Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 11
creem spune:
Foarte frumoase noile pozici...
Alina, Maria ta e fenomenala...e scumpica foc cum se deplaseaza!
Gaby...sa stii ca eu apropae numai cu ea stau, si cea mai mare parte a timpului in brate...si cu toate astea nu e zi sa nu planga
Adinag...de pozitia "lupoaica" a auzit? Ca ma plangeam si eu mai demult pe forum ca numa in pozitia aia puteam sa i dau sa manance. Acum ii dau in pozitia culcat fata in fata si se intoarce ea la tzatzi cand vrea...ia o gura se mai joaca mai chiuie ma mai trage de sutien, mai de picioare, mai suge paturica, mai ia o gura si uite asa trece vreo ora....la final oboseste si adoarme cu tzatzi in gura!
Vroiam sa mai scriu ceva (de fapt mesajul asta il incepusem mai devreme, dar s-a orpit curentul si acu am uitat tot ce vroiam sa scriu)....oricum pupicei tuturor si bebei si mamici!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
CrisVa spune:
quote:
Originally posted by popbianca
Buna seara!
iar am facut-o...scuze crisva dar nu stiu ce s-a intamplat...oare la ce poze m-oi fi uitat
dar ce aglomerat la voi la picnic?!toata lumea afar din case...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Buna, nu e nici o problema.
La picnic am fost cu jumatate din firma, un picnic organizat intr-o zi superba.
Pupici
Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze Picnic
ellis spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Neata
La multe lunite ptr bebelusii sarbatoriti azi!!!
Noi nu suntem f bine,angiomul Mariei a inceput sa supureze si maine ma duc cu ea sa ii injecteze ceva in el sa il opreasca din crestere.
Acum citesc din urma si revin la barfa
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
off, mititica; pupam mult sa treaca!
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
cristi07 spune:
La multi ani, Stefania, Mattia, Tudor
Am vazut si eu pozele, care mai de care mai frumoase...
Kara - la botez printesuca
Andrei - care rade cu gura pana la urechi(un copilas tare vesel) - ce frumoase sunt pozele cu ambii baieteti!
Maria (Vasari) - plimbareata...hi hi trebuie blindat patul
Vladut (ramonica) - care doarme cu degetelul in gurita
Alexiss - pletosul si zambaretul
Maria (Anca)- o fetita maricica care maninca deja singurica...
Alexadra (crisVa)- care deja iese la un mititel si o berica.. voi in ce loc iesiti la picnic??
sper sa nu fi uitat pe nimeni, am vazut toate pozele...
BB - cati dintisori are Iasmi?
Lixa, te-ai intors de la Viena???
Cristina si Radu Poze Radu
CrisVa spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Avem pozici noi la semnatura
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
Super filmele!!!
Poze Picnic
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by popbianca
ramonica,ggaby...poate nu am facut bine dar eu cand a inceput sa vrea numai in brate nu am mai rezistat si i-am dat suzeta ,lucrul care o linisteste de cele mai multe ori e suzeta cu o picatura de sab simplex pe varf ...mai distrageti-le atentia(o mai tin de maini si o ridic in fundic ca asta ii place... numai sa se opreasca din plans), dezbracati-ii la fundul gol...
Waw! A functionat treaba cu dezbracatul la fundul gol! De azi dimineata de la 7 a dormit doar o juma' de ora, in rest s-a tot tanguit (isi baga pumnii in gura, nici suzeta nu o mai vrea) incat nu am ajuns sa mananc nici macar un sandwich (oricum din "cauza" lui prima mea masa e pe undeva intre 2-3 p.m.). Si l-am lasat in fundul gol dupa ce l-am schimbat si era atat de fericit! Chiar nu mi-a trecut prin cap pana acum.
Ramo, mami de Vlad-Gabriel 13.XII.2007)
CrisVa spune:
quote:
Originally posted by cristi07
Alexadra (crisVa)- care deja iese la un mititel si o berica.. voi in ce loc iesiti la picnic??
Am fost in padurea de la Branesti, la vre-o 20 de km de Bucuresti.
Mi-a placut ca e si padure si lac, insa pe langa apa batea un vant de te lua pe sus, asa ca ne-am adapostit in padure.Deocamdata era destul de curata padurea, asta pana o sa iasa romanul mai des la padure si pana sa isi lase urmele pe acolo.
Manele din belsug, noroc ca e padurea mare si am stat la "adapost"
Poze Picnic
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by CrisVaquote:
Am fost in padurea de la Branesti, la vre-o 20 de km de Bucuresti.
Mi-a placut ca e si padure si lac, insa pe langa apa batea un vant de te lua pe sus, asa ca ne-am adapostit in padure.Deocamdata era destul de curata padurea, asta pana o sa iasa romanul mai des la padure si pana sa isi lase urmele pe acolo.
Manele din belsug, noroc ca e padurea mare si am stat la "adapost"
Poze Picnic
super, stiu pe unde e locul ala...si noi incercam sa descoperim locuri fara manele mizerie pe jos samd...
ram0nica spune:
Tocmai am primit un sms de la o prietena prin care-mi spunea ca exista un nou vaccin ROTARIX, contra enterocolitei si se face doar pana la 6 luni. Voi stiti ceva? Eu mi-am sunat doctorita, dar nu raspunde...
Aaaa, si in alta ordine de idei, baietelul meu are 9.6 kg (la 72 cm)!!!! Sunt speriata, daca devine obez? Pediatrul a spus ca e ok... ca mai are cativa copilasi arondati cu asa suncute. Se mai confrunta cineva cu o asa extra-greutate? Si faza e ca nu mananca mai mult de 6 biberoane (a cate 150 ml pe zi). Dr. banuia --vazand la 2 luni ca are 7 kg-- ca din cauza MILUMIL care contine amidon s-a "umflat" si mi-a zis sa trec pe NAN. Nici nu am mai inceput diversificarea cu sucuri de la 3 luni, stiindu-l asa grasut, asa ca ne-am inteles sa mai asteptam pana la 4. Intre timp am mai citit si parca nu-mi vine sa incep cu sucuri de fructe, ci cu legume, ca am inteles ca ar refuza legumele ca o sa simta fructele mult mai dulci (si sigur asa o sa se intample, ca daca "uit" sa-i pun zahar in ceai, efectiv il scuipa). Mai sunt mamici care mai au inca un bebe? O fi adevarata presupunerea asta vis-a-vis de fructe/legume? Chiar am luat si un steamer Tefal Vitamin+ in ideea de a ramane cat mai multe vita ca ma gandesc ca prin simpla fierbere... Dar cred ca sunt eu o mamica exagerat de stresata.
ram0nica spune:
quote:
Am vazut si eu pozele, care mai de care mai frumoase...
...
Vladut (ramonica) - care doarme cu degetelul in gurita
.... Poze Radu
Are un fix cu bagatul degetelului in gurita. A inceput de la 2.5 luni si numai asa sta, rar si le scoate, mai mult cand ne jucam. Ii pun suzeta si o tine un pic (2-3 min, degeaba o dau cu SAb) si o scoate singur ca sa-si bage cand un degetel, cand un pumn, cand amandoi deodat' (asta nu-i prea reuseste mult ca simte si el ca e ceva in neregula), pana i se fac degetelele stafide. Citeam undeva ca decat sa stea cu degetul care ii deformeaza in timp dantura, e mult mai bine sa ia suzeta. Si am luat pe rand si Nuk, Chicco, si latex si silicon, dar nici un rezultat (are vreo 5).