Bucurii de sept-oct 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

beatrix, de acord

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ma bag si eu la buchet! Spuneti-mi in contul cui trimit banii si ma execut.

Andra, problema cu TBW n-ar fi asa mare daca n-ar exista si etapa TBD (to be dried), iar mie abia-mi incap hainele la uscat pe balcon. Pana se usuca o tura, mai creste un pisc de TBW. Efectiv n-am zi fara rufe TBW in asteptare. Partea cu "bag Everestul, scot Everestul" din masina nu-i asa complicata. Selectez si eu ca Beatrix butonul cu fierul de calcat dar cu toate astea din tot ceea ce spal imi ramane vreo 50% TBI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

ma bucur ca v-a placut ideea mea!
eu propun ca cine isi pune cardul la dispoztie sa aleaga buchetul, e ok?
cate zile se sta in spital? unde trimitem? acasa sau la spital? sau cum sa facem? are cineva adresa ei? daca nu, pot face rost! aa, si compuneti voi mesajul ca eu sunt pe spate la faze de astea!
pe site-ul lor zice ca as putea face comanda si eu, dar platesc prin western union! astia imi iau 10 euro in plus pt transfer pt o suma de pana in 50 euro! apoi pe suma pana in 100 euro, 15 euro!
voi hotariti ce si cum! eu sunt de acord cu ce hotariti voi!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

La multi ani si din partea mea tuturor celor cu nume de Florii dar si derivatele Sf Gheorge.

Floricel un special pt tine...Daca nici ACUM NU NE TRATEZI...

Mephala sanatate puiutilor tai...aveti grija cu virozele astea...daca au amandoi s-ar putea sa fie ceva de genul asta...iti tin pumnii sa castigati!

Mamilili

Sephora aranjeaza chestia cu pozele care nu se vad

Roxana cand am citit ce era sa patiti m-am ingrozit! Cineva acolo sus va iubeste intr-adevar!

Flavia, timpul le vindeca pe toate...insa de uitat nu vei putea uita cu siguranta...o sa ramana acolo intr-un coltisor numai al tau...dar sunt convinsa ca Dumnezeu o sa va trimita un alt ingeras atunci cand este timpul potrivit. Celor din jur poate le este si jena sa abordeze subiectul nestiind cum reactionezi ...nu stiu/cred daca sunt de condamnat...insa uneori e nepotrivit sa rascolesti amintiri dureroase...si se prefera subiectul tabu. Insa daca tu simti nevoia sa discuti cu ei despre asta fa tu primul pas, poate in felul acesta te mai descarci...sunt convinsa ca te vor asculta si vor discuta deschis.

PS Da, papusik s-a obisnuit cu motocicleta. S-o vezi ce dreapta sta in sa .

Xandrutza multa sanatate Narcisei! Of...ca tare greu este cu puii bolnavi.

Ramo...tare simpatica esti...

Princess spor la treburi, dar nu ne lasa cu ochii in soare cu pozele

Lilina sanatate si lui Vladissimo...vremea asta e tare inselatoare...Sambata in parc era atat de cald incat credeam ca facem insolatie...la umbra insa batea vantul si era un curent...Chiar ma gandeam si eu daca e bine ca o las cu capul gol...Nici nu stii cum sa ii feresti...

Lexi si Beatrix bravo voua!!! Am vazut 2 copii incantatori. Europa nu are granite pt voi

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

De acord cu buchetul. Cum procedam?

Am uitat sa va spun ca V este de ieri posesorul unui mega-cucui rosu-violaceu drept in frunte. Mai are si nasucul si buza de sus julite. Din cauza unei clipe de neglijenta din partea lui taxu. Erau pe strada, si V s-a suit pe o piatra mare care nu era stabila... a cazut drept pe burta... de aici lovitura la cap, nasuc, buza . Din fericire se pare ca arata mai nasol decat este, pentru ca n-a plans prea mult si nici nu a avut nici un simptom ingrijorator, desi a cazut pe asfalt. Oricum... loviturile astea la cap sunt o adevarata pacoste. Pe de alta parte, la cat alearga V, incep sa ma pregatesc moral pentru juliturile de vara, pentru genunchii insangerati, cruste si alte minuni. Of!

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Scumpy vineri cand am citit despre Lullabay cu suzy am zis seara deodata ...gata! pt ca de la o vreme cand e obosita a inceput sa o ceara spre seara...ora 20-20.30...deci inainte de nani. M-am dus chitita si am taiat o suzy ...i-am taiat doar partea bombata de silicon (NUK) ramanand doar jumate...
Cand a vazut s-a enervat a aruncat-o pe jos si a inceput sa strige " Ata-ataaa" (alta-alta). M-am dus frumos si am spalat-o explicandu-i ca alta nu mai e...si pe asta a papat-o pisica.
S-a resemnat un pic...si a inceput s-o roada cu placerea cu care isi roade cainele osul . Pana la urma iar a arncat-o pe covor si a calcat pe ea strivind-o. Buuunnn...seara a adormit fara ea in guritza...dar in mana si lipita de obraz sa nu i-o fure cineva. In toil noptii s-a foit un pic, sambata iar a fost fara ea, dar duminica nu ne-am inteles....Plus ca eu am fost singura incrancenata sa renuntam...sotul , mama si soacra-mea au insistat ca nu e pregatita sa renunte ....si s-o mai amanam Am cedat ca fraiera...si i-am pus iar la dispozitie seara suzy...ca sa dormim si noi linistiti....dar daca ma tineam tare cred ca o dadeam pe brazda

Mai incerc in Mai in concediu...nu ma las

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Eu nu am card din acela...doar cel pe care mi se vireaza salariul...
Si cum facem sa trimitem banii mamicii care trimite, ca vorba aia suntem de peste tot?

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Beatrix, buna idee cu buchetul. Dar cine se ofera pentru comanda? Sa ne dea si noua numarul de cont, sa putem depune banii...
Ce buchet alegem? Eu parca nu as vrea crini, au mirosul prea puternic; voi ce parere aveti?

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Vreau sa va arat un soricel.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Si eu sunt de acord cu buchetul de flori. Sa ma anuntati cum facem cu banii, cui si cat tre sa dam.

Itzy off si eu am cedat azi, cum am spus a adormit fara, dar a dormit f putin dupa care s-a trezit si plangea f tare ca nu l-am putut calma asa ca i-am dat suzy din nou . dar Lullabay ce a scris de suzy ca am pierdut si n-am citit.

Xandrutza sumpel soricelul

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput