

dragele mele!

inainte de a ma baga in cada cu apa,vreau sa urez la fetele care sarbatoresc pastele ortodox,Sarbatori Fericite!si nu numai,ca intr-un fel sau altul cu totii ne bucuram de fiecare sarbatoare.
va pup pe toate,imi santeti dragi toate si....abia astept sa ne revedem toate(adica pe dc).....ca o parte ne vom vedea,cunoste..curand.

urez sanatate bolnaviorilor si sa ne revedem cu bine!

multumesc pt urari!va pup si eu chiar va iubesc regasitele mele CELE MAI descurcarete!...oare de ce imi dau lacrimile?.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Hai mai Kokorina ca ma faci sa plang.si io bocesc repede din roice.

Si noi te iubim mult si va iubesc si eu pe toate. ati devenit cele mai bune prietene ale mele.
Si v-o spun din suflet. ma gandesc mult la fiecare.

Kokorina te asteptam cu drag. si drum bun sa aveti. dar sper sa mi intri macar un pic si din romania.

pupici grasi la copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

drum bun koko..ne auzim!

dbunny, eu nu mai gasesc de mult body sa-l cuprinda..acum iesim afara in tricou..si atat..mai iau o geaca de rezerva..cand era mai rece in casa ii dadeam maieu intr-adevar pe sub pijamale, am vreo 4 bucati
miro, nu e rau ce decizie ai luat..da poti?..si messului cat timp ii acorzi?da rds-ului?

dolores, da, si mie mi s-a parut slabut davidutzu, dragu de el cate a indurat..nu e normal sa fie asa de bolnav mereu sa nu poata sa pape ca lumea!oricum ma bcuur ca e vesel inca!il pup cu drag!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut

multumesc mult pentru gandurile voastre bune , le-am simtit si va pup pe toate !
azi am fost la RMN ptr picior , rezultatul doar joi . eu sunt aproape sigura ca trebuie operat ....dar tre confirmare . voi vedea incotro voi apuca cu operatia asta . intr-un fel astept sa treaca ......si sa ma fac om normal . am taiat ghipsul (io) si am crezut ca voi reusi sa merg .....dar nu am putut nici macar un pas :( .
nu am facut curatenie ..... nu mi-am terminat lucrarea care tre predata curand .. si nici nu am chef de nika . P e bine e sanatos cred ca a ramas socat de felul in care m-a carat tati in spate ....P spune : mami, buba, upt .

va pup si va doresc numai bine !
big hugs from us !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Desiree, cum adica trimisei eu ploaia la voi? Pai tu nu te uitasi la stiri sa vezi ca ne stricara astia vremea? Ai grija sa nu strici frumusete de flacau ca o incurci cu Iulia, da?
Dodo, Paste fericit si voua
Dayanaraaa, iar fugisi dupa blugi? Cine te mai supara de data asta?
Mephala, sanatate multa copiilor. Si felicitari pentru primul loc la concursul cu poze. Care este premiul?
Mayaione, buna ideea cu jucatul de carti in saptamana libera. Trebuie sa vorbesc sa vedem ce aranjam. Doar trebuie sa imi iau revansa daca data trecuta am pierdut, nu?

quote:
Originally posted by Dbunny
angi...o saptamana de concediu....jaleeeee, o sa te macine Iulia

Aspectul asta nu il sesizasem. Nu-i bai, ca ne iubim atat de mult ca va fi o placere pentru amandoua
Referitor la intrebarea despre body: pai nu cred ca o sa ii mai dau multa vreme body, cred ca la vara a-ntzarcat balaia. Gata, trecem la tricouri... de-alea cat mai scurte sa se vada buricul ca asa am vazut ca se poarta
Roana, n-am tinut post niciodata si nici nu ma tenteaza. Pai cand vad alte atatea bunatati...

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Danita, am o prietena care s-a operat de asa ceva la Bucuresti. Daca vrei ma interesez unde, cum, etc. Lasa curatenia ca nu sta lumea in loc din cauza asta. P sa se simta bine
Kokorina,

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Am uitat sa raspund la intrebarea aia cu supermarketurile. Pe Iulia o punem in prima faza in cos, acolo in fata cu picioarele printre gratii. Si o tinem acolo cat rezista ea. Dupa care o ia unul din noi in brate (de obicei Mircea) si alearga cu ea prin magazin pe la toate raioanele, mai in brate, mai pe jos. In timpul asta eu continui cumparaturile. Si cam asta e toata treaba.
Am fost odata singura la cumparaturi cu Iulia, cand a fost Mircea bolnav. Atunci am facut cumparaturile foarte repede si n-a avut timp sa se plictiseasca in cos. Problema a fost la caratul cumparaturilor in casa (pana la etajul 3). A trebuit sa ma ajute un prieten.

Iulia e din ce in ce mai vorbareata. Spune deja unu, doi, trei. Adica suna cam asa: u, do, te.

Am fugit la nani. Va pup. Noapte buna

Angi poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by mayaione

Mephala intreaba pediatrul daca le poti da un antiviral, gen Isoprinosine, eu i-am dat Anei anul trecut si i-a mers bine.

i-am dat prin ianuarie, daca nu ma insel, isoprinosine.

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput