Bucurii de sept-oct 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mie mi-a placut si "Splendoare infinita". Of, cand e vorba de flori, tare greu e sa te hotarasti.

Ar trebui facuta plata azi, dar eu nu ma pot lauda cu multi bani in cont, ca maine am scadenta la rata la apartament.

Hai sa hotaram buchetul. Poate il platim azi, ca ei il livreaza dupa ce primesc banii in cont.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Gety, si eu mai am in cont doar ceva banuti pe care-i pot aloca buchetului.
Cine se ofera sa stranga banii?
Cine face rost de adresa Cristinei?

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

neatza

Alexutza am notat!

Am vazut poze care mai de care mai frumoase...Flori frumoase, Matthias, Vladut, Ioana, Tudor...ma uitam ca au niste figuri ingenue...in joaca lor de copii fara griji...
Gabitzica sunt tare dragalasi amandoi, ce costumati sunt...aveti acasa adevarate aventuri si peripetii de basm si legende. Cat despre suzy...si mie imi pare rau...dar oricum ea nu o lua decat la somn seara...asa ca sper eu sa reusesc s-o dezvat in concediul asta...Fetita ginecologului meu are 4 ani si inca are suzy ...

Festina pai asa o sa incerc si eu cred...sa i-o scot din gura imediat cum adoarme...

Despre buchet:
1. Floricel ce zici te bagi la o afacere cu noi?
2. Eu cred ca e mai bine sa viram noi intai banii la una dintre noi si apoi sa fie comandat si platit buchetul...Nu vreau sa se ajunga la discutii ca cine a platit nu si-a recuperat banii.

Dar hai...cine vrea sa i se incarce contul zilele acestea cu niste banuti? Daca ne lalaim prea mult....nu mai facem nik

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Itzy, sa stii ca e posibil, mai ales ca Iustin se plange de dureri de burtica si are stari de voma.
In cazul asta, ar fi necesar antibioticul?

Mephala nu stiu ce sa zic...eu nu m-am confruntat niciodata cu asta ...dar din ce au mai patit fetele, si dupa simptomele lui asta cred ca este. Tine-l pe regim...tb sa manance ceva...un pilaf, o supa de morcovi cu pui...fa-i ce-i place lui sa pape...sa bea niste ceai de sunatoare, menta...s-a deranjat si la stomac? Cu dr ai vorbit?

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Itzy, unde vad poze cu papusica ta? Mai semana cu fii-mea?
Cat despre Tudor...traieste in lumea povestilor clar! Vrea sa se faca spider man cand e mare Am mai auzi de parinti care au fost nevoiti sa isi puna gratii la geamuri din cauza asta...Sper sa nu ajungem si noi acolo.

Mergi la inceput

Gabitzica uite aici poze cu papusik noastra. Cele mai recente sunt in albumul "martie 2008". Nu stiu daca mai seamana ca inainte cu Ioana fiindca am tuns-o in ianuarie ...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gabitzica, simpatici copilasii tai! Zici ca vrea sa se faca spider man? :)))

Itzy, am vorbit la telefon cu dr, asteptam sa treaca cele 3 zile de febra. Ii tin sub observatie.
Mersi de sfaturi, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

gabitzica sa-ti traiasca copilasii ca tare frumosi sunt! . Mi-a placut tare tare...mult poza asta .

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Gabitzica uite aici poze cu papusik noastra. Cele mai recente sunt in albumul "martie 2008". Nu stiu daca mai seamana ca inainte cu Ioana fiindca am tuns-o in ianuarie ...

Itzy-Bitzy
cu

itzyyyyy nu merg pozele! fa ceva rapid...

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzica

Itzy, unde vad poze cu papusica ta? Mai semana cu fii-mea?
Cat despre Tudor...traieste in lumea povestilor clar! Vrea sa se faca spider man cand e mare Am mai auzi de parinti care au fost nevoiti sa isi puna gratii la geamuri din cauza asta...Sper sa nu ajungem si noi acolo.

Cum gratii meeeyyy, chiar asa? . Ma uitam ca sunt foarte tandri unul cu celalalt

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput