Copii din 1995-1998(18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Hai, ca sunt obosita, eu am fost in seara asta la Denie (slujba) si am venit tarziu. Katy, o fi ea criza de grau etc, dar orice e de vanzare e cu bani. Am inteles si aluzia si glumitza.
Pacat de lapte!De legume sau de ce anume mai intai? Editeaza proiectul si spor la citit.

Flower-power, nu te lasi pana cand nu ajungi ministru al educ. si cerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna fetelor. Ce harnicute santeti voi, si acasa si pe forum. Ma hotarasem sa posetez, dar cand am dat refresh, mai aparea cate ceva.

Andra, te-ai apucat de cozonaci? Ca asteapta familia productia. Tu stii cat de norocoasa esti sa ai copilul tau la mana? Eu inca incerc cu ce pot sa-l santajez pe Elliot. Ceva care-I sa fie implicat 100 %.

Katy, eu la agentii am tot sunat. Prin agentiile de romani nu am gasit nimica. Imi prezentau preturi la 1600 din LA de parca cine stie ce afacere au gasit. Plus de asta, eu cand le spuneam ca vreau cu Delta ca nu are decat o singura conectie, imi ziceau ca e prea scurta (o ora jumate), de parca cu doua escale era mai bine. Pai dai omului ce cere. Biletul l-am gasit printr-o agentie din San Diego care am folosit-o in anii trecuti pentru niste bilete in China. Nu ma asteptam sa aibe ceva cu Europa, dar am zis ca incercarea moarte n-are. Pretul nu mi se pare asa de fantastic. In Wall street Journal a fost un articol ieri despre summer travel, si ziceau ca preturile sant cu 10 % mai scumpe decat un an inainte. Eu zic ca sant 15 – 20 % mai ridicate. Ok, destul pe tema asta.

Mara, eu mai intru si pe Trip Advisor, sa citesc despre hoteluri inainte de vacanta. Dar anul trecut, cu toata tema facuta de acasa, am luat leapsa in Santorini, ca am dat de un hotel, sub managmentul unei familii de teroristi – greci zgarciti cu nici un fel de customer service skills. Toata lumea cazata acolo se plangea de ei. Bataie de joc, am mai stat si 5 nopti acolo. Pacat, ca familia de tembeli de la hotel, mi-a stricat toata parerea despre greci si ospitalitatea lor.

Alma, cum adica nu ai fost cu avionul pana acuma? Ar fi fain sa dai o fuga pana la Paris. Am bagat de seama ca Sky Europe si Blue Air, daca faci rezervarea din timp au niste preturi accesibile pentru zborurile in Europa. Cu 3 adolscenti in casa, nu o sa ai nici un moment plictisitor.

Agho, ai dreptate cu emisferele… Nu m-am hotarat daca o sa facem sau nu ceva duminica. Poate ne invita mama la masasi atunci sarbatorim. Noi ne pregatim ca pe 4 mai are Matei prima impartasanie, si e evenit mare. Asa ca sambata trag puternic pe ultima 100 de m sa pun casa / curtea la punct, ca week end-ul viitor sa ma ocup numa de pregatirile pentru mancare.

Mihaela , e bine ca Mihai are o pasiune cu geografia. E si asta o evadare de la matematica.

Mihaela, partea cea mai dificila a trecut. E mai greu e sa alegi culorile la vopsele decat sa vopsesti. Si ce usor la zugravitul asta, ca nu aveit mobila de mutat, de acoperit… Bucataria poate astepta cativa ani de zile. Eu nu am masina de spalat vase, si nu pot sa-ti raspund la intrebare. Ocupa prea mult loc, si nu i-am vazut scopul. Dar ai putea sa schimbi numa masina de spalat vase daca zici ca e pe duca si arata urat.

vla2u2na – cam telegrafica postarea ta, asteptam ceva mai “palpabil” …

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mai va vine sa credeti sau nu eu abia acum am terminat de calcat,deci maine cand oi cadea din pat am sa fac friptura,salata de vinete,ciorba de miel,drob,etc si abia sambata dimineatza ma apuc de cozonaci si oua rosii ca asa se face,aaa si bineinteles pasca.

Azi am mai tras o tura cu aspiratoru' ca deh la mine niciodata nu-i curat indiferent cat muncesc.

Sanca as fi si mai fericita daca s-ar dezobisnui sa ridice tonul la mine si n-ar mai comenta la fiecare vorba,dar ale adolescentei valuri ne bat la poarta.
Spor la treaba si tie ca inteleg ca o sa sarbatoriti.

Mihaela_s camera baietilor am zugravit-o bicolor,2 pereti verde crud,doi galbeni,e cea mai vesela camera din casa.Asa ca spor la treaba si esti datoare de cinste,baga si tu aici un pahar din bautura traditionala,dar chiar ce bautura traditionala e p-acolo?

Ana vad ca e din ce in ce mai scurta in mesaje ,mi-e dor de postarile ei.

Alma suport am si eu si imi intra cam 2 masini de rufe din alea de 5 kg,deci zic eu ca destul.

Si nu ne razgandim cu ,cantonamentul ca e platit deja insa il fierbem ca niste parinti cruzi si escroci ce suntem.

Katy felicitari bine rezolvata problema insa e de clasa a cincea cel putin ei din manualul de a cincea au avut-o,dar mi-am pus mintea pe bigudiuri cum sa-i explic de unde am dedus eu ca raportul e y / x si nu x/y.Si s-a dus flacaul la scoala si pt a doua oara saptamana asta a iesit la tabla sa explice intregii clase.

quote:
Asta-i nenorocirea in tarisoara asta ,invatamantul e obligatoriu ,n-ai alternativa (homeschooling ,...),nu conteaza ce-ti place ,bagi matale obligat fortat ce vor ei ,ca asa incerca al meu sot sa-mi esplice ca rom si mate nu mai sunt in voga ca pe vremea noastra ,numai ca fara rom si mate te mananca gargaritele ,nu intri unde iti doresti ,la vreo sc/liceu mai acatarii si uite-asa ne intoarcem de unde am plecat .Ca pe vremea noastra se numea 'treapta',apoi admitere ,apoi capacitate ,apoi teste nationale si acum teze nationale ,de dat s-a dat tot timpul la rom si mate si o lb straina ,geogra ,ist (depinde de caz )So...Ne place nu ne place ,bagam obligat fortat ,ca sa putem ajunge acolo unde ne place ,ulterior.

aici subscriu Mara o mare porcarie care va continua si in facultate unde inveti toate balariile majoritatea paralele cu practica si uneori cu doomeniul ales.

Agho ce-i cu tine esti cam scumpa la vorba,mesaje scurte,te astept maine dimineatza la cafea sa povestesti ce si cum mai faceti.

Va pup dragelor ma duc sa ma intind langa ursu meu si poate daca nu doarme prea adanc ma ia si in bratze.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Spor la cozonaci si alte chestii, harnicutzelor!

Sanca tu nu ai intrebat serios cum e cu examenele Paulului cel homeschooled, asa-i? Cu Elliot, io zic (,) ca atata timp cat copilul tau are "obvious strengths", nu te necaji prea tare. (ai vazut, canadian spelling, eh? ) Mie mi se pare o chestie grozava asta. Ce te faci cand la toate materiile e la fel si tu stii ca-i destept da' nu vrea? Atunci ai o problema. Daca eu as stii ce inclinatii are Dedi, mi-ar fi mult mai usor s-o indrum. Tu stii clar: copilul tau Elliot va face ceva cu science, esti pe traseu.

alma, mama sta la casa, nu sunt blocuri si nu a gasit nimic. Am aflat acum de niste cartele de la vodafone, mai vad. Daca cere. Unchiu-sau are internet si sta la 2 km, caz de forta majora, poate merge acolo. Si a mea merge la cumparaturi singura, desi e cam zgarcita, asa ca nu-mi fac probleme.

mihaela felicitari Dianei pt rezultat, cred ca e tare mandra de ea!!! Mie mi-a scapat postarea cu masina de spalat, asa ca nu zic nimic. Spor la aranjat casa. Eu am luat o pauza.

katy ai terminat de editat, editor in chief . Pai trimite barbatul aici la noi, cred ca lesina, asa barbat cum e cu preturile. Mai, eu am asa o senzatie ca a inceput razboiul psihologic, sunt niste manipulatori panicatori astia de pe la televizor, grrrr.
Cu fatutza mea, asta m-a surprins - ca a sunat profa. A fost ciudat tare. Si, thx god, ea e intr-o scoala atipica: triati si impinsi pana la limita (limita canadiana) . Hakuna matata, finally. Dar stiu exact la ce te referi, multi ani am trait in zeama aia.

agho, trageti si voi o conducta de la aerul conditionat de jos, v-ati rezolvat la vara. Stii cat costa curentul? Pana la urma iesi in castig cu vecinii de jos: papa, racoare... Drum bun pt duminica.

Nici macar nu mai stiu ce si cui vroiam sa zic. Da' apar eu in curand, don't worry. Asa mai pe bucatele.

edit c-am scris barnatul in loc de barbatul

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Aolica ,Andro ,tu sigur nu te-ai mutat din tara (parca te-am mai intrebat )?Ca bantui pe la niste ore ,mici ,mici .Cu luatul in brate s-ar putea sa ai sanse (pacatoasa de mine ,ca daca n-avem voie decat apa ,n-avem voie nici restul ) ca pan la ora aia cred ca si-a facut omu un somn bun .Asa, si daca vreti cinste de la Miha sa faceti bine sa va prezentati cu-n cadou de casa noua ,ca asa se
obisnuieste

Agho ,intreprinzatoare americancele ,au spirit entreprenorial ,te-ai scos, covor Buhara ,papica ,papica ,o sa te si ventilezi la vara gratis ,mai ramane sa se mai si intample ,ca-n rest ,sa mor daca nu-i pun si eu p-astia de la spatiul comercial sa faca alimentara .De ministresa nu ma pasioneaza ca nu pot fi nici yes man(woman ) nici pupincurista (iar ma faci sa vb urat ),da spre deosebire de altii ,realizez ca daca insisti si stii cum sa pui problema ,si mai ai si legea de partea ta ,s-ar putea sa mai si reusesti cate ceva .Si cand ceva-ul ala chiar te preocupa si are leg cu copilul tau si cu tine ,eu zic [] ca merita .Chestie de prioritati ,utopii ,nebunii ...

Mihaela
vad ca deja ti-a rasp altcineva ,in scoli sunt venite mai demult ,depinde de scoli ,pe site inca nu aparusera .Da acu a dat Domnu'

So ,Katy ,nu ma citesti ,intru iar in silentio stampa

Alma ,jocul de-a predatul e benefic in toate disciplinele ,daca reusesti sa faci asta ,sa nu mai ai inertia si blazarea ,uneori plictis ,e ideal pt copii dar pana la urma si pt cel care preda ,deja se plaseaza pe alte pozitii fiecare ,deja le-ai captat atentia si invata de placere sau cu placere .Bineinteles asta se preteaza pana la o varsta .Cu copiatoarea fax zi-i Dianei sa nu se mai enerveze daca a reusit sa fie un model pt altii

Anca ,Andra ,grija mare cu avut copilul la mana si ...restul .Daca vreti sa auziti si punctul meu de vedere ,o sa vi-l spun odata.Si-al meu consort intra pe Trip advisor .El face munca de jos ,eu dau okay-ul Noi intram pe forumuri de travelling ,intrebam daca -a fost cineva in locatie ,la hotel si dup-aia cu pm intreb omu ,concret ce ma intereseaza .Acum ,poate n-o fi prea frumos da sigur e sanatos .Anca ,draga de-ai sti tu cati n-au fost cu avionul si nici nu gandesc [] c-o vor face ...Catze mai suntem ,m-am luat eu de Vla ,si tu ,o speriem din prima

mQQm ,uite-asa nazista sunt si eu ,"triati si impinsi pana la limita",sunt de parere ca e o prostie sa lasi copilul sa vegeteze daca el poate ,ca aici s-a terminat programa ,nu mai vb de programe ...

Hai ,pa,ca mai are omu si treburi

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Edit: My
Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Mihaela ,tu sarbatoresti ceva ?,c-o luaram cam de dimi cu spritu'

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Da! Am mai imbatranit putin.

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

La multi ani, Mihaela!

Sa ai parte de multe impliniri, pe toate planurile! Distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

LA MULTI ANI, MHLDVRC!!! UITE, UN BUCHET DE FLORI PENTRU TINE.
MULTA SANATATE SI ANII PE CARE-I SARBATORESTI SA FIE PLINI DE BUCURII SI MULTE SATISFACTII! Multumim frumos de tratatie!

ANDRRRRA, bucataresti de zor.. dar eu cred ca v-am "asasinat" cu atatea postari, fie si scurte. Zborrr si eu la treaba.

MIHAELA, cred c-am uitat sa te felicit pt. Diana si rezultatul ei minunat! Felicitari!!!

SANCA, frumos eveniment pentru Matei. Atunci un we frumos oricum il petreci, iar pt. celelalt we, spor la pregatiri si sa ai succes total! Iar o sa-ti bata inimioara tic-tac-tic-tac. cat esti tu de tare o sa te sfarshesti de emotzie.

Ana68, gata, ai inchis calculatorul?...

Flower-power, eu zic sa fii induratoare cu Katy, e saptamana iertarii. Asa e, pe alt continent e usor sa devii mai intreprinzator.

mQQm, tot in cautarea netului esti? 2 km nu-i asa mare distanta, dar cum Mr.P are ceva in calcaie, poate ca devine mare distanta. Multumesc pt. sugestii si pt. urarile de drum bun!

ALMA, ce bataie de cap pe tine, dar o sa fie frumos. Cam asta o asteapta si pe sora mea cu noi acolo. Am instiintat-o ca sunt ff fericita ca nu gatesc.

Azi e insorit afara.pe toate.

Mergi la inceput