Copii din 1995-1998(18)
Raspunsuri - Pagina 11
mihaela_s spune:
Asaaaaa, am sa iau si eu modelul almei ca sa pot raspunde in parte la fiecare
.
In primul rand sa traiesti Mihaela muuuulti multi ani fericiti!!!!
vla2u2na bine ai venit!!!! Hai si povesteste-ne despre voi! Am sa va trec pe lista de inceput si te asteptam cu drag la povesti.
agho, oboseala mi-a trecut de tot, desi am avut si ieri o zi plina, dupamasa am avut spalatorie si am terminat abia pe la 22.30. Dar acum am toate hainele spalate si cum le usuc in uscator pe cele care se sifoneaza mai tare, ies de acolo ca si calcate, nu mai am treaba cu calcatul. Chiar si camasile sotului ies super! Cu asta m-am scos.
Imi pare bine ca ne cunoastem incet-incet ce meserii avem, ce ganduri de viitor...frumos! 
katy, cartile imi lipsesc si mie, voi incerca sa aduc o parte din ele, caci pe toate nu voi putea, mai vad ce mai incape in masina cand venim inapoi din concediu. Si o droaie de jucarii ale fetelor au ramas in Ro, haine inca...aparatura din bucatarie dupa care imi pare rau(robot, cuptor cu microunde, etc) dar asta e! Nu am cum sa le aduc si am sa le dau cui ii vor trebui. Mama are de toate asa ca trebuie sa gasesc pe altii. 
alma, multumesc mult. Spor la supravegheat copii adolescenti! Si in pauze mai hai si povesteste-ne cum te descurci. 
Sanca, tu speli vase cu mana? Sau ai ajutor? Ca io sincer m-am saturat sa spal dupa 4 persoane zilnic...m-am bucurat cand am aflat ca voi avea masina de spalat vase, oricum era in plan sa iau una. Diana ce se mai ofera o data pe luna, cama asa, si mai spala vasele, dar sa nu fie oale, vase unse, tigai...etc. Doar farfurii, pahare, tacamuri si cani. Tot e bine si asa. Nici nu vreau sa o oblig pentru ca stiu ca nici mie nu m-a placut niciodata si cred ca as fi urat-o pe mama daca ma obliga. De cand e mama aici sunt fericita, a preluat ea corvoada. ![]()
Andra, ce harnicutza esti! 
Spor la treaba, sa termini repede, sa mai ai timp si de putina odihna. Mmmm....cozonaci...
. Ah, da...am sa fac cinste...dar uite ce zice Mara
.
Suedezii (mai bine zis scandinavii, ca astia sunt toti aceeasi familie) au o bautura traditionala dar care se bea numai de Craciun, nu e potrivit sa fac cinste cu ea acum, se numeste glögg. Seamana cu vinul fiert de la noi dar e mult mai aromat si plin de mirodenii, stafide si nuci, pe care le pui in glögg atunci cand il prepari.
Asa ca acum va pot servi cu un snaps care e tot o bautura specific scandinava(se citeste shnaps). Cu cel mai mare drag! 
edit din motive de corecturi
.
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
a plecat mesajul anterior si nu am terminat de scris...
mQQm intrebam la modul general cine are masina de spalat vase acasa, cum se comporta vis-a-vis de mobila de bucatarie. De ce: mobila de buncatarie de la casa e tare distrusa in zona masinii de spalat vase. Nu stiu daca de la caldura sau de la aburi...dar e dus lacul jos de pe ea(e o mobila cu fetzele din lemn lacuit) si arata cam urat. Ne gandeam sa schimbam numai fetzele daca se poate, insa vor deveni peste o vreme la fel daca e bai cu masina de spalat vase. Poate ca e si ea mai veche, inca nu am probat-o, am sa vad dupa ce vom fi acolo ce si cum...ies aburi din ea, se incalzeste tare mobila de la ea, etc? Noa, am si io probleme importante
.
Multumesc pentru felicitarile adresate Dianei! 
vorbe de copil...
Hobby
flower-power spune:
Oh ! Numai putin?![]()
.Nush daca ai mai citit, babes ,babes da nu ne dam pe una tinerica
...In cazul acesta La multi ani ! sanatosi sa-ti vezi copiii mari si realizati exact cum visezi pentru ei!
Cate-un snaps la toata lumea ,aveti grija sa nu va chercheliti ca nu va mai ies cozonacii 

Aveti grija c-acus intra Agho si-ati pus-o ,au nu stiti ca azi e Vinerea Mare ???? Agho,Agho
,a fost doar virtual
Miha ,eu ,daca as putea m-am si gandit ce ti-as aduce :niste forme de cozonac fiindca le meriti
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de
Tibi-Mares
ralualexandrei spune:
La multi ani Mihaela ,o viata plina de bucurii!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by flower-power
Miha ,eu ,daca as putea m-am si gandit ce ti-as aduce :niste forme de cozonac fiindca le meriti
The most beautiful thing in life is LIFE itselfMara mami de
Tibi-Mares
Multzam fain!
Chiar si un gand virtual e bun cateodata. Sa-ti dau un shnaps sau asteptam dupa ce iei lumina?
ps. glumesc doar, sa nu va suparati pe mine, am mare respect pentru toate dintre voi.

vorbe de copil...
Hobby
flower-power spune:
Miha ,poti sa mi-l dai ca merit ! mi-au iesit niste cozonaci fetelor 

.Mi-au murit laudatorii
Acu bag si pasca ...Cum sa ma supar Miha ,tu nu vezi cat glumesc eu ,daca m-as gandi ca va suparati ar fi pe-aici o atmosfera elitista si scortoasa
Am io asa un feeling ca cineva s-ar putea sa nu prea guste glumele mele da stiti cum e ,nimeni nu-i perfect ![]()
TB ,care-a intrat de astazi intr-o binemeritata vacanta ,se joaca []c-o minge pe langa cozonacii mei .L-am amenintat ca nu mai vine
la el 
.Este f.marcat ,cica stie el... ca vine .ma duc sa scot si ultima sarja din cuptor .Fetele care nu sarbatoriti acum ,nu va vad prea bine cu atatea discutii culinare
,uite eu una imi cer scuze ,daca va face sa va simtiti mai bine .
Mara mami de
Tibi-Mares
ralualexandrei spune:
pt tine Mara si bravos pt cozonaci.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
mihaela_s spune:
Bravo Mara pentru cozonaci! 
Daca Andra a turnat in pahare, atunci sa ciocnim! 
Pe mine nu ma deranjeaza ca vorbiti de mancaruri, am facut-o si eu la vremea cand voi nu sarbatoreati si nu coceati cozonaci, asa ca si daca
pe aici, o fac cu placere
. Sper sa nu ud tastele, stau mai departe de tastatura
.
Io imi astept barbatul sa mergem la casa, sa il ajut cu pusul hartiei pe jos in dormitor, sa cumparam vopseaua pentru dormitorul nostru si sa mai muncim putin la målarit-adica la manjit pereti
(asa se spune in suedeza la a vopsi: att måla unde å se citeste o) asa-i ca nu e grea suedeza?
cu rabdare si tutiun...
da' mai viu!
vorbe de copil...
Hobby
flower-power spune:
Voila !http://good-times.webshots.com/photo/2372165840103379866FZvqOc iata ce ma strofocam acum catva timp de erati voi curioase ,de fapt intentia mea era sa pun si din vacante ,da n-am reusit decat partial din lipsa de timp .Primele patru sunt cu cozonacelul meu preferat ,restul cu ce m-am indeletnicit azi
Mara mami de
Tibi-Mares
CriPOD spune:
Mihaela, pai chiar ca-s funny suedezii asia, auzu tu sa puna un a sub un o si sa le citeasca tot o, asa o risipaaaa...Spor la treaba! Eu am avut masini de vase de foarte multi ani, n-am avut nicio problema in jurul ei. Daca iese abur, iese de obicei pe o nisa si ar afecta mobila imediat de-asupra, dar aici se pun sub tejghea, unde nu este mobila decat suspendata. In mod normal nu ar trebui sa ai probleme cu distrugerea mobilei din jur. Eu mi-as uri zilele fara ea. Ce sa zic de sotz, ca el era seful vaselor!
Mhldvrc, la multi ani fericiti!!!
flower-power, impinsul asta pe care il face scoala e de foarte bun simt, ca sa nu se inteleaga gresit. Nazisti sunt ceva parinti chinezi, dar nu e cazul nostru.
Trimite-l pe Tibi afara cu mingea, sa nu-ti strice dragi de cozonaci, agho zice ca-i insorit afara.
Se pare ca ai tu pe cineva in colimator pe-aici, cine o fi?...Io m-apuc sa fac clasamente si elimnari! ![]()
Din partea mea vorbiti cat vreti de cozonaci si prajituri, ca mie nu-mi plac, asa ca nu-i pericol sa-mi stric tastatura.
Cre'ca pun si eu in masina de paine de o banana bread sau una cu stafide. Iar maine Ura! Si la Veta!. Asta e magazinul romanesc. Au niste oua vopsite la perfectiune, ca prin strainezia asta-i baiul: niciodata nu ies ouale culoare cum trebuie. Sa iau si eu vreo 4 sau 5 oua. In rest, sarbatorim si mai mult nu prea...
Salutari de la distanta!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ