Bucurii de sept-oct 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Sandra ...scuzeee insa crede-ma ca am fost tentata sa te sun si pe tine si pe cuscra-ta...dar apoi am revenit asupra ideii...M-am gandit ca cine citeste de obicei vede si daca doreste bine...daca nu ...nu. Nu te supara......
P.S Si mizam oarecum pe faptul ca vei aparea tu...

Azi am primit la PM-uri... si am trimis si eu o gramada cred ca i-am speriat pe astia ce trafic am avut...am sters 3 randuri de mesaje ca nu mai aveau loc

Xandrutza mi-ai cerut contul IBAN...l-am uitat la serviciu si cum multe mesaje sunt sterse...nu-l am acum
O sa va rog pe una din cele care il au deja sa il trimita si Xandrutzei....sau ti-l dau eu maine de la servici

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Itzy, nu-i nimic, astept. Oricum cred ca mai dureaza pana maine, pana hotaram ce buchet alegem si calculam cat revine fiecareia de dat.
Anca, eu am fost la banca si am semnat un fel de contract pentru platile online; am primit un nume de utilizator, o parola, documentatie si mi-au activat acest serviciu. Acum platesc de acasa, nu mai stau la coada, si toate astea pentru 1 euro pe luna (sper sa nu fac confuzie).

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Am ajuns acasa uda fleasca...m-a prins o ploaie cum nu m-a prins niciodata... Cand intru in casa ma intampina papusik...si o intreb ce face, daca a fost cumintica, daca a papat si daca s-a jucat cu mamaie...
Ea vesela imi spune DAaaa, daaaa...Dudutz, Alia ,(Vladutz al Lilinei - pe care nu l-a mai vazut de o saptamana cred) si (Alexandra, fetita unei alte prietene cu care s-a jucat sambata in parc) - adica s-a jucat cu ei 2 . De regula nu pronunta bine litera L...dar cande este urmata de "i" este inmuiat si e mai usor sa-l zica

Si cand am ajuns in bucatarie...pe masa trona un bol maaare plin de capsuni cumparat de sot si niste pahare cu frisca naturala ..Mi-a trecut toata udaciunea de la ploaie cand am vazut si m-am infipt rapid in ele...

Lullabay si Sandra v-am notat in lista.

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Uau ce veste minunata!LA multi ani Daria,sa fi sanatoasa,fericita si mereu bucuroasa.Pupaturi mamici care a nascut super repede si ne-a luat prin "suprindere".Sunt si mai fericita ca e si ea o "21" la fel ca mine si ca M,ieri M a facut un an si sapte luni.
(bulangite cele care nu m-au anuntat si pe mine despre nastere si despre bani stransi,noroc cu cuscara)

Acum pozele care nu se vedeauAcilea
Itzy vreau si io ce si cum,daca nu reusesc zilele astea pune de la tine si-ti trimit imediat ce poci.Plizzzzzzz!

Vazut pozele anuntate,tati,tati!Mi-a placut tare mult gradina lui Mamilili,de unde ai strans soro atatea mate!

Mira sper ca totul sa treaca repede si cu bine!

Andra pupici lui Vladut si sa ramana fara semne

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sephora

Va pup fetelor

(bulangite cele care nu m-au anuntat si pe mine despre nastere si despre bani stransi,noroc cu cuscara)

Haidi bre vorbeste frumos ca aflai tu......Te-am pus i pe tina acu in lista. Ziceti pt ce buchet votati! sunt de la pagina 14 incolo parca
Si uite ce am scris Sandrei mai sus...ca m-am gandit sa va sun...dar nu am indraznit...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Stateam pe scaunelul lui M si l-am intrebat cine e "amore della mama" si el "papa" si apoi el a continuat "Matheo amore mama e papa"
ne-am prelins amndoi si io si taxu.

Mergi la inceput

pana acum sunt 9 voturi pt "Cosul strengar" ...pt mik strengarita care s-a jucat cu matusileee

-fantezie cromatica are 3 voturi
-emotie intensa tot 3
-in fiecare zi tot 3
-imbratisare cromatica 2 voturi
-celelalte au cate 1 vot din partea voastra sau niciunul...

Eu am votat pt fantezie cromatica (cel cu trandafiri multicolori)...Mi-ar mai fi placut unul din lalele albe...dar nu tin lalelele asa de mult...Oricum toate sunt frumoase in felul lor...e greu de ales...

Cred ca ramanem la Cos...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sephora

Stateam pe scaunelul lui M si l-am intrebat cine e "amore della mama" si el "papa" si apoi el a continuat "Matheo amore mama e papa"
ne-am prelins amndoi si io si taxu.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

ce simpatiiiiicccccccc.... felicitari vorbaretului...bilingv

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Si eu cred ca vreau IBAN-ul ca platesc de la ING si acolo parca cer si IBAN-ul si titularul de cont asa ca dragutza Bubulina sa imi dai si numele intreg nu de alta dar o sa caute astia contul Bubulinei de o sa innebuneasca.
Mie mi-a intarziat ciclul luna asta 5 zile si mi-am tot facut teste de sarcina si nimic...deja imi calculam DPN,dar azi s-a clarificat situatia.In schimb m-am surprins oarecum negativ ,ca in loc de fericire eu nu puteam decat sa ma gandesc cum o sa ma descurc..pana la urma insa cred ca Cineva de sus le aranjeaza pe toate asa cum e mai bine.

Mergi la inceput

1. Alina Morostes
2. Ramomar
3. Mamilili
4. Beatrix
5. Eloise
6. Xandrutza
7. Scumpik
8. Adriana
9. Eu
10. Gety
11. Mirabela
12. Mephala
13. Alexutza
14. Princess
15. Gabitzica
16. Lexi
17. Flavia
18. Festina
19. Lullabay
20. Sandra
21. Sephora

Pana acum este asa:
- Cosul strengar - 157 ron
- 2 ursuleti de plus - 50 ron (o sa vb cu ala maine sa vad poate au roz si bleu)
- taxa de livrare in alta localitate decat Bucuresti - 16 ron

Total: 223 ron ...impartit la cate suntem noi pe lista...21 adica...revine cate 10.6 ron (106.000 lei)

223:21=10,6

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput