Bucurii de sept-oct 2006 (121)
Raspunsuri - Pagina 19
itzy-bitzy spune:
Sephora pai si voi dormeati?...si nu l-ati auzit venind ??? Cat timp a dormit asa in picioare?
Eu zic sa mergem cu capitolul asta pana maine ...chiar daca se fac 21-22 de pagini...In cazul in care mai sunt fete care vor pe lista sa nu-mi spuna ca nu au stiut, nu au citit in capitolul asta.
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
Sephora spune:
Da hainute de la Z dar care inca nu au aprut.
HAi ca sunt calare in seara asta,am scapat parca din cusca,,,,
beatrix spune:
Scumpik, ca ne-ai oferit contul in euro! mi-ai luat un drum din picioare! trimite-mi te rog pm cu numele beneficiarului, nr cont si IBAN!
Am retinut si eu ideea cu suzeta si curand cred ca o sa incep si eu operatiunea! va anunt cum va decurge! macar sa ajungem la etapa sa o foloseasca numai nopatea si ma declar fericita!
noi cred ca suntem ultimii la capitolul vorbit! ce ma distreaza cum vorbesc bucurille! cred ca va topiti cand le auziti!
noi de inteles, intelegem in ambele limbi, da-mi din cap la da si nu, dar de vorbit altceva in afara de chineza doar "da" care e ceva intre da si ja, kk si mama zicem! aaa, la tren zicem "uuu"!
merg la somn ca-s rupta! am avut o zi plina si Eric a luat somn ca niciodata la 21.30 desi am stat 2 ore afara in seara asta!
noapte buna!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
Sephora spune:
Pai taxu era de mult la servici,io ma trezisem sa-i dau biberonul cu lapte,de obicei vrea la mine in pat si-l bea acolo,dar l-am vazut ca l-a luat linistit nu a zis nik asa ca l-am lasat acolo si io m-am bagat iar cornu in perna si peste un timp l-am simtit langa mine,zic ok,si hai sa-l trec de la margine ca poa sa cada si cand il pipai cu picioarele atarnande...deci m-am kk pe mine de ras,mi-era sa nu-l trezesc.
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
Itzy e tare dulce papusik. Seamana cu tata dar are ceva si de la tine. Ce cositze faine ai. Am vazut pozele de la Sinaia. Am vazut si pozele de la intalnirea de mamici, dar nu te-am recunoscut decat pe tine si pe Sephora cu nazdravanul de Matteo. Sephora ce ai slabit!!
Daaa...asa ma mai alint cand sunt in vacanta. Despre semanat... eu mi-am dorit sa semene cu tati...unii spun ca e leita-tati, altii spun ca seamana cu mine - parerile sunt impartite...pt ca si noi 2 semanam un pic
La intalnirea aceea, dintre cei cunoscuti am fost eu, Microbu (Sandra), Mamilili (care venise in Bucuresti, dar nu apare in poze), si Sephora (care ne-a fost gazda de fapt)
Itzy-Bitzy
cu
xandrutza_76 spune:
Itzy, am primit IBAN-ul tau, maine dimi trimit suma. Daca intampin dificultati te anunt. Pana ajungi la Suceava cred ca reusesc si eu sa transform melodiile super bebe in mp3-uri (trebuie sa descarc un program, ala ce-l aveam vad ca nu mai merge). Dar cred ca comod si asa, sa-ti pregatesc un CD.
Sephora, foarte frumoase pozele; mi-au placut cele cu Matti si Ruxa, dar si cele cu voi printre flori. Superbe! Foarte simpatic Matti cel vorbaret.
Sper sa fie ok cainele vostru.
Alexandrina (17+) si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
floricel79 spune:
Felicitari Cristina pt bebelina sanatoasa si maaare! Sa va dea Dumnezeu sanatate, fericire si noroc la toti si sa va bucurati unii de altii pana la adanci batrneti
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Vad ca ne-am strans 21 de "matusi" ca sa trimitem un buchet de flori unei mamici care a nascut intr-o zi de 21 o fetita frumoasa
Cine compune un mesaj?
Alexandrina (17+) si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
floricel79 spune:
Nu am intrat zilele trecute pe forum din lipsa de timp!
C s-a hotarat pana la urma cu florile? In Cluj este floraria Magnolia - cea mai renumita, sunt buchete frumoase acolo, nu stiu daca au site. Eu nu mai stau in seara asta sa caut dar daca vreti, putem alege maine un buchet de aici si pot sa-l "livrez" eu, personal Cristinei. o sa intru si maine dimineata pe forum sa "discutam"
Noapte buna!
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
itzy-bitzy spune:
Pai daca citesti in urma...pe la paginile 12-13-14 chiar te-am pomenit sa ne ajuti...dar cum nu apareai ...le-am dat tuturor contul meu si ne-am gandit sa apelaam la o firma din Bucuresti. Eu le platesc cash cu banii de la voi si a doua zi ea primeste florile...
Mai vb maine dimi atunci...
Itzy-Bitzy
cu