Mamici de mai-iunie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

eram sigura ca m-ai zarit aseara... adevarul e ca sunt greu de ratat mai ales acum, cu burtoiul ala te-am admirat ce bine aratai, ai o burtica frumoasa, nu esti balena ca mine; eu ma rostogolesc de-a dreptul chiar i-am spus sotului meu "ai vazut ce burtica avea? nu ca mine, de parca fac un pui de rinocer", la care el "da, dar nu toate sunt ca tine, in ultima luna". si eu "nu, nu toate, dar ea da, ca o stiu de pe forum" ... saracul ce sa mai zica?
intr-adevar, sunt multe gravide, eu deja stiu din vedere pe destule, ca ma plimb zilnic prin parc... chiar ma gandeam oare ce mai face cealalta bacauanca, elena_g? care din cele pe care le tot vad prin parc sau pe strada o fi ea? [:-)]
cert e ca vom zapaci de tot barza aia, la cate gravide sunt in tara asta si nu numai

36+

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

ok, am inteles sa traitzi. saru-mana. o sa-mi iau si eu

Poze Iulia 32 viitoare mamica de

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Nimic, nicio veste? Tot tragul cu ochiul pe aici...

Bine ati venit in mijlocul nostru pentru Jackie si Melly!

Fecian - concediu placut si tie! Cind vad ca deja au inceput prenatalele, parca ma incearca si pe mine o parere de rau ca am hotarit sa stau pina pe 9 mai la servici...dar asta e...

Tot citesc pe la voi ca aveti insomnii - eu nu am, desi ma trezesc de 20 de ori pe noapte ca sa ma intorc de o parte pe alta. Nici la wc nu ma duc (imi aduc aminte ca la sarcina trecuta aveam o "iesire" la toaleta pe la 2-3 dimineata) peste noapte, asa ca ma declar chiar norocoasa...!
Cit despre apetitul sexual - nici nu stiu ce-i ala... iar sotul cred ca numa'n filme a mai vazut...

Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Jackie- bine ai revenit , te asteptam azi cu vesti .
Alysh, te inteleg perfect, dar mai e nitel si vine bebe Vladutz
MissParker, eu am implinit déjà 33 de sapt si nu mi s-a lasat burta, adik e la fel cum era si acum o saptamana si acum doua etc, probabil se va lasa spre sfarsitul trimestrului cand se apropie momentul. Si mie imi este din ce in ce mai greu sa ma intorc noaptea de pe o parte pe alta, simt ca mi se rupe ceva… uf.. plus ca ma dor soldurile de mor. Si mi-e sete noaptea si fac ture la baie, nici nu mai aprind lumina, merg cu ochii inchisi ca teleghidata .

Astazi mi-am propus sa spal rufe, am vreo 3 masini, sa fac ordine in sifonier sa renunt la hainele de iarna sis a le inlocuiesc cu cele mai subtirele. Nu stiu cat o sa reusesc pentru ca am asa o stare de sfarseala, ma simt de o tona si cu capul greu ca dupa o betie. Asa ca degeaba mi-am facut eu planuri nu stiu cat o sa reusesc sa le duc la indeplinire. A, plus ca am scos niste copanele sa le fac la cuptor, dar zic ca asta nu e greu , curat cartofi si le arunc pe toate intr-o tava.

Fetele, eu nu stiu ce sa ma mai fac cu umflatul picioarelor si mainilor, mi-am luat si eu ceai special de la plafar dar mi- a spus cineva ca cica nu ar fi bine sa bei pentru ca te face sa elimini si apa care ar trebui sa ramana in organism, asa ca m-am oprit… uf… nu-mi mai incap picioarele in nimic, inelele ma sugruma efectiv si acum exclus sa le pot scoate, poate doar sa le tai, dar parka n-as prea vrea .

Va pup, ma duc sa intind prima serie de rufe !

Elenuca 33 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 7 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

MsBB , si multumesc mult de incurajari! Eu ma trezesc de 2 ori noaptea, dar reusesc aproape mereu sa adorm imediat la loc... Unde e energia aia, sa vina si la mine, ca eu ma simt ca o baterie descarcata, zau!

fecian, bun venit in clubul mamicilor in concediu! Cred ca si la mine tot asa e, asa se explica si durerile/contractiile ciudate din weekend, am senzatia ca bebe creste, iar burta mea (stiu, aia de care ma tot plang ca e prea mare) stagneaza momentan. Bebe pare sa nu mai aiba loc, cred ca a crescut mult in ultima saptamana... In fine, o sa vad eu pe 28 la don' dottore ce si cum... Eu de cand stau acasa de plictisit nu ma plictisesc (intelectual vorbind), dar fizic nu mai am nici picul de elan pe care-l aveam inainte, din ce zac din aia as zace mai mult... Si ma apuca nebuneala cand o aud pe chinabulina ca se duce sa-si spele geamurile ca nu le mai suporta asa Ma simt ca ultima nesimtita de pe planeta asta, zau asa, la mine se aduna prin sufragerie "soriceii" de praf, praful de doua deste peste tot, si culmea este ca nu ma deranjeaza suficient incat sa ma apuc sa fac ceva. Las pe ultima clipa, ii fac lista lui Bogdan si eu imi vad de nesimtirea mea...

iulia83, si multumesc si tie de raspuns, da' m-ai dat gata cu apetitul pentru ... Adica stai putin, ca apetit as avea si eu din cand in cand, se manifesta ca un gand razlet, ca o amintire vaga, de parca ar veni dintr-o alta viata, dar intrucat stiu ca ne este momentan din punct de vedere fizic imposibil sa mai facem ceva, refulez totul si ma fac ca nu e vorba de mine

Ylari, sa speram ca ne vom reveni dupa lauzie cu pohta de sex, nu? Si Bogdan are mare intelegere pt. mine, dar stiti si voi cum e, nu tb. sa intindem coarda prea tare, ca sunt si ei oameni...

leeloo, bucura-te ca inca rezisti la ritmul tau de lucru, ca presupun ca daca ti-ar fi iesit munca pe nas iti luai si tu concediu, dar asa, esti mai activa... Totusi, nu neglija sa te menajezi, ok? Apropo de vazut apetitul sexual in filme, aseara am vazut un film in care se sarutau doi mai cu foc, la care Bogdan se intoarce cu spatele si zice: "Eu nu ma mai uit la porcarii din astea, ca eu am o graviduta langa mine si nu se cuvine..." Saracul de el

elenuca, si saru'mana de raspuns! Eu cu spalatul rufelor am lasat-o moale, adica cel mult bag la masina, dar nu mai am putere sa stau in picioare la subsol ca sa le intind... asa ca le intinde Mutti sau Bogdan. Cat despre maini si picioare umflate, ii multumesc lui Dumnezeu ca inca nu am asa ceva, dar ai dreptate, ceaiurile diuretice sunt nerecomandate aici, deoarece te fac sa pierzi lichide si asta nu e bine... Pe mine ma ucid ligamentele la solduri, pelvis si genunchi... si habar nu am ce sa fac ca sa-mi treaca durerile, ca de menajat ma menajez la maximum!! Ei, fiecare cu batranetile ei

Felicia 31+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

fetele voi ati facut analizele la sange in ultimul trimestru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
of, of nu pot sa tin pasul cu voi.Dar va citesc pe aici si iar trag o portie de miorlaiala...Bebei nostrii iubiti se nasc...
Simonix felicitari pt nasterea lui bebe Robert, sa va traiasca si sa fie papacios.
Simonacip si Cadina nasteri usoare va doresc din tot sufletul

Pupicei multi tuturor.

Anca 34 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai ce or fi facand fetele noastre? Tot ma uit dupa noutati si nimic.
Nici sis-ele noastre nu dau vreo veste, nici Cadina...E deja ora pranzului...

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

acina foarte tare poza cu Andrei si pestii. vad ca ai un mic pescar in devenire
ia uite si la al meu
Am pus 2 pozici cu sotiorul, una e de asta vara (se vede ca era mai slab ) si cealalta de vreo cateva sapt, am avut o escapada la Olt la mine la tara ca murea daca nu prindea el vreun rechin si am prins si vreme frumoasa. Pozici pescar inrait Aici si Aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

FELICITARI SIMONIX!!! Multa sanatate si laptic pentru Robertzel ca sa creasca mare si frumos.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 38+

AMR 12-14 zile apx.

Mergi la inceput