Bucurii de sept-oct 2006 (121)
Raspunsuri - Pagina 18

itzy-bitzy spune:
Lullababy cum imi place mie sa iti spun
...Iti dau maine de la servici IBANul sau poate iti trimit si tie fetele care l-au primit deja...am spus ca l-am uitat pe birou
Sephora ma uit la poze dupa ce culc papusik
revin
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

AdinaF spune:
lullabay, io tot nu m-am prins, testul pana la urma e pozitiv sau nu??? sau inainte sa afli clar ca e negativ te-a lovit ingrijorarea despre cum te vei descurca? cred ca asta ai vrut sa spui, nu? eu iti doresc oricum sa-ti iasa planurile asa cum iti imaginezi tu.
Sephora, dulce de tot faza cu Matteo, noi pana la "Ich liebe Dich" mai avem mult si bine cred
O seara faina fetelor!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

scumpik_lui spune:
Sephora am vazut pozele, foarte frumoase sunt cele cu Mati intre flori, dar preferatele mele sunt cele 2 in care e cu Gargarita de mana...si ce vorbaret este
Itzy maine depun banii, o sa intru dimineata pe dc sa vad exact daca atat ramane sa depun si sa-mi spuna si Lesi si beatrix cu facem
Acum sa va spun ce-am facut cu suzy. Itzy mi-a dat o idee cu taiatul suzetei, asa ca am trecut la actiune, dar nu i-am taiat-o pe cea buna, am taiat alta care n-o folosea si apoi i-am dat-o. Sa vedeti ce fatza a facut...a bagat-o in gura apoi a aruncat-o si s-a uitat urat la mine. Dupa care s-a dus si a luat-o de pe jos si iar a incercat s-o tina in gura si tot n-a avut ce. Saracutul a umblat ieri toata ziua cu suzy in mana dupa el, macar daca nu o putea tine in gura s-o aibe in mana. La amiaza a adormit fara foarte usor, seara la fel n-eu foat probleme, insa pe timpul noptii s-a trezit s-o caute si i-am dat-o pe cea taiata si a inceput sa planga ca nu l-am putut opri. Am cedat si i-am dat-o pe cea buna, ca barem sa doarma noaptea, ca ziua nu o mai vede deloc. Cu timpul se v-a obisnui si n-o sa i-o mai dau nici noaptea.
Am plecat sa-l culc pe bebe.
Noapte buna!
Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

lullabay spune:
Adina ,pai testele mereu au fost negative,dar ciclul nu venea...si de aici ma lovise disperarea de-a dreptul,intr-un final mi-a venit ciclul si pr s-a lamurit...
Iar eu ha ,ha imi imaginez in continuare ca voi avea 3 copii :)).....desi ma speriasem de al doilea :)))

Sephora spune:
Mie imi place tarewww.buchete.ro/c/flori-rosii-roz.php?prd=29&n=Nuante%20catifelate" target="_blank">Nuante catifelate sau www.buchete.ro/c/crizanteme.php?prd=41&n=Emotie%20tandra" target="_blank">Emotie tandra
Itzy mercic mult.

itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by lullabay
Iar eu ha ,ha imi imaginez in continuare ca voi avea 3 copii :)).....desi ma speriasem de al doilea :)))[/navy][/font=Century Gothic]
Roxana si Stefan

Adina eu cred ca vor spune mai repede decat te astepti tu...ia sa vezi...chiar sa ne spui cand va fi...Tu le vb numai in romana si sotul in germana nu?
Itzy-Bitzy
cu

Sephora spune:
Pana acum o ora am simtit a inebunesc,ieri am sunat la dr veterianr ca sa ma duc sa-l tunda pe Igor si mi-a dat vestea cea minunata ca ,chistul pe care i-l scosese era maglin,am inebunit,azi l-am chemat pe dr care se ocupa de el de mic,super dr si mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca ,chiar daca a fost a fost ceva localizat si l-a extirpat,oricum mi-a zis sa-l tin sub observatie,fetelor mi-e groaza,sper sa fie totul ok,oricum au trecut 2 luni de atunci el e super bine.Sper sa ne ajute Domnul si sa fie totul ok incontinuare.
Plec ca am un catel mic care ma musca de picioare si nu ma mai lasa la compiu.

Sephora spune:
Am uitat sa v-o spun pe cea mai tare,cum l-am gasit pe M dormind azi dimineata,care se daduse jos din patul lui si a vrut sa ajunga la mine,dar se pusese numai cu corpul,picioarele ai atarnau pe jos,era mortal,va dati seama cat de varza era ca nu a mai ajuns sa-si puna si picioarele in pat....

itzy-bitzy spune:
Skumpik exact-exact la fel a reactionat si Ana-Maria...a aruncat-o apoi a tinut-o in mana chiar si in somn...sa nu op piarda...si a culminat cu plansul noaptea dupa ea...Idem...
Sephora...foaaarte foarte frumoase pozele...in sfarsit arata si parcurile noastre calumea...De Matty nu mai zic nimic ca e frumos fooc...dar asat stiai deja nu? Sunt multe care imi plac...cele printre flori, cu tine vreo 2, dar cea mai tare este aia cu "sunt tare chipes" ...e de revista
. Chiar ...ce premiu v-a dat atunci ...hainute de la Z parca... nu? sau ce?
Itzy-Bitzy
cu