Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 14
darleena spune:
Aralia impartasesc si eu gandirea ta. Daca tot e sa ii dau ceva, macar sa fie satios.
Oare daca dupa ce ii dau morcov cateva zile, pot sa ii adaug ca urmator aliment carnea? Avand in vedere ca ea nu e diversificata deloc?
ram0nica spune:
[/quote]
si Raducu e la fel...el accepta suzeta doar cand se culca! se pare ca nu prea avem ce sa facem
Cristina si Radu 3.12.2007 Poze Radu
[/quote]
Deci in final nu dauneaza sa stea cu degetelul/pumnii in gura?
Ramo, mami de Vlad-Gabriel 13.XII.2007)
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by darleena
Helow, ce fac fetele?
Hai ca m-am mai lamurit cu inceperea diversificarii, insa tot mai am intrebari, of course . La inceput sa ii dau doar zeama chioara in care fierb legumele sau sa ii dau hrana semisolida, adik sa pasez legumele dupa ce le fierb de le ies ochii din cap?
Help! Voi cum faceti?
Georgiana la 4 luni, daca mergi pe Infanrix, se face Infanrix Penta.
cu baby KARA (7.11.2007)
SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> Poze
www.flickr.com/photos/22116220@N08/sets/72157604641625538/" target="_blank"> Botez
Eu am incercat sa ii dau zeama chioara si nu a servit domnisoara asa ca i-am dat direct legumele pasate si a fost ffff multumita
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ancadragoman spune:
Darleena eu nu i-am dat cereale ptr ca este cam grsuna,in schimb manaca f bine legumele pasate ,de ceva vreme i le dau cu carnita,la o sapt ii dau un sfert de galbenus,cu orez ...i-am dat chiar si spanac.Dar daca tu abia acum incepi eu zic sa o mai lasi putin pana ii bagi carnita
poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
Aralia spune:
quote:
Originally posted by darleena
Aralia impartasesc si eu gandirea ta. Daca tot e sa ii dau ceva, macar sa fie satios.
Oare daca dupa ce ii dau morcov cateva zile, pot sa ii adaug ca urmator aliment carnea? Avand in vedere ca ea nu e diversificata deloc?
cu baby KARA (7.11.2007)
SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> Poze
www.flickr.com/photos/22116220@N08/sets/72157604641625538/" target="_blank"> Botez
Eu cred ca da. Carnea, ca si laptele, are proteine animale care sunt mai usor asimilabile decat cele de origine vegetala. Foarte bine fiarta, foarte bine pasata si foarte putina!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Aralia spune:
quote:
Originally posted by ram0nica
Eu cred ca e mare diferenta intre ros/molfait pumnii si suptul degetului. Un bebe molfaie si roade pumnii ca distractie, dar atunci cand isi suge degetelul, are o problema: ii este somn, foame sau poate chiar se interiorizeaza in cazul in care este lasat singur prea multa vreme. Renunta pur si simplu sa mai ceara atentie pentru ca stie deja ca n-o sa-l bage nimeni in seama.
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by ram0nica
si Raducu e la fel...el accepta suzeta doar cand se culca! se pare ca nu prea avem ce sa facem
[/quote]
Ramo, mami de Vlad-Gabriel 13.XII.2007)
[/quote]
suptul degetului stiu ca dauneaza in timp...cu pumnisorii...toti trec prin asta
ellis spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Darleena eu nu i-am dat cereale ptr ca este cam grsuna,in schimb manaca f bine legumele pasate ,de ceva vreme i le dau cu carnita,la o sapt ii dau un sfert de galbenus,cu orez ...i-am dat chiar si spanac.Dar daca tu abia acum incepi eu zic sa o mai lasi putin pana ii bagi carnita
poze si filmulete
ce fel de orez? cereale? cum faci?
povestea nasterii
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII