Bucurii de sept-oct 2006 (121)
Raspunsuri - Pagina 9
mephala30 spune:
Buna dimineatza!
Gety, cucu-bau!
Am venit sa-mi primesc ceaiul verde, multumesc!
Princess, am vazut pozele, sunteti o familie frumoasa.
Beatrix, i-am admirat pe Eric cu Maria, fac pereche potrivita, .
Lili, ce colectie impresionanta de pisici! Am vazut si-o persana?
Ft. frumoase pozele, cu M. intre flori. Mi-a placut si ciresul lui M.
Si am vazut doi nazdravani: Vladut si Mathias la nisip.
Itzy, sa stii ca e posibil, mai ales ca Iustin se plange de dureri de burtica si are stari de voma.
In cazul asta, ar fi necesar antibioticul?
beatrix spune:
Itzy, da! satma bine la capitolul pulpitze!
la capitolul incuscrare as vrea eu dar sa vedem ce vrea si Maria! Mai avem 2 rivali, Fabi si Alex!
Alexutza, da e o ideea buna zic si eu vis-a-vis de buchet! sa vedem ce mai zic si celelalte fete si mai ales cine se ofera sa se ocupe!
Mephala, sunteti mai bine azi?
celelalte bucurii bolnave?
insanatosire grabnica tuturor!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
festina spune:
Daria bine ai venit! Sa cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor tai si fratiorului! Felicitari Cristina! Refacere rapida si laptic mult si bun pentru Daria!
Noi am scapat usor de suzy ... Am inceput pe la un an sa-i dam suzy doar la culcare iar acum doua saptamani m-am hotarat ca e momentul sa renuntam definitiv. Am inceput prin ai scoate suzeta la somnul de seara cand adoarme cu mine ... dupa o saptamana i-am scos suzeta si la somnul de pranz cand adoarme cu soacramea ... si GATA! Am scapat de suzy!!!!
M-am gandit ca e mai bine acum cand e mai mic ... fetita prietenei mele are 2 ani si 3 luni si nu mai reuseste sa-i scoata suzeta ... e adevarat ca doar la somn o cere dar cu cat incearca sa-i explice ca nu-i frumos cu suzeta, ca e mare, etc cu atat fetita se inversuneaza mai tare.
O zi buna va dorim tuturor
mephala30 spune:
Beatrix, suntem la fel ca ieri, numai ca Iustin nu are pofta de mancare si se plange ca-l doare burtica.
In schimb, Teodor abia s-a trezit si a mancat un baton dots, putin lapte cu fulgi si acum papa si orez integral cu ciuperci, , mananca si pentru frate'su.
si mie mi s-a parut buna ideea Alexutzei.
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Gety, multumesc pentru tratatie.
Lili, am admirat gradina, e tare frumoasa. Acum am inceput sa vizionez pozele cu Vladut si Mathias.
De asemenea am inceput sa ma uit si la pozele cu Rares.
Itzy, eu asa ma gandeam, ca poate se ofera cineva sa stranga banii in contul ei dupa care sa faca comanda. Sau, cum a zis Alexutza, poate ne ajuta Florina, daca e de acord; viram bani in contul ei si ea poate cumpara un buchet de flori de acolo.
Mephala, multa sanatate lui Iustin!
Monique
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Ce parere aveti despre www.buchete.ro/c/crizanteme.php?prd=41&n=Emotie%20tandra" target="_blank">asta?
Putem atasa si un ursulet de plus...
poze cu noi
lilina spune:
buna dimineata
Vladone e ceva mnai bine. Ieri a inceput sa faca kk moale, de la antibiotic si cand l-am schimbat se murdarise pana la ceafa, arata incredibil cu kk pe spate
azi dimineata l-am prins cand tocmai se zvarcolea si era pe muchia patului, dar a doua oara a aterizat direct pe jos
ma doare si pe mine gatul, am intrat pe tratament si eu
multa sanatate la celelate Bucurii bolnave
Mira sa treaca repede problemele
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
gabitzica spune:
Itzy uite aici poze cu copiii mei.
M-a distrat faza cu taiatul suzetei. Pacat ca ai cedat si i-ai dat-o din nou. Ioana a renuntat la 8 luni la ea. Am fost eu pe post de suzeta pana acum o luna jumate cand am intarcat-o.
Mira, doame ajuta sa se rezolve problemela tale.
xandrutza_76 spune:
Lilina, sanatate lui Vladone!
Gabitzica, sa-ti traiasca copilasii, sunt tare frumusei.
poze cu noi
ramomar spune:
Buna dimi,
Gety multam de cafea!
xandrutza mie imi place tare mult cosul cu flori. Si ar fi fain si un ursulet de plus, acum doar sa gasim adresa si sa ne hotarm cum facem. Ar fi bine daca ne-ar putea ajuta floricel, fiind de acolo, desi vad pe site-ul acela ca nu conteaza de unde il comanzi ca au livrari in toata tara. Acum sa ne hotaram cine il comanda si plateste si cui sa trimitem banii. da-ti cu parerea
Mira, of ce m-a intristat mesajul tau. Sper ca sunteti bine si sanatosi si sper sa ai puterea sa treci peste orice probleme, cat mai repede
despre operatiunea suzy nu va pot ajuta, ca pitica mea nu a acceptat-o nicodata deci acum nu avem la ce renunta
mamilili mi-a placut mult tare mult florile tale, ciresul lui Maty si cel mai mult M intre flori. I-am vazut si pe cei doi prieteni in nisip. Simaptici rau
Despre TBW &TBI pot sa spun ca si pe mine ma dispera, desi mai nou se ocupa mama si de treaba asta, asa ca am cam scapat, dar ma enerveaza la culme ca in fiecare zi am cate un "everest" sau doi, de zici ca am fi 7 persoane
princess mi-au plaut foarte mult si pozele cu voi 3! sunteti o familie frumoasa si fericita.
festina ai promis ceva pozeeee! cand ni-l arati pe Raducu?
pupici
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)