Regasiri (13)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Mirona spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
Dolores-eu am recunoscut-o pe Cleotare mi-e dor de ea
as vrea sa-i vad printesa
de MarcelaC mai stiti ceva?
le ve-ti da ciorba de mielDrob
cozonac
Bambolettasi www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Bambo - tocmai ce am prins-o pe Marcela pe mess - si am pupacito toata - i-am transmis si de la tine cele bune si ca ai intrebat de ea. Cica a mai pus pe site poze cu Ana - insa nu a mai postat pe DC. Deci daca ai link-ul lor - le poti vedea.
Va transmite la toate - toate cele bune.
tot tu intrebai de cozonac - DA - i-am dat deja; de ciorba de miel - NICI eu nu pap - de ce i-as da ei? Poate o sa incerce ta-su - da eu in nici un caz. Drob - nici atat - face mama din carne de pui sitot nu pap. Daca o sa incerce cineva sa-i dea - nu o sa ma opun - eu insa nu o sa incerc.
Mira imi pare tare rau de cele intamplate - imi inchipui ce tragedie pe capul Bubeimara cand te-a vazut asa. Erati singurele home? Cum te-ai descurcat pana la urma? Si totusi de la ce a fost?
Da-ne si noua detalii cand mai poti.
![](pupic.gif)
dianarus78 deci si tu ai reactionat asa in prima faza?
pfuuuuuaaaaa - ce bine ca mai sunt cat de cat normala. ma si gandeam ca poate ar fi cazul sa ma caut la vre-un dr. am avut acea reactie. Deci in timp ma obisnuiesc cu gandul, nu?
noi plecam maine - nu stiu daca o sa mai am timp saintru ca ma apuc de pe acum de bagaje ... asa ca vaurez si eu:
FIE CA LUMINA INVIERII SA VA LUMINEZE CASA SI SUFLETETELE, INTELEPCIUNEA, IUBIREA, GENEROZITATEA SA VA CALAUZEASCA PASII. MULTA SANATATE, SPOR, BUCURII, FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI. PASTE FERICIT! HRISTOS A INVIAT!
pupici la toate
![](pupic.gif)
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angi_m/angi_m.jpg)
angi_m spune:
Am treaba multa multa .
Ma grabi insa sa intru sa urez tuturor Paste Fericit, ca de atata treaba nu stiu cand mai pot intra.
Sper ca apuca si Desiree sa citeasca urarea mea. Auzi ca pleaca la acum 5.
Drum bun celor care pleaca acum de Paste (adica sa nu plictisiti prea mult copiii cu drumul) si distractie placuta tuturor.
Din cate intelesei eu, doar cateva mai stam pe-acasa de Paste, o sa bata vantul pe forum zilele astea.
Sper sa revenim toate cu poze frumoase.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by dolores
bambo iti zic un secret.stii ca erai slabiciunea lui cleo..tare draga ii esti si acum, ma mai intreaba de tine mai ales dar si de restul fetelor
dolores siDavid Cristian -22.11.2006-
Indoielile noastre sunt tradatori si ne fac sa pierdem lucrurile bune pe care le-am putea castiga din cauza fricii de a incerca
transmite-i multi
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](paste.gif)
Bamboletta
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Ufff nu se mai termina treaba,am de vopsit ouale rosii astept sa fiarba,antonia nu vrea sa se culce azi mi-a scos peri albi ii iese o masea
Marani-offf imi pare tare rau,multa sanatate
nu prea am citit din urma ,va tzuc Paste fericit !
Bamboletta
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Fetele care dati ciorba copiiilor, carnea din ciorba cum le-o dati? am pus o oala cu ciorba de vacuta la foc, si am taiat carnea mic...dar parca-i prea mare pt Dani...si mai ceva, m-am tot uitat pe net dupa retete(pt mine nu prea fac mancare romaneasca, Paco nu serveste) si am vazut ca se pune in ciorba albitura...no, aia ce-i?
e a 3-a oara cand Dani vomita dupa Humex...azi i-am dat, caci expectorantul spaniol a ramas in masina si mi-a fost lene sa merg dupa el...si i-am dat Humex din ro, a baut dupa o gramada de apa(a'pro-pos bea cate 120ml deodata) si dupa vreo 20 de min cand l-a luat tac'su din carut(in Carrefour) a dat afara vreo 3 jeturi de apa...voi ati patit? stiu ca are muci in gat si e posibil sa fie din cauza mucilor...dar parca prea coincidenta-i intotdeauna dupa Humex...
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Fetele care dati ciorba copiiilor, carnea din ciorba cum le-o dati? am pus o oala cu ciorba de vacuta la foc, si am taiat carnea mic...dar parca-i prea mare pt Dani...si mai ceva, m-am tot uitat pe net dupa retete(pt mine nu prea fac mancare romaneasca, Paco nu serveste) si am vazut ca se pune in ciorba albitura...no, aia ce-i?
de folosit Humex - n-am folosit - insa de vomitat mi-a vomitat fata la greu - daca nu-i pica ceva bine - voma si dupa 3 ore de la masa, chit ca bea ori nu apa dupa. Poate nu-l tolereaza.
Albitura este pastarnac, patrunjel - radacinile. Eu pun orice leguma in cioba, le tai pe toate marunt, carnea de vitel fiarta in prealabil, vegeta, sare, piper, verdeturi (patrunjel, leustean) si la final cand e totul fiert arunc un ou batut - in ploaie. De cand gatesc si pentru Karina - nu mai acresc ciorba (inainte o faceam cu bors - sau corcoduse - vara) - deci o poti numi - supa de legume cu carne de vitel.
Carnea din supa/ciorba i-o dau frumos cu lingura alaturi de legume si daca o molfaie - ok - daca nu-i place o scoate afara. Bucatile de carne si legume nu sunt mai mari decat unghia degetului mic - insa de multe ori sfarsim prin a da totul prin blender si asa terminam de papat.
io - nimica treabape acasa - mergem la ai mei -deci la totul gata
![](icon_smile_approve.gif)
maine ii trimit pe ai mei in parc si ma apuc de bagaje - azi n-am avut chef de asa ceva.
va pup de noapte buna
![](pupic.gif)
v-am pupat
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
danita spune:
salutare
azi o zi ..... speciala ! cand am fsot jos de tot cu moralul cand a inceput sa se vada luminita de la capatul tunelului !
deci : - despre je :fost la mures cica nu e cazul de operatie , infasura t un soi de fesa elastica impregnata cu medi , mi-a dat si niste medi pe gura si tre gheata si mai incolo niste injectii in genunchi .......si nu sper sa fiu ca noua dar sa ... pot merge bine !
despre mama : cica situatia nu ar fi asa de grava - asta pe de-o parte dar pe de alta parte nu au vrut sa o tina in spital ptr ca nu ii pot face investigatii . sper totusi ca dr nu a fost inconstient si a trimis-o acasa intr-o situatie critica !
concluzie : din ambele locatii dr-ii s-au mirat de "super-competenta" repetentilor astora de la noi . :(( asa o revolta m-a apucat ......dar ajuta la ceva ?
va pup si va multumesc ca imi sunteti si mi-ati fost alaturi !
D
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Miro mersi mult, cred ca maine-i acresc ciorbita cu lamaie sau otet.. ii place acruta...si poate pun si smantanica...dar nu vreau sa blenduiesc ca atunci n-ar mai fi ciorbica...ar fi pireu...si Dani prefera bucatele...
Tot azi pt noi a fost www.flickr.com/photos/dbunny/2440932129/in/photostream/?rotated=1&cb=1209155708906" target="_blank">prima zi in tricou afara...
danita ma bucur c-aduci vesti bune
deci weekendu asta cine ramanem pe forum? angi, dayanara, dolores, eu? cine mai?
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
mephala30 spune:
quote:
si am vazut ca se pune in ciorba albitura...no, aia ce-i?
albitura: patrunjel radacina, pastarnac si telina.
ca expectorant, noi folosim sinupret-picaturi.
_
Carmen, cu
![](cavaler.gif)
![](cavaler.gif)
mephala30 spune:
quote:
Tot azi pt noi a fost www.flickr.com/photos/dbunny/2440932129/in/photostream/?rotated=1&cb=1209155708906" target="_blank">prima zi in tricou afara...
simpatic foc!
![](inlove.gif)
_
Carmen, cu
![](cavaler.gif)
![](cavaler.gif)