Mamici de mai-iunie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna dimineata burtici

Woow mamica Simonix iti doresc refacere usoara si mult laptic pentru bebe Robertzel. Iar puiucul tau sa creasca maaare si sanatos si tare papacios.

Neatza la celelalte .
In sfarsit stau si eu acasica...desi e tare ciudat sentimentul.... pe langa asta am o stare de rau de nu stiu ce sa fac...as vrea sa dorm insa imi e greatza rau si ma doare rau capul(am avut o noapte obisnuita...nedormit de la 3..si uitat pe pereti pana la 7).Citind pe aici am mai vazut fete carora le era greatza...cum ati rezolvat?
Ar trebui sa ma apuc sa fac si ceva trebi prin casa...ca doar nu sunt in vacantza, nu?
Hai sa fac un mic conspectzel si dupa ma apuc de treaba.

Alysh cum reusesti sa dormi? Ca eu daca ma intorc de pe o parte pe alta e un chin...desi mor de somn nu reusesc sa dorm.Iar daca tu reusesti, trebuie sa zici secretul si la alti
Jackie, bine ai venit si sedere cat mai placuta aici.
MissParker bine ai venit in clubul insomniacelor…mai avem locuri libere. Legat de burtica, sincer nu stiu ce inseamna ca s-a lasat ca la mine e la fel ca si pana acum, nu pot sa zic ca s-a modificat cine stie ce. Chiar imi fac griji daca bebe creste, ca vad ca burta a cam ramas in stationare…In schimb imi creste la par pe burta ceva de vis…o sa imi fac coada pe burtica
Acum va pup si o sa revin mai incolo…ma apuc si eu de treburile programate pe ziua de azi.
si numai bine

Felicia 35+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

A inceput numaratoarea inversa: AMR 5 saptamani!!! Te asteptam ursuletz(... nu mai devreme de 9 mai)

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna burtici! (era sa zic 'neata!)

Iar n-am mai intrat aproape doua zile..iar vesti minunate.
Simonix felicitari pentru bebe Robertzel, sa-ti traiasca, sa fie sanatos si tie recuperare rapida si astept sa ne povestesti tot, tot.

Vreau sa urez burticilor Jackie si Melly bun venit in cuibusorul nostru si asteptam sa ne povesteasca ce mai fac, cum se simt, ce au pregatit pentru bebei si tot asa.

Eu am dormit ieri toata ziua si toata noaptea, nu stiu ce am patit, acum vreau sa ma urnesc si sa merg pana la piata si la o banca din zona.

Simona bafta mare azi, Doamne ajuta sa fie totul bine, asteptam vesti bune prin Laurica!

Lori 33+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimineatza!
Puturoasa de serviciu va scrie!

Iulia, cleo, MsBB, Miss Parker, multumesc de incurajari + lamuriri. Asa citisem si eu, pe net, ca nu e grav decat daca e jos (la parter, vorba iuliei) problema si nu aveam de unde sa stiu ca simptomele sunt asa nasoale incat nu scapi fara mers la doktor + tratament costisitor si lung. M-ati mai linistit, am facut si exercitiul de respiratie recomandat de iulia :) Cat despre apetitul tau, iulia ce sa zic nene, te invidiez! Eu de cand am ramas gravi l-am pierdut pe undeva, dar saracul Iuby nu mi-a zis nimic niciodata. Bine, mie mi-a fost si foarte rau la inceputul sarcinii, probabil nici eu n-as fi facut love cu una care arata ca mine :) Si dupa ce mi-au trecut, tot de gheatza am ramas. Sper ca dupa lauzie sa-mi revin nene (nu ca as fi fost vreo Sex Queen...)
Cleo, tu cumperi scutecele de finet facute gata? Ca eu am rugat-o pe mamicutza sa imi cumpere finet si sa imi faca, dar parca sunt putzine (am 3 mari sa le pun in patutz, in dreptul caputzului + 5 mai mici ptr ... nu stiu ptr ce :) ) si parca n-as mai pune-o pe ea la munca patriotica. Sa nu credeti ca mi-ar fi lene sa cumpar eu finet si sa le fac, dar in Crangasi aici m-am mutat de curand si parca sunt rupta de realitate, frate, astia n-au magazine pe aici... Pe langa faptul ca fac excursie pana la piatza, acolo ajunsa deja ma apuca pipi, kk, statul jos, transpiratiile, vreau acasa si eu nu am cumparat nimic...
Tin pumnii la fetele care azi se pregatesc de marele eveniment!

Pupici!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am revenit. m-am uitat la Ventage Point. daca aveti ocazia, uitati-va la filmul asta.e absolut superb
MsBB multumim, multumim
MissParker la mine au inceput insomniile de prin sapt 28. numai ca e cam cu dus-intors. nu pot dormi cand nu e sotul acasa in timpul saptamanii..daca e acasa, dorm bustean - cu mici pauze de pisu si baut apitza -
burtica nu mi s-a ridicat deloc pt ca am sarcina joasa, deci nici aici nu te pot ajuta prea mult. vad ca esti in aceeasi perioada cu mine. ce sa zic? eu de cand ma stiu dorm numai pe partea stanga pt ca am deviatie de sept si daca ma intorc pe dreapta mi se infunda nasul si nu-l mai desfund cu slujbe. insa de vreo o luna asa nu mai pot dormi pe stanga ca ma apasa asta mica pe ceva, nu stiu ce, si respir pe gura noaptea, mi se usuca toate canalele si mai si sforai pe deasupra mai dorm pe spate dar simt ca n-am aer si ma intorc. vorba ta...dormim din fund ca bunica-mea saraca numai aia doarme asa langa soba iarna
mi-e cam foame si nu stiu ce sa pap de post. as tine sapt asta ca i-am promis parintelui..oooof. cred ca ies la shopping sa vad ce gasesc de post. va pup

Poze Iulia 32 viitoare mamica de

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fecian, habar n-am de ce dorm....pur si simplu ma simt obosita si simt nevoia sa dorm. Noaptea e chin cand ma trezesc sa merg la baie ca abia reusesc sa ma dau jos din pat, ma dor toate...dar cand ma intorc in pat adorm instantaneu. Ziua citesc si adorm in timp ce citesc....si nu pt ca sunt cartile neinteresante ci pur si simplu.
Oricum clar dorm mai mult decat in primul trimestru. IN al doilea am avut o energie de nedescris ceea ce a dus si la scurtarea colului. IAr acum sunt droggy

Felicia, mie acum o saptamana mi se lasase burta....acum culmea e f sus. Probabil ca depinde si cum se aseaza bebe. Stiu ca se lasa jos de tot si definitiv cam cu doua saptamani inainte sa se nasca bebe. Dar nu stiu cat e de stiintifica aceasta informatie. Si eu am dureri, mai ales in zona pelvisului, dar mi-e teama sa-mi dau cu vreo crema.

Alina 37+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

imi zice si mie cineva la ce servesc scutecele de finet? si cate trebuie sa iau.

Poze Iulia 32 viitoare mamica de

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fecian bine ai intrat in randul burticilor care stau acasica!! Sa va fie de bine, sa va odihniti si sa savurezi la maxim aceasta perioada!

Lori 33+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna dimineata!

dupa zile de pauza...

Sunt abia la cap. 60...citesc din urma si o sa mai scriu!

Momentan vroiam sa ii spun Inei ca are un bebe de NOTA 10...super dulce! La fel si Yannia...o dulceatza de fetitza, dar am mai zis-o!

Felicitari Dordia, Getutza si Simonix !!! Chiar ca la Simona nu ma asteptam!

Sa fiti sanatoase mamicilor, sa aveti pui sanatosi, cuminti si mancaciosi si alaturi de tatici sa ii crestesti frumos!

Si acum Simona... de pup draga mea, curaj muuuult si te asteptam cu bebe Matei si cu vesti bune!
La fel Cadina hai sa intregesti lista de bebei! Doamne-ajuta!

Va pup pe toate, scuzati daca nu raspund puctual...revin!

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iulia, scutecele de finet sunt, sa zic asa, de uz general. Ii asezi sub bebe la schimbat pampers, poti sa-i pui in cadita la baie, poti sa-ti pui tu pe umar cand regurgiteaza, poti sa-i pui unul impaturit sub cap in loc de perna, in loc de paturica atunci cand e foarte cald, poti sa pui in carut sau in scaunul de masina, etc, etc.
Eu am vreo 5 sau 6 ramase de la Andrei. Astea sunt bune de finet ca se pot spala la temperatura foarte mare sau se pot fierbe la nevoie.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

quote:
Originally posted by chinabulina

buna dimineata!
vad ca a mai aparut un bebe: ROBERT, bine ai venit!!!! SIMONIX, felicitari si refacere rapida! abia astept sa povestesti cum a fost si sa pui poze
sper sa nu fie prea tarziu sa scot si eu majoretele pt simonacip si cadina
MsBB, iar te-am vazut prin parc . de fapt ieseai din parc, aseara, pe la 19.30. erai cu sotul tau (cred). eu eram cu sotul si mergeam spre parc. am vrut sa te opresc, dar m-am oprit in ultima clipa, n-am stiut ce sa zic ... asa ca m-am multumit sa zambesc inspre tine...

pentru fetele care au probleme cu picioare si maini umflate: eu am descoperit la plafar un ceai diuretic pentru gravide (chiar asa se cheama). costa pana in 2,5 lei, e produs de fares si se recomanda 3 cani/zi. eu l-am descoperit abia ieri, dar sunt f incantata de el. am baut ieri 3 cani si nu m-am mai umflat in halul ala ca pana acum, desi ieri am avut o zi fff agitata si plina...

cam atat. ma duc sa spal geamurile, ca nu le mai suport! o zi buna!

36+, viitoare mami de gogoasa balerina

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

HAIIIIIIIIIIIIII MAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!
Eram siguraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! ahahah
Da, ai dreptate , eu eram cu sotul meu. Ma taraim inspre masina cu ultimele forte. Ma apasa asta mika pe vezica de mureeeam.
Fusesem in parc la intalnire cu niste amici si niste rude , iesisera cu copii la joaca , si noi ne-am luat notite , cum o sa fie peste cativa anisori. Cand am iesit din parc si am vazut o burticoasa venind inspre mine am avut asa un sentiment de 100% ea TREBUIE sa fie!!! Dar , in acelasi moment in gand mi-am zis , gravida paranoia ce esti.... . Ce rau imi pare ca nu ne-am ... conectat nici de data asta.... Cand te-am vazut zambind mi-am zis ca s-ar putea , s-ar putea ... dar de rusine.......
In fine, ai vazut cateeeeee burtici erau aseara in parc? Eu cat m-am tarait vreo 50 de metrii am vazut o gramadaaaa. Are o gramada de treaba barza in Bc-city .
Te si ma bucur ca te-am vazut si eu de data asta, desi nu stiam cu arati. Apropo, ai o burta delicioasa hihihihih , asta mi-a sarit in oki din prima.

Adriana 36+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput