Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 5
adra_bell spune:
Multumesc Anka.san si Cristi07, am fost foarte emotionata. E doar un coltisor mic, nu poate fi fotografiat.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
adinag spune:
Adra, felicitari pentru iepuras!!!
BB, felicitari pentru baut ceiucul, ai o fata cu initiativa, vai de poporul masculin!!! Asa-i bine, lasa... ;-))
Jasmin012 spune:
Adra, multumim pt invitatia de a intra la apel... recunosc ca in ultima vreme n-am mai citit.. ca sunt tot timpul cu ochii pe micutzul meu... cum DC provoaca dependenta nu mai pot intra asa des, ca e ca un drog, nu? Iar Lucas are nevoie de mine si nu vreau sa-l neglijez...
Noi suntem bine, Lucas e tare jucaus, e mult mai cuminte, vrea sa stea mult timp in fundulet, sprijinit de perne, in patutul lui si sa se joace: trage de maimutoii de la carusel, se joaca mult cu o jucarie cu melodii si tot apasa pe butoanele de la jucaria aia, iar mie imi dau lacrimile ca am baiat mare, care se joaca singur... ma tot uit la el si nu imi vine sa cred. In rest, mananca tot laptic si mananca bine... peste o saptamana avem controlul de 5 luni si vom vedea si cat a luat in greutate... na, ca s-a trezit, ma duc la el... deja nu mai plange chiar daca se trezeste singurel, dar ma cheama.
Va pup pe toate si pe micutii vostri.
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by anka.san
Lala, Andrei cate mese are pe zi? Si ce laptic ii dai?
Anka si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei
Pai papa Milumil 2 .
Si mananca asa : la 5-6 dimineata, apoi la 9 , la 13.00 , la 16.00 - 17.00 . la 20-21 masa de seara cu cereale si mai papa cam 100 undeva la 1.00 - 2.00 noaptea.
Deci cam 5 mese de 100 - 140 ml si una de 170 ml cu cereale.
Dar repet asta e programul ideal ...mai are mese de 60-70 ml din astea in loc de suta aia pe carea am scris-o eu.
adina pediatra mea e ok , nu ma streseaza nicicum . Eu sunt stresata de la natura, cred
Macar tu inca il mai alaptezi pe Floris, la mine s-a incheiat capitolul asta de o saptamana.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
creem spune:
Salutare..ne-am intors si noi din parc.
Andra_bell...stiu ca ai mai intrat, si mai sunt si alte fete care nu lipsesc de mult, ca si Lala, Roxx, Dany26, AndreB..da am zis ca mai bine sa nu omit pe cineva (cu toate ca sigur oi fi omis). Ca sa nu fi suparici ti l-am pus pe iepurila la Eva
Lala succes la vaccin...pe noi ne asteapta cel de 6 luni in curand...si parca abia papa si ea mai bine, sper sa n u ii ia pofta de mancare iarasi la la celelalte.
Adinag...cu privire la alaptat si eu am mai lasat stresul si am luat-o cu mai multa berefara alcool si parca e mai bine. Dar la kg stam prost si cu asta inca nu ma pot "obisnui".
JAsmin...sa stii ca dc-ul e ca un drog...stau cu calc tot impul deschis si mai dau cate un refresh din cand in cand sa vad cine a mai scris...da in weekend a fost slabuta miscarea...da-ia am si facut un "strigat" la apel sper sa intre cat mai multe fete. Cateodata chiar mi-e ciuda pe mine ca am impresia ca imi neglijez copilul ca sa intru pe dc...da nu ma pot abtine
Voi cum i-ati imbracat pe puuti zilele astea? Ca eu am impresia ca am imbracat-o cam subtirel, doar cu o salopetica si un hanorac si caciulita cu cozoroc (pentru soare)...azi noapte s-a trezit cu nasucul infundat si eu azi am imbracat-o si mai subtire ca ieri... da mie imi era cald si mi se parea ciudat sa fie infofolit copilu
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
creem spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Adra, multumim pt invitatia de a intra la apel... recunosc ca in ultima vreme n-am mai citit.. ca sunt tot timpul cu ochii pe micutzul meu... cum DC provoaca dependenta nu mai pot intra asa des, ca e ca un drog, nu? Iar Lucas are nevoie de mine si nu vreau sa-l neglijez...
Cred ca merit si eu un pupic ca eu am fcut invitatia
catus76_ro spune:
salutare la toate mamicile si bebeii!!1
Multumesc mult de urarile pt micul meu "urias" di de asemenea urari de bine pt florile de ieri...mamici si bebici...si pt ceilalti sarbatoriti
Azi i-am facut vaccinul, Pentaxim, sper sa nu aiba efecte secundare..la 2 luni nu a avut nimik. Are 9 kg si 68 cm si e f sanatos...toata ziua face vocalize..in fiecare zi altele noi, are tentative de intoarcere,rade, chiuie si da din maini si din picioare!!!
Noi papam la 11 pulpa de mar+morcov+ caise la borcanel sau un picut de banana( azi prima data)iar pe la 14 supita din morcov, pastarnac, dovlecel, ardei si patrunjel....ne place piureul de legume...dar nu mereu..si dr zice sa punem si piept de pui..iar mesele de laptic sun in medie de 150-180 ml, seara chiar 210 sa doarma mai mult. Noaptea se trezeste o sg data pe la 3-4 apoi la 7-8, ziua doarme in reprize scurte de 30 min, doar seara are un somn mai lung de 2-3 ore..il trezim pt baie si papa Cand e frumos afara stam si cate 4-5 ore...in curte,... pe strada e f galagie si parc nu avem in apropiere
Multa sanatate la toti piticii dar si la mamici...noi va citim aproape zilnic dar scriem mai rar...sper sa pot trimite si eu niste poze!!!!
Pupici, Catus 76, Gina...mami de PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by creemquote:
Originally posted by Jasmin012
Cred ca merit si eu un pupic ca eu am fcut invitatia
ecaterina, sigur ca da... pupic, numai ca nu stiu de ce nu mi-l afiseaza...
catus76_ro spune:
Mi-am pus si eu semnatura, sper sa apara!
Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007!