Bucurii de sept-oct 2006 (121)
Raspunsuri - Pagina 6
scumpik_lui spune:
Eloise imi pare rau de ce a patit Vladut, am sa-i treaca repede
Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
xandrutza_76 spune:
Anca, multumim!
Andra, pupam pe Vladut, sa-i treaca buba. Imi pare rau ca s-a lovit.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Adriana mica spune:
Daria, bine ai venit pe lume alaturi de mami, tati si fratiorul tau! Cristina, sa va bucurati de mica comoara si sa fiti sanatosi toti 4!
Roxana, bine ca s-a terminat totul cu bine! Sarcina usoara in continuare!
Alexutza, nu stiu daca vei merge tot la T. si cu bebedoi! Oricum, daca il intrebi de faza cu AC, cu siguranta iti va da un raspuns haios (vezi mai jos, este de pe site-ul lui)
"Intrebare: Am 30 de ani si iau anticonceptionale de 5 ani, bineinteles cu pauze la 1.8 luni cum mi-a prescris medicul. Acum m-am hotarat sa fac un bebe. Va rog sa-mi spuneti cat timp tb sa fac pauza de la intreruperea anticonceptionalelor pana a raman insarcinata. Am auzit ca tb cel putin 6 luni sa faci pauza pt. a nu avea bebelusul probleme. Astept raspuns
Raspuns: 14 zile"
"Intrebare: Se pare ca sunt insarcinata nu am confirmarea medicului dar testul a iesit pozitiv .Sunt foarte fericita dar in acelasi timp ma gandesc daca nu cumva este grav ce mi s-a intamplat . Nu am mai luat pastile anticonceptionale din 11 aprilie .Oare bebelul sau eu o sa fim in regula tinand cont de scurta perioada trecuta ? Multumesc
Raspuns: ce treaba au anticonceptionalele cu sarcina? ele inhiba doar ovulatia"
Itzy, Floricel, multumesc de aprecieri! Dudu nu numai ca este brunet, dar deja a inceput sa fie bronzat pe manute! Anul trecut pe vremea asta, primeam intrebari pe strada referitor la acest aspect. Noi glumeam si ii spusesem si bonei ca, in caz ca este intrebata, sa raspunda ca am fost la plaja in Hawai!
Eloise, si eu care credeam ca cucuiele sunt specialitatea noastra! Ce sa iti spun, eu inca ma panichez la fiecare lovitura de acest fel; de abia astept perioada juliturilor la picioare, macar nu mai reprezinta asa un pericol!
Btw, subscriu si eu la ideea cu florile! Oare nu este mai usor sa le cumparam si sa i le ducem personal? Just asking...
Dupa ce vineri seara a facut un puseu de 39.3, incepand de sambata dimineata Dudu nu a mai facut pic de febra. Asa incat eu nu mai inteleg nimic! Tuseste din cand in cand, are ceva mucisori; pediatra zice ca este mult prea tarziu dupa Priorix pt o eventuala eruptie, dar cam la fel s-a intamplat si atunci cand a facut rubeola: dupa 2 zile au aparut bubitele, asa incat mai asteptam sa vedem ce si cum! Nu de alta, dar aveam in plan sa plecam de Paste la bunici (Piatra Neamt si Buzau).
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
GETY spune:
quote:
Originally posted by scumpik_lui
Gety nu am cum sa mai ajung la sv sa rezolv pb, ca am aproape 40 km pana acolo, asta e
Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Valeleu! Dar e practic imposibil!
Asa creste Maria Diana
itzy-bitzy spune:
Eu propun asa:
1. Trebuie sa facem rost de adresa Cristinei, fiindca numai maine cred ca ii putem trimite in spital buchetul de flori...poimaine sigur o externeaza...cel putin la mine asa a fost
2.Cine este dispusa sa ne dea contul unde depunem banii? Eu am spus ca nu am card de plati online...
3. Cred ca e mai bine sa convenim asupra buchetului, sa viram banii si apoi sa fie trimis...
4. Lista provizorie - este deschisa - (daca am omis pe cineva trageti-ma de maneca)
-Alina Morostes
-Ramomar
- Mamilili
-Beatrix
-Eloise
-Xandrutza
-Scumpik
-Adriana
-Eu
-Gety
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
GETY spune:
Xandrutza, multa sanatate Narcisucai!
Eloise, si Maria s-a ales cu un cucui in frunte. De la tocul usii. Of! si ce greu le trece.
Treceti-ma si pe mine in lista cu floricele.
De care card trebuie sa ai? De plati on - line? Dar de la ce banca sau cum se cheama?
Am vazut si poze cu tiza noastra, Maria Cornelia. Imi place la nebunie cum i-a crescut parul!
Asa creste Maria Diana
mephala30 spune:
Eloise, Itzy, multumesc, .
Nu stiu cand se incheie votarea...suntem, inca, pe prima pozitie, .
Lexi, multumesc de vot, .
Adriana, i-am povestit si sotului faza cu "e copilul d-voastra?" si ne-am distrat amandoi. :)
Xandrutza, frumos soricelul!
Gety, maine e zi de raport, sa nu uiti, .
Ai mei sunt la bustul gol, febrili, stau cocotati care in bratele mele, care in bratele sotului; Iustin e atat de plangacios: "ma doare burta! ma doare aia...ma doare ailalta...cand imi trece? de ce-mi trece atat de greu?" ca ma aduce la disperare. Abia astept sa-i culc, sa ma linistesc putin.
hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
beatrix spune:
Itzy, eu n-am nimic de obiectat! eu ma pot baga sa cumpar de pe net dar varianta asta e cea mai neconvenabila pt voi cele din romania! platiti mai mult comisionul decat valoarea care trebuie sa mi-o trimiteti mie!
varianta cu dus florile personal ar fi fost cea mai buna dar cine?
sau poate una dintre voi mers direct la o florarie mare care ar putea efectua servici de astea! daca sunt si alte idei cum sa procedam sunt bine venite!
xandrutza, vazut Narcisa soricel! in prima faza era sa te intreb cine e apoi mi-am amintit ca nu mai are carliontii! apropos, nu i-au crescut cat de cat?
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!