Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

adra bell..welcome in clubul noilor constipati.exact asa patesc si eu..azi mi-a facut ca gaina din poveste un kk cat..un sambure de maslina..si s-a si scremut..:):)

ggaby...hm..si eu am avut o perioada in care era tare plangacios..pt ca era f obosit, nu reusea sa adoarma..nu stiu ce era cu el..incearca sa il culci mai des ziua..gaseste o modalitate cumva...la mine mai doarme la san..mai fa-i intuneric in camaruta..nu stiu ce sa zic..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by Aralia

quote:
Originally posted by bb_yasmi

hellooo

vad ca vorbiti tot de papica...mai spuneti si voi ceva retete...dar de oameni mari...

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

BB, uite de aici:http://www.reteteculinare.ro/ ma inspir eu cand nu mai am inspiratie.
Sau dintr-o punga de orez congelat si un piept de pui facut pane, gata masa. Si asa am facut barbatu' fericit. Daca are carne prajita, orice mancare e buna

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

Am si eu o adresa de pe care am mai facut cateva incercari. E super ca sunt si poze si e imposibil sa dau gres! http://www.culinar.ro/retete_culinare/retete_in_imagini.htm

Ramo, mami de Vlad-Gabriel 13.XII.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna!
SufletDinger,am vazut pozele....imi place costumasul albastru tip marinar...e super tare gagiul!
Ancadragoman,ma topesc dupa ochii fiicei tale!
Ramonica, ma bucur sa aud ca functioneaza smecheria si la tine!

si eu am tot steamer-ul de la tefal vitamin+,in care legumele se oparesc cam ii 25 min si fol si zeama aia ce se colecteaza la diluat
azi i-am facut o combinatie...cartof+ceapa verde + pastarnac +dovlecel+spanac+ patrunjel
a mancat pe la ora 15 cam 70 de gr+ 50 ml lapte...eu zic ca e putin
cand o sa ajunga la 150-160 gr ??
masa de fructe de la ora 11..cereale cu piersica si maracuja (humana)a mancat doar 70 gr ,lapte nimic
dr. mea a zis sa nu "fac" carnita la steamer ci sa o fierb separat...piept de pui 10 gr/zi

ati facut careva sweet potatoes la copii? mie imi plac si drept urmare i-am pus si ei in cartofi 1 cm patrat

in alta ordine de idei ...abia astept sa ma duc la ski (cu jumatate de inima ; cealalta jumatate ar sta cu micutica

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

maine ii dau branzica de la milli cu mar....sa vedem daca i-o placea
sper sa gasesc echilibrul mar/branza sa nu se constipe din nou fata mea...ma repet... cerealele cu fructe,porumb,tapioca...etc. de la novalac au ajutat mult
folositi careva laptele de la novalac???sau topfer??
eu as vrea sa schimb laptele - fol humana- ca ma enerveaza particulele alea de amidon si chestia cu incalzitul apei la 50 grade ca nu prea reusim ori e prea cald ori e prea rece...cu nan-ul nu era asa
dar nan nu mai pot sa-i dau ca face alergie
Va ascult parerile!(maine noapte)
noapte buna, somn usor!!

Mergi la inceput

aaaaaaa
era sa uit de sarbatoritii zilei de 23...le doresc multe lunite inainte !:
Angelina de loub_erika
Karina de Boomitza
"baietel" de calatoare
Daria de Daria23 si micutul Floris de adinag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Neata! Poftiti la si !

La multi ani tuturor sarbatoritilor de zilele acestea si cu nume de flori!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Adra-bell Felicitari pentru

quote:
Aralia :
Pai asa trebuie, nu sa infofolesti copiii pana mor de cald...

A mai fost o zi de-asta calduroasa tare acum vreo 2 saptamani si eu am iesit cu Alexia imbracata cu un body cu maneca lunga si niste blugi subtirei. Adica normal In aceeasi zi am vazut un bebe in carucior imbracat cu salopeta groasa, caciula si invelit cu patura...maica-sa era in maneca scurta...oare unde e logica unora???

Asa am vazut si eu o mamica saptamana trecuta! Ea era in maieu iar copilul avea o geaca de iarna, caciula groasa si era invelit cu o paturica matlasata destul de groasa!

Asa creste

Mergi la inceput

Darleena super pozele de la botez!
Alina super tare Maria! Si a mea a inceput sa isi traga picioarele sub ea si sa se impinga in genunchi! Dar in acelasi timp isi suge si pumnul!
Ancadragoman pt bebelina! Sa se faca bine!
Ram0nica si noi am facut Rotarix-ul! Se fac 2 doze cu o distanta de 4 saptamani intre ele si ambele pana la 24 de spatamani (6 luni). Acest vaccin e oral, nu injectabil. Nu a avut reactii adverse! Partea proasta e ca protejeaza doar impotriva rotavirusurilor, iar enterocolitele sunt date si de alte bacterii si virusuri. Iar cu zaharul din ceai, ii pui zahar normal? Eu stiu ca nu prea e voie pana la un an! No offense!

Asa creste

Mergi la inceput

Am inceput si noi diversificarea de o saptamana! Am inceput intai cu suc de morcov. I-am dat 2 zile, cu lingurita, nici nu a vrut sa auda. Am incercat cu biberonul, nici atat! Apoi 2 zile suc de mar (golden). Asta parca l-a mai inghitit, dar tot se stramba!
Apoi am amestecat sucurile si am pus si jumatate de lingurita de cereale Humana cu piersici si maracuja, si in sfarsit pot spune ca a vrut si ea sa mananace putin din ce i-am facut. Iar de 2 zile am pus fructele la blender, amestecate cu putine cereale, astfel incat sa iasa un piure mai curgator. La asta chiar a deschis gura cand a simtit lingurita la buze si nu s-a strambat deloc! Eu fructele le dau la masa de la 10.

Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

buna dimineta!
a pus cineva la supa stevie sau salata verde?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput