Copii din 1995-1998(18)
Raspunsuri - Pagina 8

flower-power spune:
Aaaanoooo!,sa ai un Paste fericit alaturi de ai tai,esti in febra pregatirilor ca vad ca ne cam ignori.Uite ,tine si un ,vezi e cu surpriza ...
The most beautiful thing in life is LIFE itself

flower-power spune:
Andra ,dupa cata mate mai stiu eu ar fi cam asa :
a-b=3,69
a:b=0,4;a=0,4*b
0,4*b-b=3,69
de aici il scoate pe b,il inlocuieste apoi in prima relatie si afla si a
M-am facut de ras ?Daca da ,asteapta sa intre profa
The most beautiful thing in life is LIFE itself

Ana68 spune:
Va multumesc tuturor pentru urarile scrise...sincer chiar am avut treaba zilele astea,am muncit pe bani,daca va vine sa credeti...cum era si firesc pentru Romanik..cand vine ziua de vineri sau se apropie vreo sarbatoare importanta dupa care urmeaza o mini vacanta...evident ca atunci toata lumea se pune in miscare ,isi aminteste de termene limita si alte cele...atunci se munceste pe branci...asa s-a intamplat si aici la mine...
Mqqm...cand ai scris daca mi-a trecut supa din cauza pierderii mesajului...io stateam si ma gandeam oare la ce supa te referi tu,cand o-i fi scris eu ca am facut supa si mi-am luat cu mine la servici sa mananc...?????
Deci...maine nu stiu daca voi apuca sa scriu doo vorbe aici,asa ca va urez cu mare drag de azi :
PASTE FERICIT!
si sa ne reintalnim cu bine in Mai...Pusi tuturor!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

agho spune:
Nicio problema, s-a mutat ploaia la noi. Aseara (ora 22) incepuse un vant puternic.
De plecat, duminica plecam, fiindca in noaptea de Inviere vrem sa ramanem in Bu. Dimineata ne odihnim si mancam de pranz la mamaaaaaaa... Sunt asa de fericita, anul acesta de Paste, nu voi gati nimic!!!Luam totul de-a gata.
Bunica (mama sot) ne pregateste niste bunatati pe care le vom manca la micul dejun (sa zic asa).
Sunt fff bucuroasa.
Si draga , apa, fiindca apa se bea sapt. aceasta.
Felicitari Dedelineiiiiiiii!Mai, chiar ca-ti unge sufletul! Ce-i aduce
??? Sa stii mQQm, ca-mi place ca explici din ce in ce mai muuuuuuuuult!
, si-asa, urmareati copilul. Eu am avut de furca anul acesta cu sotul meu, cand nu accepta sa mearga Ana neinsotita cateva statii de tramvai la sc. de engleza. Eu convinsesem copilul (cum sunt si pisaloaga si "psiholoaga") si a trebuit sa fac "urat" la el si s-o lase sa-si ia zborul. Dar si eu am avut emotii.
Drum bun Ana68 la Medias! Si sarbatori fericite!
Mihaela, pana la plimbarea cu bicicleta, casa pe locul I.
Iar roz Barbie sunt si peretii Anei, iar peretele cu ferestra tot roz, dar visinie e culoarea draperiei si se poate spune mai ales seara c au perete e inchis la culoare. Numai ca alegerea n-a fost a ei (ca asa e cand vrei s afc surprize) si-am ales gresit, ca intretimp isi schimbase optiunile.
Crescuse copila, vara la mamaia.
Imi pare rau pt. tine, Sanca, o fi si gramatica mai dificila pt. partea aceea de emisfera. Voi ce faceti, mai sarbatoriti inca o data sau nu?
Andrrrra, chiar m-am gandit la tine, da rmi-am imaginat ca ai atatea treburi!!!...Emotionant momentul!Ce frumos e cand ne imbratisam!
SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!
Mai vin p-aici.

mhldvrc spune:
Mara, dupa cate stiu eu, ouale se vopsesc joia si sambata, dar niciodata vinerea. De ce ?. Nu stiu si nici nu mi s-a explicat niciodata prea clar. Eu am sa le fac sambata impreuna cu copiii, vor si ei. De fapt, intodeauna m-au ajutat, chiar si atunci cand erau mici.
Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
mhldvrc

agho spune:
Joii mari...azi se vopsesc ouale de Paste
Dar si sambata cred ca poti vopsi...
mhldvrc, pupicei. Te-nteleg cum o fi cu mate' asta. Dar nu toti suntem talentati la mate. Uite, eu cu chiu cu vai m-am descurcat la mate si in scoala si in liceu. Insa fac. de sociologie si asistenta sociala (de fapt initial a fost Fac. de sociologie, psihologie si pedagogie, ulterior s-au separat facultatile), am absolvit-o cu media gen. 9.92, ca examenele de licenta si de diploma, apoi de master au fost de 10. Asa e cand inveti ceva ce-ti place ffffff muuuult.
Sorrrry, nu m-ati intrebat ce-am dres, ce-am facut adica, dar uite ca m-am gasit de dat exempppplu (dar macar sa stiti ce profesie am, cu suflet caritabil, asistent social, ca la functionari publici incap multe profesii). Acum stiu ce-o sa urmeze si deja fac

agho spune:
Fetelor, mai avem o partenera de discutii. Cum am cateva luni vechime, fac oficiile de: Bun venit vla2u2na! Alt scorpion si tot Andrei, dar in '96. Al meu e in '95. Uite o
de bun venitttt! Si-un ou cu surprize

mhldvrc spune:
Multumesc mult, mult. Mihai vrea geografie, sper sa nu fie nevoie de mate, dar pana atunci...mai are.
mhldvrc

mhldvrc spune:
Bine ai venit, printre noi, Vla2u2na! si
mhldvrc