Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 4
slimatei spune:
am intrat in treacat sa va intreb cine stie cum se cheama robotul ala care m-a inebunit si mama ca vrea.. pui fructul si pe o parte iese sucu' si pe alta pulpa... eu aici sincer n-am vazut asa ceva.. am intrebat si eu la un magazin mare si ori nu stia nene ala sa-mi spuna ori...aici nu sunt ..singura treaba a gasit un tip...de "centrifuga" da' nu cred ca daca pui morcovul care e mai tare reuseste sa-i faca ceva..mi se parea prea sensibila...acum n-a poate o fi ala dar modelul era mai delicat...nustiu caci costa in jur de vreo 30€...cine e draguta sa-mi raspunda?
ellis spune:
STEFANIA, eu am storcator de fructe si legume, pulpa ramane intr-o sita de la centrifuga; am facut si suc de morcov si iese limpede - este de la Centrika - Ariete; eu altceva nu stiu.
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
Aralia spune:
Stefania
Daca mama ta e in Romania, cred ca asta vrea: www.top-shop.ro/index.asp?tn=productview&pid=18074&srcint=tvp" target="_blank">http://www.top-shop.ro/index.asp?tn=productview&pid=18074&srcint=tvp, ca tot ne dau reclame la TV cu el.
Si chiar e bun, are o prietena de-a mea si scoate suc din morcov lejer.
Eu am unul cam la fel de la firma Vortex. Nu e mare firma, dar isi face treaba.
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
anka.san spune:
Bravo pentru dintisor
Vrem sa vedem pozici
quote:
Originally posted by adra_bell
Veste mare! Ne-am iepurit si noi de azi!
De acolo si nevoia din ultimele zile de a sta cu mami si foarte mult la san. Gaby, asa o fi si la tine, ca si pe mine ma terminase, rasuflam usurata cand adormea...
Creem, daca ti-e dor de mine, scriu si mai des de o postare pe zi. Ce zici? Eu sunt prezenta. Amy26 a inceput lucrul si nu prea are timp, Gianina, am inteles ca nu are net. Restul sunt absente nemotivat:D
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Anka si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei
Lala_D spune:
creem hai mai ca nu fusei disparuta chiar atat de multisor eu fata draguta foc.
Ce sa spun : pe frontul de vest aceiasi poveste : mancam din doi in sapte . Omul este hotarat sa pape in ritmul lui . Mai nou il astept sa adoarma ca sa ii indes biberonul pe gat. In felul asta papa si el un 120-140 ml de lapte cam la 4 ore. Seara reusesc sa ii indes 160-170 ml de lapte cu 2 masuri de cereale. Si asta e varianta ideala in care spun cu toata gura : azi a mancat copilul !
De obicei este mai putin.
Sambata plecam la munte , sper sa ii revina si apetitul ca data trecuta tare bine a fost .
Dupa munte facem si vaccinul de 4 luni apoi incepem si noi cu piureul de morcovi.
La multi ani sarbatoritilor, la multi ani cu intarziere floricelelor
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
anka.san vad ca nici tu nu ai mai iesit a doua tura de parc azi. Pe mine m-au speriat norii.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
anka.san spune:
Stefania,
Aralia are dreptate, sigur despre asta e vorba. Toate bunicile sunt inebunite dupa reclama si am inteles ca e si foarte bun.
Eu am storcator obisnuit, face f. bun suc de morcovi, dar probabil nu stoarce pulpa pana la epuizare ca cel din reclama ...
quote:
Originally posted by Aralia
Stefania
Daca mama ta e in Romania, cred ca asta vrea: www.top-shop.ro/index.asp?tn=productview&pid=18074&srcint=tvp" target="_blank">http://www.top-shop.ro/index.asp?tn=productview&pid=18074&srcint=tvp, ca tot ne dau reclame la TV cu el.
Si chiar e bun, are o prietena de-a mea si scoate suc din morcov lejer.
Eu am unul cam la fel de la firma Vortex. Nu e mare firma, dar isi face treaba.
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
poze Andrei
anka.san spune:
Asa e, n-am mai iesit ca mi-a adormit copchilu jucandu-se in centru de activitati , iar dimineata am stat pana la 14 apropape.
Dar maine nu mai scapi
quote:
Originally posted by Lala_D
anka.san vad ca nici tu nu ai mai iesit a doua tura de parc azi. Pe mine m-au speriat norii.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
poze Andrei
anka.san spune:
Lala, Andrei cate mese are pe zi? Si ce laptic ii dai?
poze Andrei
adinag spune:
Buna fetelor,
iarasi sunt codasa lacitit, ca sunt moarta de oboseala. Noptile noastre numai nu se fac mai bine. A fost una mai buna, ca s-a trezit numai de 3 ori, iar ultima din nou la 2 ore. Bine, era mai rau, sin ora in ora, dar parca nu ma consoleaza asta...
Lala, si al meu nu mananca, si ma simt asa de caraghioasa, ca tot alerg cu pieptul dupa el. Ii tin sanul in gurita, in pozitii cat mai ciudate, sa curga mai repede si bine, iar el gangureste, se tine de picioruse si lasa lapticul sa-i curga pe barbie... Dar eu il las in pace, bine ca aici nu avem stresul asta ca la pediatrii in Romania, cand aud cat "ar trebui" sa ia copiii in greutate, ma cam sperii! Eu am si dat afara cantarul din casa, ca ma stresa prea mult. De atunci, e mai bine! :-))