Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 3
ggaby spune:
da intr-adevar,are nevoie de mine...e chiar f dependent de mine! si-i cant si-l dragalesc....dar nu pot face asta mereu...cu sapt in urma dupa ce papa adormea...macar o juma de ora...timp in care puteam sa mai fac si eu cate ceva...acuma...uffff nimic dom'le nu vrea sa doarma deloc si tre sa fiu mereu prezenta la apel...oricum merci pt raspuns...cine a spus ca meseria de mama e cea mai frumoasa a avut dreptate,dar e si cea mai dificila,as adauga eu...
CrisVa spune:
quote:
Originally posted by ggaby
da intr-adevar,are nevoie de mine...e chiar f dependent de mine! si-i cant si-l dragalesc....dar nu pot face asta mereu...cu sapt in urma dupa ce papa adormea...macar o juma de ora...timp in care puteam sa mai fac si eu cate ceva...acuma...uffff nimic dom'le nu vrea sa doarma deloc si tre sa fiu mereu prezenta la apel...oricum merci pt raspuns...cine a spus ca meseria de mama e cea mai frumoasa a avut dreptate,dar e si cea mai dificila,as adauga eu...
gaby & david 18.12.2007
Bucura-te de momentele cand rade la tine si vei trece mai usor peste toate dificultatile
Usor, usor cresc si ei si vor deveni mai independenti.
Eu incerc sa o fac sa socializeze mai mult, sa fie si in prezenta altor persoane si pana acum nu a avut faze sa vrea doar la mine in brate.
Dar, fiecare copil e unic.
Pupici
Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze Picnic
sanduta spune:
]Am citit la cineva ca ar avea un colac de baie pt bebelus. De unde l-a luat??? Vrem si noi
Azi i-am dat prima data supa facuta doar din morcovi si patrunjel. Nu i-a placut pireul. Din supa a baut tot. Maine sper sa avem mai mult noroc cu gustul.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
ellis spune:
quote:
Originally posted by popbianca
ellis, eu cand am luat spanac din piata,le spuneam sa-mi puna putin, ca nu vreau decat pt. micuta si imi dadeau un pumn de frunze ...gratis
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
pe mine nu ma ducea capul...eu as fi luat snopul
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
creem spune:
LA multi ani! sarbatoritilor de azi:
Maria de zeynat
Maria Alexandra de dynamy
Irina de alimar
Petru Cristian de Catus76
Si pentru ca am intrat in saptamana mare, as vrea sa fac un apel pentru toate fetele care se stiu "cu musca pe caciula" si nu au mai intrat de multicel. HAi mai dati-ne un semn de viata, un mesagel...mic mic...despre bebeii vostri, ca mie, una, mi-e dor de voi, si cred ca si celorlalte fete.
Asa ca:
Loub_erika
Calatoare
Kiva
Gill
Oana_r
Acular73
Irina_stef
Sheritra
RGE
alfa_anca
AndreB
Darleena
Jasmin
Amy26
Ramonella
Mbontos
MAraD
Dany26
DAny2007
G24hit
Andra_bell
Gianina
Roxxi80
Roxx
Olim
Anne_ma
Softurela
Anka_san
Lala_D
Mikydutza
si toate celelalte fete ...
Dati un semn de viata!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
creem spune:
BB...cum a fost electrostimularea?
Chiar vroiam sa te intreb..ca am vazut ca stati mult pe afara...cum faci cu papica, schimbatul scutecelor, somnul? Nu se plictiseste numa in carut?
Noi mai mult de 2 ore n-am stat niciodata, de obicei 1 ora si ceva stam.
adra_bell spune:
Veste mare! Ne-am iepurit si noi de azi!
De acolo si nevoia din ultimele zile de a sta cu mami si foarte mult la san. Gaby, asa o fi si la tine, ca si pe mine ma terminase, rasuflam usurata cand adormea...
Creem, daca ti-e dor de mine, scriu si mai des de o postare pe zi. Ce zici? Eu sunt prezenta. Amy26 a inceput lucrul si nu prea are timp, Gianina, am inteles ca nu are net. Restul sunt absente nemotivat:D
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Veste mare! Ne-am iepurit si noi de azi!
De acolo si nevoia din ultimele zile de a sta cu mami si foarte mult la san. Gaby, asa o fi si la tine, ca si pe mine ma terminase, rasuflam usurata cand adormea...
Creem, daca ti-e dor de mine, scriu si mai des de o postare pe zi. Ce zici? Eu sunt prezenta. Amy26 a inceput lucrul si nu prea are timp, Gianina, am inteles ca nu are net. Restul sunt absente nemotivat:D
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Felicitari!
Cristina si Radu Poze Radu
anka.san spune:
Hello
Eu ma simt "cu musca pe caciula" cui i-a fost dor de noi.
Andrei a facut sambata vaccinul de 4 luni si a fost foarte curajos baiatul mamii. Doctorita ne-a sfatuit sa incepem sa dam completare pentru ca in ultimele 2 luni Andrei n-a luat decat cate 430 gr si trebuia cica in jur de 700 gr... Si nici nu suntem prea grasani.
In rest e sanatos, zambaret, mare gimnast
In fine am incercat sa-i dau Nan1 si s-a strambat de parca era otrava.
De azi vad ca a inceput sa manance mai bine, am facut acum la 14 proba suptului si a mancat 165 ml (cred ca e destul de bine pt varsta lui). Poate s-a speriat cand a vazut laptele praf si a zis ca nu mai e de gluma
Si noi suntem deocamdata doar pe laptic exclusiv, intentionam sa trecem la diversificare dupa 5 luni jumate, adica de la 1 iunie.
Multumesc tuturor fetelor care ne-au dat idei de diversificare.
Adina sunt de acord cu tine .
Cred ca in final o sa iasa o combinatie de scheme + ce ne da doctorita.
Hai ca vorba lunga-i saracia omului sau omul vine, dar mai si pleaca...
quote:
Originally posted by creem
Si pentru ca am intrat in saptamana mare, as vrea sa fac un apel pentru toate fetele care se stiu "cu musca pe caciula" si nu au mai intrat de multicel. HAi mai dati-ne un semn de viata, un mesagel...mic mic...despre bebeii vostri, ca mie, una, mi-e dor de voi, si cred ca si celorlalte fete.
Asa ca:
Anka_san
si toate celelalte fete ...
Dati un semn de viata!
Anka si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei
anka.san spune:
Uitasem sa-i multumesc din suflet Lalei pentru aprecieri.
Intr-adevar intalnirea cu ea si cei doi cavaleri ai ei a fost super . Si mi-a placut mult si magazinul de hainute si jucarii. D-abia astept sa mai mergem....
Mi-am dat seama ca nu i-a luat nimic iepurasul lui Andrei
M-am simtit taaare bine, de parca ne-am fi cunoscut de o viata.
Lala e foarte simpatica si tinerica - n-ai zice ca are 2 baieti - iar unul din ei in clasa a doua (e istet foc )
Camelia te asteptam sa facem gasca mai mare... Plus ca baietii vor sa vada o domnisoara frumoasa. E voie?
Cine mai sta aproape de IOR?
quote:
Originally posted by Lala_D
Azi piti al meu a avut o zi mai buna si a papat laptic in mod "regulamentar" Deci poate...cand vrea el
M-am intalnit azi cu "anka.san " si cu cei 2 Andrei in parc + piti cel mare . A fost superb. Am colindat parcul, copii au fost cuminti si cei 2 bebei au dormit. Peste plimbare am fost amandoua la un shopping mic si i-am aratat magazinul meu preferat pentru bebelusi.
Anka este o dulce, o fetiscana frumoasa foc care nu zici ca a nascut de 4 luni iar Andrei este un dulcic cumintel foc.
Mi-a placut
O asteptam si pe Camelia la o plimbare si un shopping mic. Cami, au adus colectia de vara
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Anka si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei