Bucurii de sept-oct 2006 (121)
Raspunsuri - Pagina 11
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Gabitzica uite aici poze cu papusik noastra. Cele mai recente sunt in albumul "martie 2008". Nu stiu daca mai seamana ca inainte cu Ioana fiindca am tuns-o in ianuarie ...
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
Gata acum merg...Ramo dar tu cred ca le stii
Itzy-Bitzy
cu
ramomar spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzyquote:
Originally posted by itzy-bitzy
Gabitzica uite aici poze cu papusik noastra. Cele mai recente sunt in albumul "martie 2008". Nu stiu daca mai seamana ca inainte cu Ioana fiindca am tuns-o in ianuarie ...
Itzy-Bitzy
cu
Gata acum merg...Ramo dar tu cred ca le stii
Itzy-Bitzy
cu
ei si ce ; vreau sa mai vad papusica frumoasa! si speram ca poate mai ai si ceva noi
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
itzy-bitzy spune:
Cred ca va dau eu contul cardului meu de serviciu pe PM celor care vor sa contribuie pt Cristina...vad ca se poate face si prin transfer bancar ...deci voi sa faceti virarea/varsamantul fiecare in contul meu si eu in al firmei de livrare...Incercam? ca altfel nu facem nimik vad...La sfarsit fotografiez chitanta, tot ce trebuie si va arat...pt transparenta .
Daca se ofera altcineva nicio problema.
Flavia sau Ramo luati una din voi legatura cu Cristina ca aveti nr ei, si cereti-i adresa...dar nu acum...dupa ce concretizam totul.
Itzy-Bitzy
cu
ramomar spune:
Alina tocmai ma gnadeam si eu sa va dau contul, dar nici nu il stiu, ar trebui sa sun la banca. Astept PM si sa ne zici si suma, sau sa ne zica cele care au calculat, cat si cum. Eu ii trimit sms Cristinei, iar daca nu primesc raspuns de la ea o sun si i-o cer, dar asa sigur va pune intrebari.
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
itzy-bitzy spune:
pai si eu tre sa sun si sa vad exact ce tb sa va dau....la Bancpost tb sa depuneti oricum
Itzy-Bitzy
cu
gabitzica spune:
Itzy e tare dulce papusik. Seamana cu tata dar are ceva si de la tine. Ce cositze faine ai. Am vazut pozele de la Sinaia. Am vazut si pozele de la intalnirea de mamici, dar nu te-am recunoscut decat pe tine si pe Sephora cu nazdravanl de Matteo. Sefora ce ai slabit!!
Fetele, multumim de aprecieri la adresa puiutilor. Se iubesc tare mult! si au inceput sa se joace tot mai mult impreuna, iar fratiorul s-a obisnuit sa imparta cu ea jucariile.
Cat despre faza cu gratiile e pe bune. Niste prieteni ai unor prieteni de-ai nostri au patit-o cand i-au cumpara copilului costum de spider. Vroia sa sara pe geam , asa ca nu s-au riscat si au pus gratii .
Eu tot ii spun ca Spider nu exista in realitate numai in povesti si in filme dar nu ma crede. Nu ma crede nici ca jucariile dorm noaptea. Stie el ca umbla noaptea prin camera ca tot altundeva le gaseste
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
In primul rand vreau sa-i urez DARIEI bun venit pe lume, sa aiba parte de o viata fericita si muuulta sanatate!!! Cristina, sa-ti traiasca minunile si refacere rapida!
Am vazut o multime de poze super frumoase: Narci soricel, Mathias si Vladut, Ioana de gabitzica cu fratiorul ei! Mi-au placut toate fara exceptie!
N-am apucat sa va spun ieri dar m-am indragostit de Eric la Roxanei. Are o mutrita atat de smechera, parca ar spune mereu "Oare cum sa-i fentez pe astia?" Ca sa nu mai spun ca mor de dragul lui cand vad cum papa! Pe Maria nu cred c-am s-o vad vreodata mancand cu atata pofta.
Referitor la incuscreala, eu n-am nimic impotriva, dar o las pe fii-mea sa aleaga. Se pare ca e rasfatata intre atatia baietei (Eric, Fabi si Alex )
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
princess spune:
Itzy, te rog sa ma incluzi si pe mine la numar pentru buchetul Cristinei! Tot am asteptat sa vad ce hotarati... Banii merg depusi la orice banca sau numai la Bancpost?
Multumim pentru aprecieri celor care au vazut pozele noastre!
Va pup!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
itzy-bitzy spune:
Gata m-am interesat cat de cat...
Voua o sa va dau contul pe PM cum am spus, si eu voi plati cash , fiinda se poate si asa...nu ma mai complic cu alta tranzactie. In Bucuresti se poate ...o sa vina un nene la mine (agent) imi incaseaza banii, imi da o factura si eu ii spun exact ce vreau. Daca comand azi de exemplu, Cristina va primi maine buchetul de flori. Pentru livrare in alte localitati se plateste in plus 16 ron (in afara pretului buchetului).
Itzy-Bitzy
cu
gabitzica spune:
Itzy trimite-mi si mie pm cu nr. contului.Eu iti virez din brd asa ca nu stiu daca iti intra banii astazi.
Lexi voi v-ati mutat in Germania? Ce ochisori frumosi are Maria!
Vad ca mai sunt burtici pe aici pa langa Cristina. Felicitari si sarcini usoare sa aveti!