Regasiri (13)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
desiree spune:
mirona, tie nu iti dau cu scrollul
..caci tu ai avut dreptate sa te infurii...ma gandeam doar la reactia ta vizavi de tatal baiatului..adica daca ii spuneai baietelului ceva de genul: vezi ca lui karina nu ii place sa fie impuscata, du-te cu arma ta de aici si impusca iepuri..sau: de ce vrei sa impusti copii? tie ti-ar place sa te impuste cineva?ia vezi porumbelu ala poti sa-l impusti?da o tzara mai departe ca starnesti praful..adica sa fi fost o tzara pe gluma chiar daca tie nu ti-a placut ce a facut baiatul cu kara...
..asta ca sa eviti eventuali nervi daca vreodata vreunul din parinti s-ar lua in gura cu tine ca ce ai cu copilul ca se joaca si el...ca unii parinti nu sesizeaza efectul in timp al acestor obiecte de joaca..lasa ca am vazut eu si spidermani cu cutite in mana
..in slujba binelui sau a raului, tot violent e..
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
desiree spune:
mda, ma agandeam eu ca koko e cu masina..e faina prima parte a drumului,lina, cursiva,legata..dar doar pana la granita noastra..apoi sontac-sontac..ca tractorul...
lizzy spune:
dbunny, dianarus n-a dezertat, e doar f.busy intre doi bolnavi, o bona in proba si organizarea unei mici petreceri, plus muncitori pe curte sa schimbe poarta si program la sala tot a 2-a seara. multumita? :)))
deci, ii dau singulair de 3 zile. nu stiu de ce se da seara. probabil pt ca crizele de tuse apar frecvent noaptea si sa le calmeze, cred. in orice caz, noi cica tre sa luam 3 luni de acu incolo. in per nov-ian a luat altceva (inhalari cu becotide) deci nu am experienta cu singulair-ul. nu pot sa zic ca observ o diferenta de comportament in astea 3 zile. nu prea are pofta de papa si oboseste repede la iesirea de dimineata afara. dar astea au treaba mai degraba cu boala in sine decat cu medicatia. deci, deocamdata, urmam tratamentul, sa vedem. noaptea doarme oricum, avem pauza la dinti, dar tuseste, nu f.des, ce-i drept.
mirona, da-mi voie sa-ti spun ca m-ai amuzat la faza cu mitraliera :)) ma si vad cat de urat am reactionat si eu prima data :)
da, vor aparea situatii de-astea. trebuie doar sa-i explici (mereu si mereu) ce inseamna una adevarata si una de jucarie. sa faca distinctia intre jocul inofensiv (da, pt baieti jocul asta e funny, e in firea lor... problematic este doar daca ii cultivi atentia cu precadere in aceasta directie) si pericolul real. asa cum vei fi nevoita sa-i explici diferenta intre desene animate (de ex.monstri, fantome si alte stupizenii) si viata reala unde nu ne lovim de ele.
TOATE fac parte din meseria asta faina, de mama :)
personal nu suntem adeptii jucariilor de tip arme (poate si din cauza jobului lui alin) si nu avem decat 2 sabii de plastic, si alea afara la nisip. dar avem super-eroi luptatori si aia se lupta unul cu altul si joaca devine uneori serioasa. chiar si fara mitraliere. trebuie mereu explicat pana unde merge jocul si de la ce punct incolo 'bataliile' astea ajung sa doara.
si eu sunt singura cu care adoarme marc. din fericire adoarme repede si nu am folosit suzeta ca nu a vrut-o.
bambo, daca ii place, ii dau ciorba de miel. cozonac si drob nu, ca suntem in plina eruptie de DA din cauza bolii. dar altfel as fi incercat si astea. ma rog, cozonac de la vecini ca noi nu tinem :))
drum bun celor care sunt la drum si sarbatori fericite! celor care nu intra pe dc zilele urmatoare. noi ramanem pe acasa, cu putin noroc voi avea un pic de timp sa intru sa va salut.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
desiree spune:
buna dimineata
postiti si pe forum?
azi plecam si noi in jur de ora 5, ne intoarcem marti, daca nu mai apuc sa intru, va pup pe toate si va doresc sa aveti parte de un Paste fericit si multa lumina in sufletele si casele voastre!
sper sa va gasesc aceleasi fete bune,prietenoase si unite asa cum va las acum!
sper sa ma sune koko azi ca pana acu nu m-a sunat..probabil se reface dupa un drum obositor cu tractorul !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Paste fericit Fetelor, sa aveti parte de liniste si fericire alaturi de cei dragi!
PD. noi am sarbatorit Pastele catolice, dar ma bate gandul la niste oua rosii, cozonac....
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
marani spune:
Va salutam cu drag.
Fetelor, am trecut prin niste momente nasoale tare....tocmai cand ne facuram pasaport, ne facuram planuri pt plecat inafara...m-a palit ceva...am ajuns la spital, unde noroc de gura mea spurcata caci altfel m-ar fi chiuretat pe motiv ca am sarcina extrauterina. Am vazut moartea cu ochii, acasa am lesinat peste bubamara si am lovit-o de calorifer, pe strada lesinat si nu mi-a zis nimeni nik...in fine...remarc tot mai mult ca n-am pe nimeni pe lumea asta inafara de bubamara si al meu sotz. Care al meu sotz....s-a descuract de minune cu fata. Bubamara a fost f afectata in prima zi de plecarea mea si avea tulburari de somn, devenise agresiva, nelinistita, refuza mancarea...si toata ziua ma striga. Dar mai apoi, cu pricepere sotzului....care ii povestea mult de mine, ii arat poze, toate s-au aranjat si mai uita de mine. Ieri venii acasa si fac tratament, ar trebui repaus la pat dar cineva ma "calareste" toata ziua si vrea plimbata de mine...
In fine...intrai sa va urez paste fericit si foarte multa sanatate! va pup pe fiecare in parte!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by marani
Va salutam cu drag.
Fetelor, am trecut prin niste momente nasoale tare....tocmai cand ne facuram pasaport, ne facuram planuri pt plecat inafara...m-a palit ceva...am ajuns la spital, unde noroc de gura mea spurcata caci altfel m-ar fi chiuretat pe motiv ca am sarcina extrauterina. Am vazut moartea cu ochii, acasa am lesinat peste bubamara si am lovit-o de calorifer, pe strada lesinat si nu mi-a zis nimeni nik...in fine...remarc tot mai mult ca n-am pe nimeni pe lumea asta inafara de bubamara si al meu sotz. Care al meu sotz....s-a descuract de minune cu fata. Bubamara a fost f afectata in prima zi de plecarea mea si avea tulburari de somn, devenise agresiva, nelinistita, refuza mancarea...si toata ziua ma striga. Dar mai apoi, cu pricepere sotzului....care ii povestea mult de mine, ii arat poze, toate s-au aranjat si mai uita de mine. Ieri venii acasa si fac tratament, ar trebui repaus la pat dar cineva ma "calareste" toata ziua si vrea plimbata de mine...
In fine...intrai sa va urez paste fericit si foarte multa sanatate! va pup pe fiecare in parte!
mamica de bubamara (02.12.2006)
Marani n-am priceput eu bine? esti gravi?
Cel mai groaznic este cand esti bolnava si n-ai cu cin sa lasi copilul
![](bang.gif)
Dbunny cu
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
mephala30 spune:
Buna!
Am intrat scurt sa va doresc un Paste fericit, cu sanatate si liniste sufleteasca. Hristos a inviat!
sunt ocupata pana peste cap cu treaba, vom da o fuga si pana la Roman, la socrii nostri, ne intalnim cu niste rude de la Brasov, poate planuim si-o mini-excursie...
Marani, imi pare rau, multa sanatate iti doresc!
Danita, sanatate si voua! Sper sa va rezolvati problemele.
va pup cu drag pe toate si ne auzim saptamana viitoare.
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)
dayanara spune:
marani ma bucur ca n.a patit nimic bubamara cand ai lesinat, tre sa fie groaznica, asta e cea mai mare frica a mea, sa mi se faca rau cand sunt singura cu ivan, doamne fereste!
pana la urma de ce ti.a fost rau? cum esti acum? n-.a fost sarcina?
dbunny uite aici pe ivan de.o ora apoi o zi etc http://good-times.webshots.com/album/559787069FbnoaK
si de.un an : http://good-times.webshots.com/photo/2429048600101703877dGULGU
Paste Fericit tuturor !
ivan si dayanara
desiree spune:
marani, cumplit..poate ne pove pe mailul comun ce ai patit! sanatate si Paste Fericit va doresc!