Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
Aralia spune:
quote:
Originally posted by creem
Voi cum i-ati imbracat pe puuti zilele astea? Ca eu am impresia ca am imbracat-o cam subtirel, doar cu o salopetica si un hanorac si caciulita cu cozoroc (pentru soare)...azi noapte s-a trezit cu nasucul infundat si eu azi am imbracat-o si mai subtire ca ieri... da mie imi era cald si mi se parea ciudat sa fie infofolit copilu
Noi ieri am fost la Arges si poti sa vezi aici cum am imbracat-o pe Alexia. De fapt, cum am dezbracat-o...
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
creem spune:
quote:
Originally posted by Araliaquote:
Originally posted by creem
Voi cum i-ati imbracat pe puuti zilele astea? Ca eu am impresia ca am imbracat-o cam subtirel, doar cu o salopetica si un hanorac si caciulita cu cozoroc (pentru soare)...azi noapte s-a trezit cu nasucul infundat si eu azi am imbracat-o si mai subtire ca ieri... da mie imi era cald si mi se parea ciudat sa fie infofolit copilu
Noi ieri am fost la Arges si poti sa vezi aici cum am imbracat-o pe Alexia. De fapt, cum am dezbracat-o...
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
adinag spune:
Lala, pai nu te mai stresa! :-)) Stiu, e usor de zis... Dar cate kg are?
Creem, te intreb si pe tine: cate kg are?
La voi cat de cald e, ca umblati asa in pielea goala, Aralia?
Noi deja facem planuri si ne bucuram pentru sfarsitul lui mai, cand mergem in Olanda. Si sper sa facem si botezul acolo, zic sper pentru ca inca nu ne-am ocupat deloc de asta
No, ma duc sa fac risotto con frutti di mare...
Jasmin012 spune:
adina, vrem si noi din risotto ala, yamie!!! imi pare rau de alergatul prin casa cu tzatza dupa floris/// chiar daca pe tine te streseaza, eu cand am citit nu m-am putut abtine sa nu nu zambesc... scuze... va pupam pe toti trei.
aralia, ce faci, scumpa?
nela, ce face andrada?
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Aralia spune:
quote:
Originally posted by adinag
De exemplu ieri arata termometrul de la masina 33 grade. Nu erau chiar atat, ca masina se si incinge, dar erau la umbra macar 28. Am tinut fata la soare cam 10 minute, dupa aia i-am incropit un cort dintr-o fata de masa si am lasat-o tot in body. Eu m-am inrosit peste tot unde m-a batut soarele, m-am bronzat cu manecuta si decolteu...
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
Aralia spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
aralia, ce faci, scumpa?
Bine, cresc bebelina! Tu?
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
cristi07 spune:
quote:
De exemplu ieri arata termometrul de la masina 33 grade. Nu erau chiar atat, ca masina se si incinge, dar erau la umbra macar 28. Am tinut fata la soare cam 10 minute, dupa aia i-am incropit un cort dintr-o fata de masa si am lasat-o tot in body. Eu m-am inrosit peste tot unde m-a batut soarele, m-am bronzat cu manecuta si decolteu...
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
ce fericita era, cu bulanasele la soare...
Cristina si Radu Poze Radu
adinag spune:
quote:
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
Wow!!!
Pai atunci as tine-o )l-as tine) si eu in (aproape) pielea goala...
Noi ne bucuram cand ajungem la 20 grade, dar maine sunt iarrasi anuntate 12... deci departe de maneci scurte!
Azi erau vreo 18 grade, la soare 20, cu vant (aproape mereu bate vant multicel pe aici) s a avut: sosete, pantalonasi, body si un anorac de training deschis, si mie mi se parea prea cald imbracat, dar cum disparea soarele in spatele norilor era racoare tare. Si pe cap sapca de soare, ca nu-i place sa-i vina in ochi plus ca nu avem par si trebuie protejat de soare...
Aralia spune:
quote:
Originally posted by adinagquote:
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
Wow!!!
Pai atunci as tine-o )l-as tine) si eu in (aproape) pielea goala...
Noi ne bucuram cand ajungem la 20 grade, dar maine sunt iarrasi anuntate 12... deci departe de maneci scurte!
Azi erau vreo 18 grade, la soare 20, cu vant (aproape mereu bate vant multicel pe aici) s a avut: sosete, pantalonasi, body si un anorac de training deschis, si mie mi se parea prea cald imbracat, dar cum disparea soarele in spatele norilor era racoare tare. Si pe cap sapca de soare, ca nu-i place sa-i vina in ochi plus ca nu avem par si trebuie protejat de soare...
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Pai asa trebuie, nu sa infofolesti copiii pana mor de cald...
A mai fost o zi de-asta calduroasa tare acum vreo 2 saptamani si eu am iesit cu Alexia imbracata cu un body cu maneca lunga si niste blugi subtirei. Adica normal In aceeasi zi am vazut un bebe in carucior imbracat cu salopeta groasa, caciula si invelit cu patura...maica-sa era in maneca scurta...oare unde e logica unora???
Si da, ai mare dreptate cu cheliuta, trebuie protejata ca pot face insolatie imediat!
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
Aralia spune:
quote:
Originally posted by cristi07
ce fericita era, cu bulanasele la soare...
Da! Cat a stat pe spate atata s-a ciupit, tras, lovit peste picioare de credeam ca o sa faca vanatai. Dar n-a facut.
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie