Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 8
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by adinag
Lala, pai nu te mai stresa! :-)) Stiu, e usor de zis... Dar cate kg are?
Creem, te intreb si pe tine: cate kg are?
La voi cat de cald e, ca umblati asa in pielea goala, Aralia?
Noi deja facem planuri si ne bucuram pentru sfarsitul lui mai, cand mergem in Olanda. Si sper sa facem si botezul acolo, zic sper pentru ca inca nu ne-am ocupat deloc de asta
No, ma duc sa fac risotto con frutti di mare...
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Are 6.400 gr. Si-a dublat greutatea de la nastere ( cu achizitiile din luna I si II ) dar la 3 luni avea 6.200 gr. Deci luna asta a pus doar 200 de gr ...hai ca pana pe 27 sa zic ca mai pune 100 gr ( in cel mai fericit caz) deci 300 gr. Oricum putin .
Mai nou este o "chestie" lunga si slaba . Are cam 65 - 66 de cm .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Vasari spune:
Adina, imi pare rau. Si eu am avut zile in care am "alergat" dupa Maria sa manance. Eram epuizata si cu nervii la pamant. Cred ca altceva nu faceam toata ziua. :) Parca a trecut in 2 saptamani. Manca extrem de putin si intorcea capul imediat.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
mihuta spune:
Alina, wow, felicitari pentru misunat ! Eu o tot las in pat, sper sa nu o apuce mersul cand nu sunt in camera ! Ma tot gandesc ca la 8,200 kg ale ei, nu stiu cum o sa se urneasca din loc, plus ca are la dispozitie mijloc de locomotie - mami, vede de la inaltime , o trage de par, o mai pupa, o ciupeste de nas, ce mai o exerienta senzoriala multipla !...
Adina, no offence, dar nici eu nu m-am putut abtine sa nu rad la imaginea cu bebe Floris care se trage de picoare cu lapticul picurand pe barbie...
Adra, habar n-am unde mergem si daca mergem in vacanta saptamana viitoare, ca la noi e cu cantec, el e mare sahist si e disperat sa gaseasca un concurs de sah pe undeva ca sa mergem cu totii... Vroia la Lugano in Elvetia dar e scump rau. Nici eu nu debordez de entuziasm la ideea de vacanta cu bebele asa mic, dar candva tot va trebui sa incepem. Aaa, sa nu uit, felicitari pentru Rila (iepurila) sau Rita (veverita), ca ambii is dintosi !
Eu azi mi-am petrecut toata ziua cu Sophia, adica am stat numai cu ea, langa ea, drept urmare a dormit de-a rupt, mai deschidea un ochisor ma vedea incepea ca gangureasca si se culca la loc. Cred ca a dormit azi mai mult de 3 ore cu totul.
mami de Sophia
ellis spune:
BB, PT INCEPUT II VOI FACE ZILNIC, DAR II FIERB DIMI PAPA PT PRANZ PT CA SI NOI NE PLIMBAM INTRE 11.30-14.O VOI PASTRA IN FRIGIDER IN BORCANEL ETANS PANA PAPA, E OK?
.. NU IN CONGELATOR
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
darleena spune:
Gata, gata, am revenit
Am botezat-o pe pitica, a fost tare frumos. Am pus si niste poze la semnatura, ca sa ne vedeti.
Acum problema mea pregnanta, de care ma voi ocupa saptamanile astea este diversificarea piticii. As vrea sa incep sa o diversific pe la inceputul lui mai, dupa ce face 6 luni, insa nu prea stiu care e cea mai buna schema. As vrea sa incep cu supa de legume. Fetele care au ales aceeasi varianta, si care au bebeii alaptati exclusiv la san, poate ma ajutati cu ceva scheme pe care sa le pot studia.
Ma duc sa mai citesc din urma, ca sunt foarte p-afarista cu ultimele evenimente
creem spune:
Adina..aveam la 5 luni 7100 gr, iar acum la 5 luni si doua saptamani 7000 gr..deci am scazut in greutate 100 gr.
BB...te tine mi-e dor zilnic...dar vad ca imi satisfaci "nevoile" astea sufletesti.
Febra musculara s-ar putea sa ai dupa doua trei sedinte, depinde si cat de des le vei face.
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
bb_yasmi spune:
elli e ok!! am scris la un moment dat cat se poate tine papica bebelului la frigi sau la congelator (erau mai multe, legume, carne..etc) dar nu mai stiu din ce carte am scos-o...
ecaterina, unul pt tine si celalalt r pt scumpica mica!!
deci asa e cu febra musculara..hmmmm....si eu am gandeam sa renunt...ca nu simt nimik...
darleena, felicitari pt mica crestina!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
mihuta spune:
Darleena, bine ai revenit ! Ma gandeam la altceva cand am citit de problema pregnanta
mami de Sophia
Vasari spune:
Darleena, felicitari! Fetita ta e foarte draguta, iar pozele superbe! O sa fie o amintire frumoasa. Mi se pare ca i-a placut si baita. :)
Mihuta, eu in ultima luna am stat aproape mereu cu ea. Si cand lucrez ii pun scoica intre birouri si mai vorbesc, rad cu ea. Ii mai si cant, iti dai seama ce se alege de munca mea. Nu ii mai place sa stea singura. Se joaca singurica, dar sa fiu eu langa ea sa o incurajez.
In ceea ce priveste "mersul", Maria e ca o rama. Se sprijina in cap si picioruse. Capul are un rol foarte important... Uite aici, o secventa de 3 poze, cred ca intelegi cum face. In schimb viteza e de invidiat. Ma astept sa se ridice sa alerge!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
uberbax spune:
Buna seara dragutelor!
Azi am fost si noi la vaccin si totul e ok!
Maria are 7 kg si 67 de cm!continuam cu lapte HA si la 5 luni incepem si diversificarea!Doar cu vaccinul acela din spital trebuie sa fim un pic atenti ca dr a zis ca ii coace cam tarziu ca in mod normal ar fi trebuit la 2 luni!