Bucurii de sept-oct 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Itzy, vreau si eu sa contribui dar imi trebuie un cont in euro. Sau cum sa fac?
Gabitzica, da. Multumim pentru complimente

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Itzy si eu dau bani pt flori. O sa iti trimit PM cu adresa ei. Din pacate eu nu pot sa-ti trimit banii azi, nu stiu maine, pt ca nu pot iesi din cauza varicelei, dar te rog, ia-ma si pe mine in calcul si fac eu cum pot mai repede sa-ti pun bani in cont, asa ca da-mi si mie nr contului tau.

Noi inca ne numaram printre Bucuriile cu suzeta (deta in vocabularul nostru) si daca am avut o perioada in care o primea doar la somn ca in rest o ascundeam, acum, de cand cu varicela e doar cu ea in gura.

Noi ieri am fost mai rau, 39.3, aseara dupa 4 ore de la Nurofen era inapot la 38.7, i-am pus supozitor, a dormit ceva, iar dimineata nu a mai avut febra. Sper sa treaca febra asta.

Mephala, poate fi enteroviroza intr-adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

si eu am adresa Ce simpatica e Cristina ca m-a intrebat ca oare ce puem la cale si ne-a facut smechere

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hai ca am iesit afara la cea mai apropiata Bancpost...cu tutele astea d ela telefon nu m-am inteles...una spunea ca tb contul IBAN , alta ca tb doar cele 16 cifre de pe card pt persoane fizice.

Concluzie, sunteti persoane fizice asa ca va dau cele 16 cifre de pe card, si data expirarii. Mi-a spus ca se poate numai de la Bancpost...acum io stiu pai daca nu esti din tara cum faci?...Gabitzica incearca la BRD totusi ...
Despre euro nu am intrebat...Lexi ...poate stie Beatrix ...poate a mai virat ea cumva...O rezolvam noi oricum...

Flavia ok. Offf ...sanatate multa micutului

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Fetelor,

am aparut si eu pe aici, vad ca ati scris asa de mult! va multumesc ca ati fostalaturi de mine la toate pataniile din ultimul timp.

felicitari Cristina, sa fii sanatoasa, refacere usoara si rapida! dariutza, bine ai venit pe lume, multa sanatate si fericire alaturi de familia care te iubeste si te-a asteptat cu atata drag.

nu am reusit sa citesc ultimele pagini, asa ca pana recuperez nu prea mai stiu ce alte raspunsuri sa dau.

va pupam, victoras e ok, dariutza are toane, eu din ce in ce mai mare si mai obosita. saptamana asta intram in 31 sapt si deja simt ca deadline-ul se apropie.

va pupam

Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Vin si eu cu o idee, sper sa nu va suparati pe mine: daca tot strangem banuti pentru flori nu ar fi fost frumos sa luam ceva lucrusoare si pentru Daria? Ma gandeam sa comandam tot on line la un magazin pentru bebelusi.

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

1. Alina Morostes
2. Ramomar
3. Mamilili
4. Beatrix
5. Eloise
6. Xandrutza
7. Scumpik
8. Adriana
9. Eu
10. Gety
11. Mirabela
12. Mephala
13. Alexutza
14. Princess
15. Gabitzica
16. Lexi
17. Flavia

Asta e lista ...repet daca am omis pe cineva atentionati-ma. ma apuc sa va dau PM-uri ...noroc ca nu am de lucru momentan...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Itzy, mie trebuie sa imi dai ibanu complet( 24 caractere)ca platesc prin brd-net.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzica

Itzy, mie trebuie sa imi dai ibanu complet( 24 caractere)ca platesc prin brd-net.

ok. am inteles

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

In sfarsit, am gasit o "fereastra" de intrat pe DC.

Itzy, eu pot sa iti fac virament sau iti pot da banii cash, cum iti este si tie mai usor!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput