Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 9
adinag spune:
Alina, felicitari!!! m-am uitat si la poze, ce fain face! Floris incearca, arata asa haios, dar nu se misca decat daca in spatele picioarelor ceva tare, sa se impinga, altfel nu reuseste. Dar are timp, ca e micut!
Si e mandra Maria de ea? Mie tare-mi place cand au privirea aia triumfatoare!
Lala, pai e ok! La noi pediatrii spun ca e bine daca-i dubleaza greutatea de la nastere la 6 luni. Noi probabil ca nu vom reusi, ca a fost greut. Sigur isi va reveni!
Ecaterina, te inteleg ca-ti faci griji, cand incep sa piarda in greutate, parca e greu sa astepti si sa-ti zici ca totu-i ok. Dar sigur isi va reveni si ea, o sa vezi! Nu stiu ce sa zic altceva, ca nici pe mine nu ma pot ajuta!
Poate ca-mi fac degeaba griji, ca de luat, a luat totusi in greutate. Poate de aia papa asa des noaptea, poate mananca repede, mai mult decat cred eu, ca de undeva trebuie sa vina si caloriile. Are acum 6900-7000, exact-exact nu stiu, cum ziceam am dat afara cantarul de bb...
Mihuta, citind ca si tie-ti vine a rade, sa stii ca si eu am trebuit sa rad! mai ales ca tragea si niste chiuituri in timp ca se tragea de picioare si-i curgea laptele pe barbie, chiar ma gandeam ce tablou trebuie sa mai fie si asta. Daca va mai zic si in ce pozitie incercam sa-l alaptez, ca sa-i fie mai usor, sa curga mai bine laptele, zau ca-s de rasul forumului!!!
Si in timp ce el chicotea si eu ii tineam cat de cat sanul in gura, a iesit un cuvant din gura lui (adica o grupare de sunete), care suna: cuchen, care suna cam ca kuchen in germana, ceea ce inseamna prajitura! Atunci am inteles de ce nu vrea el, si i-am explicat ca am mancat eu prajitura pentru el, si el din laptic, dar nu l-am convins...
Ah, ce vroiam neaparat sa mai scriu: Gaby, esti o mamica foarte buna! Asa sunt copiii, sunt si care se joaca singurei, insa majoritatea nu, si e normal! Sunt dependenti de noi, de atentia noastra, de aprecierile noastre. Insa vor veni si timpuri mai usoare, apoi altele mai grele... asa e... Candva o sa vrei sa-l pupi si el o sa-ti zica: lasa-ma, mama, ca mi-e rusine! Si te vei gandi: de ce nu a ramas asa micut, sa aiba nevoie de mine? ;-))
Darleena, ma bucur ca ai revenit si tu! Ne lipseai!
Ce-o fi cu Ralucis??? Si multe alte fete lipsesc.
Eu ma duc, ca vad dubblu! Si nu de la , ca atunci macar aas sti de la ce! Cred ca sambata voi bea un pahar de vin, ca vine in vizita un prieten bun, de fapt cel mai bun din Austria (din categoria masculina) si imi voi permite un pahar de vin cu el. Abia astept! Va fi o noapte nedormita, dar merita!
mihuta spune:
Alina, azi am stat cu ea si cat a dormit , ca de obicei o luam tiptil tiptil catre PC. In rest o mai lasam singurica cateva minute ocazional cand se juca si era /parea absorbita. Extraordinare pozele cu Maria serpuind prin pat ! Sincer, n-as prea vrea sa inceapa si Sophia de acum, ca eu n-am covoare pe jos si nu stiu cum as putea sa o fac sa stea doar pe o pilota intinsa... Plus ca nici n-am apucat sa pregatesc mediul pentru ea ...nu e deloc sigur (ce sa mai zic ca noi stam intr-un duplex si avem scari), parca au trecut prea repede lunile astea. Zau ca nu sunt pregatita!....
mami de Sophia
mihuta spune:
Adina, sa inteleg ca ai incercat pozita in care te ajuta gravitatia ? Am fost si eu acolo, si noi ziua avem cateodate mese care seamana cu lupte, capul vrea sa pape, mainile vor sa traga si picioarele vor sa se arunce din bratele mele. Efectiv trebuie sa o vanez sa ii bag sanul in gura si atunci se linisteste... Cred ca Floris vrea sa ajunga mai repede la prajiturici reale....
Ggabi, si eu am uitat sa iti scriu, sa stii ca mai toti bebelusii sunt asa, eu o plimb pe Sophia de colo colo, plus ca am facut super muschi la maini cu cele 8 kile ale ei...La cat car la ea zau ca trebuia sa fi slabit zeci de kilograme pana acum ! Dar nici vorba...cred ca-mi prieste !
mami de Sophia
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by ggaby
buna dimineata fetelor.
Nu am mai intrat demult,david ma solicita enorm...doarme putin si plange mereu...poate ma puteti ajuta,daca ati trecut sau treceti prin aceleasi faze...prbl este ca vrea mereu in brate!!!...
si eu patesc cam acelasi lucru cu vladut. citind ce scriai am avut impresia ca-l descrii pe al meu ... si am vazut ca diferenta intre ei e de 5 zile.
Ramo, mami de Vlad-Gabriel 13.XII.2007)
popbianca spune:
Buna seara!
iar am facut-o...scuze crisva dar nu stiu ce s-a intamplat...oare la ce poze m-oi fi uitat
dar ce aglomerat la voi la picnic?!toata lumea afar din case...
andrabell...felicitari micutei!
jasmin012,catus76_ro ,ma bucur sa aud ca totul e bine la voi ...
Aralia,eu nu as fi avut curaj sa o las asa dezbracata desi si la noi a fost cald...dar poate e mai bine asa cum ai facut tu...se mai caleste
mai vad eu cum va fi cand mergem de 1 mai
bb, sa creasca bebelina mareeeee...
LalaD, eu te inteleg ...si la noi e tot asa, imi e groaza sa o cantaresc
Darleena, sa va traiasca mica crestina...vad ca s-a lasat cu chef si veselie mare
noi i-am facut botezul Anei la 2 luni...mi-e ciudat sa vad copii ca stau la verticala la botez si se agita si ei p-acolo...a mea era asa mica
vasari...asa-i ce draguta e cum se oboseste ea acolo
mie mi-e mila de Ana cand o vad cum se straduieste ea ...dar nu pre reuseste...ii mai tin eu mainile la picioare sa se impinga in ele dar ea se impinge in maini asa ca merge ca racul,inapoi
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
ramonica,ggaby...poate nu am facut bine dar eu cand a inceput sa vrea numai in brate nu am mai rezistat si i-am dat suzeta ,lucrul care o linisteste de cele mai multe ori e suzeta cu o picatura de sab simplex pe varf ...mai distrageti-le atentia(o mai tin de maini si o ridic in fundic ca asta ii place... numai sa se opreasca din plans), dezbracati-ii la fundul gol...
desi nici Ana daca ii foame nu tace decat daca e in brate,pana ii face cineva lapticul...daca sunt singura cu ea ...plange pana ii fac laptele
popbianca spune:
Adinag, nu stiu de unde atata putere si rabdare...ca eu as fi cedat de muuuuult!te admir ca mai poti fi atat de optimista si cu un cuvant pt sufletul fiecareia de pa forum
popbianca spune:
dupa ce voi veni de la 1 mai, imi fac abonament la aqua fittnes,lejer...ca la aerobic,tae bo sau sala nu ma bag...e prea solicitant
daca vad ca nu prea sunt rezultate(de care am nevoie ca vine vara doar...)poate ma bag si eu la chestii din astea de laborator...electrostimulare, impachetari,paraimpachetari...daca ziceti ca ati obtinut rezultate bune
popbianca spune:
Sa traiasca la multi ani fericiti Stefania de Slimatei ii dam ii dar
Mattia de Crisstiana care primeste un si
Tudor de MamitzuD2
SufletDInger spune:
La multi ani sarbatoritilor de zilele trecute si de azi.
ggaby, stiu prin ce treci, Acelasi lucru il patesc si eu. Uneori ma ia plansul ca-s terminata de oboseala, fug in bucatarie, trag o rafala si ma intorc. Se uita la mine cam ciudat si o luam de la capat. Nici afara nu mai vrea sa stea in carut, ies din ce in ce mai rar singurica cu el afara pt ca nu pot si cu carutul si cu el in brate, urla cand il pun in carut, se uita lumea la mine si cred ca ma judeca. Cel mai agitat e dupa amiaza, dimineata e putin mai bine sau sunt eu mai odihnita daca pot sa zic asa, desi ma trezesc peste noapte chiar si de 2 ori, dupa ce ma culc la 2. Ma consolez ca peste o luna va fi mai bine.
Acu sa va povestesc cu faringita asta pacatoasa. Duminica noaptea a tusit des. Dr mi-a zis sa-i dau antibiotic pana sambata seara, inclusiv. L-am sunat sa-i zic ca a tusit si a zis sa continuam pana luni, cand mergem la control. S-a uitat la el in gat si a zis ca nu mai are rosu in gat, sa incheiem cu tratamentul, trimitere la orl si maine la vaccin daca orl-istul zice ca e ok. La control la orl-istul la care nu vroiam sa ajung (am mai fost la un control si a trebuit sa-i explic cum functioneaza batista bebelusului si cand i-am povestit a zis...nuuuuuuuuuuuuuuu, ca intra praf in nasul copilului...pfff...i-am zis sa caute cu google sa se documenteze, ca farmacia nu a raspuns la ora aia), zice ca are gatul cam rosu. Doamne fereste, mi-a luat jumate de ora de la un medic la altul si deja are iar rosu in gat, astia-s trilulilucrocodilu. I-a dat cu albastru de metil in gat si m-a chemat iar azi. I-am zis ca are un fornait uneori.
Intrebarea mea e...la cate zile dupa tratament (ampicilina, panadol, bromhexin) avem voie sa facem vaccinul? Dupa dr astia nu ma pot lua. Daca se aude fornaitul nu o mai avea ceva ?
Am uitat sa va spui...orlistu` judetului nu a auzit nici de rinopharm, ca l-am intrebat ce parere are despre picaturile astea ca cica dc in pui lu` bebe in nas stranuta si da mucii afara. Poate se documenteaza in noaptea asta si ma lamureste si pe mine. Voi ati folosit cumva?
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png