Bucurii de sept-oct 2006 (121)
Raspunsuri - Pagina 4
eloise spune:
Bun venit pe lume micutei Daria, sa aiba o viata lunga, minunata, plina de iubire si noroc! Felicitari Cristinei, taticului si fratiorului!
Carmen, imi pare tare rau ca Iustin e bolnavior, ii doresc insanatosire grabnica. Mergeti la doctor?
Tin pumnii sa castigati concursul. Cand se incheie?
Andra, fain patutul cel nou, sa-l stapaneasca sanatoasa Gargaritza. Si pozele, superbe!
Beatrix & Lexi, fain ca v-ati intalnit, faine pozele (Maria e o dulceata, Eric un scump, sper ca s-au distrat bine impreuna)
Lili, da' chiar asa, ce atata bataie de cap cu TBW? Masina ce treaba are? Vorba Adinei, bagi Everestul scoti Everestul... Iar despre TBI... in ce ma priveste nu calc decat ce trebuie neaparat, dar neaparat calcat... gen camasi, haine mai elegante pentru ocazii iesite din comun. Si nu mi-e rusine din pricina asta .
De ce sunt atatia copilasi bolnavi? Ce ma-ntristeaza ....
"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
scumpik_lui spune:
DARIA bine ai venit pe lume, sa cresti mare si cuminte, si sa ai parte numai de fericire!
Cristina felicitari! crestere usoara si sa ai parte numai de bucurii din partea copiilor!
Gety nu am cum sa mai ajung la sv sa rezolv pb, ca am aproape 40 km pana acolo, asta e
Sephora cum ti-au spus si fetele, nu se vad pozeleeeee
Lexi frumoase poze, ma bucur pt voi v-ati intalnit
Mai aveam ceva de spus dar am uitat
Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Ignatica spune:
Cristina felicitari pentru venirea pe lume a micutzei Daria.
Un buchet de virtual de la Brasov pentru ambele fete.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
scumpik_lui spune:
Multa sanatate Bucuriilor bolnavioare. Eloise si pe mine ma intristeaza sa aud ca tot mai multi copilasi sunt bolnaviori
Noi am inceput Campania anti-suzy...ziua sta fara si nu prea ii simte lipsa, in schimb cand vine ora de somnic nu se poate fara suzy. Aseara am stat 2 ore cu el sa-l adorm si fara nici un rezultat. L-am leganat si in brate, l-am tinut in pat cu noi, m-am plimbat prin casa cu el si tot n-am reusit sa-l adom si am cedat, i-am dat suzy l-am pus in patut si intr-un minut era adormit . Astazi iar am luat-o de la capat, i-am ascuns suzeta de dimineata si a fost putin nervor dar i-a trecut. In schimb acum la amiaza cand sa-l pun la nani aceeasi problema ca aseara. Dar intr-un final, dupa tot 2 ore de tambalau si plansete a adormit. Mai exact acum 5 min, el care trebuia sa doarma de la ora 13.00.
Mai sunt Bucurii care n-au scapat de suzy?
Plec la treaba...
Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
beatrix spune:
Fetele, mi-a venit o idee! Ati apelat vreodata la asa ceva? www.buchete.ro/" target="_blank">Buchet
Zic ca fac livari in 24 de ore! Daca sunteti si voi de acord ma gandeam sa facem de un buchetel sa-l trimitem Cristinei din partea noastra! ce ziceti?
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
lilina spune:
Bun venit pe lume DARIA, proaspata surioara de Bucurie. Sa ai parte de sanatate si de mult noroc in viata. Felicitari Cristina pt.livrarea rapida a copilei.
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
itzy-bitzy spune:
Heiiii ce veselie aici!!!! Si pe buna dreptate!
Cristina, iubita, imi pare rau ca am ratat galeria pe care ti-au facut-o fetele, fiind prinsa aici la servici...
Vreau sa ii urez si eu Dariutei bun venit pe lume, si in "familia bucuriilor", sa creasca mare, sanatoasa, sa fie papacioasa si dormicioasa si sa ii ajute Dumnezeu sa aiba o viata plina de impliniri si fericire. Iar tie...mami curajoasa, refacere rapida, mult laptic, putere si rabdare muuulta...pt a avea grija de familia ta perfecta . Abia asteptam s-o vedem .
Inca o data FELICITARI TIE SI SOTULUI TAU PENTRU COMORILE VOASTRE!!!!
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
MamiLili spune:
Suntem matuuuuuuusi!!!
Mi-a soptit o viorea/
C-a nascut Cristina/
Trurli, trurli, draga...
Bine ai venit pe lume, Daria! Felicitari Cristina pentru bebelusha, sa fie sanatoasa si mancacioasa!
Io-s cam ocupata zilele astea, am de recuperat si cateva pagini...sa nu ma exmatriculati ca va mananc!
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by beatrix
Fetele, mi-a venit o idee! Ati apelat vreodata la asa ceva? www.buchete.ro/" target="_blank">Buchet
Zic ca fac livari in 24 de ore! Daca sunteti si voi de acord ma gandeam sa facem de un buchetel sa-l trimitem Cristinei din partea noastra! ce ziceti?
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
De acord!!!
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
alinamoro spune:
Felicitari Cristina si Bun venit pe lume Daria !
Refacere rapida mamicii si multa, multa sanatate piticii.
Pupam si pe Vladut, sa fie cuminte si sa aiba grija de surioara mai mica.
Beatrix, buna idee, sunt de acord si eu.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze