Mamici de mai-iunie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 7
Alysh spune:
'Neata fetelor...am venit la datorie dar suntem somnorosi si cred ca ne mai bagam un pic la patutz.
Dar nu inainte sa facem galerie:
Simona , nastere usoara! Asteptam vesti frumoase!!!!
Cadina] , bebe sanatos si frumos!
si sa spunem felicitari lui:
Simonix, sa-ti traiasca bebele si sa te bucuri de el pana la adanci baraneti!
Eu ma ingreunez pe zi ce trece, am dureri din ce in ce mai accentuate in zona pelvisului. In schimb dorm f mult, nu numai noaptea dar si ziua. Parca's drogata. Si astept sa treaca vremea......
Alina 37+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
leeloo2004 spune:
Neata, neata!
Ca sa vezi - am zis eu ca Simona naste in weekendul asta, dar nu am nimerit pe Simona care trebuie....! Simonix, sa-ti traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii!!! Iar tie iti urez recuperare usoara si mult laptic!
Simonacip - deci azi e ziua cea mare si pentru tine?? Pai atunci sa scoatem
Cine mai e pe lista??
Eu am avut un weekend linistit (vad ca voi ati fost foarte active, pina acum niciodata nu am mai gasit 2 capitole intregi "date gata" peste weekend...), simbata am dus copilul la gradi (a fost prima zi de recuperare din cele 3 de la summit) asa ca am putut sa mergem linistiti la cumparaturi in Carrefour - ocazie cu care, complet intimplator, am dat peste Gabitzam cu sotul si puiul ei, un frumos! Asta ca sa vedeti ce mica-i lumea....
Edit - vad ca si Cadina e la rind azi asa ca am sa agit si pentru ea!
Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
MsBB spune:
am facut conspect , trecem la concluzii:
SIMONIX , felicitari , si bun venit micutzului Robert. Felicitari mamico , sa fiti sanatosi , sa ai laptic si un bb de vis!
DanaM - un pic mai tarziu , nu am avut timp sa intru in weekend sa=ti urez : LAAAAA MULTIIIII ANIIII!!! , iti urez o nastere usoara si un BB extraordinar!
andora - lasa ca iese flacaul gata rasfatat hihih. Bine ai revenit cu vesti despre tine.
YLARI - sa-ti fie de bine gratarelul, bine ca ai avut posibilitatea sa iesi sa te relaxezi. Eu am facut la fel , am stat ca matza la soare si cu burta afara hihihi , am dovezi.
Poate bubitza de la gura a aparut si de la vant. Stii , mai umezesti buzele , mai vine vantul si le usuca si tot asa pana te trezesti cu o mika buba.
simonacip - am intrat special sa-ti fac galerie , sa iti urez o nastere usoara si sa vina Sis cu vesti bune cat mai curand
Cadina - si tie iti tin pumni si sper sa decurga totul usor, rapid si recuperare cat mai rapida. Sa ne auzim cu vesti bune , cat de curand
Magnetism79 - stai linistita , totul va fi bine. Cum iti spuneau si fetele, sarcina este destul de inaintata si daca baiatul nu mai avea cojite e ok. Pericolul a trecut.
Andree27 - ma bucur ca pana la urma vremea a tinut cu voi si ati iesit la gratarel. Orice ocazie sa iesim sa ne destindem e bine venita nu?
DanaH - idem , si bebelusa mea facea dansuri si valuri , ziceam ca acusi face hop afara prin buric hihih. Sa-ti fie de bine si tie gratarelul si timpul petrecut cu finutzele si Florinul.
iulia83 - e cam greu in sarcina cu mirosul asta de peste. Vecinii mei au facut acu vreo 2 zile peste ( dupa miros in multtttttt ulei ) si in loc sa-mi gasesc camera aerisita m-am trezit cu o putoare de peste imbalsamat in ulei , ceva de groaza
Imi place patutul. Cam asa e si al meu , si eu si vrut un portocaliu ceva dar n-am gasit chip, asa ca e ROZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ.Sa-l stapaneasca sanatos si sa va folositi de el cat este nevoie.
Super tari oitzele hihih.
Nicole1980 - super hainutele, sa le poarte santos David O multime de hainute , frumoase si acusi acusi ocupate de locatar.
Jackie - bine ai venit , sa ai parte de o nastere usoara, recuperare rapida si un bb papacios.
leeloo2004 - ce lume mika uh ? Imi vine sa rad , odata eram in Bucuresti si m-am intalnit cu cineva de aici pe care nu-l mai vazusem de ani de zile. Si iata , a trebuit sa fim la sute de km distanta de casa , sa dam accidental nas in nad. Ciudate mai sunt caile Domnului , uh?
Bun , am cam terminat conspectul hihih , fetele ma duc sa pap ceva si ... sper ca mai revin , am azi in plan un pic de ordine prin bucatarie. Mi s-a pus pata sa scot toate alea de prin rafturi sa fac ordine. Am curatat frigiderul si parca mi-a facut pofta restul.
Cleo- daca te razgandesti cu varuitul , te astept la o mika ordine aici hihihih .
Adriana 36+ , Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
gabitzam spune:
Nicole, am vazut si eu hainutele, tare sunt frumoase. Si am vazut inclusiv un body cu "Sunt printesa" E luat inainte sa stiti ca e baietel in burtik?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mi_bebelina spune:
Neatza fetele!
Am dormit un somn luung.......de la 23.30 aseara pana acusica la 10........cu vizitele la baie din 2 in 2 ore, dar nu se pun.
Felicitari pentru Simonix, sa iti traiasca bebelul, sa fie sanatos, mancacios, necolicios.....si tot ce iti mai doresti tu.
Cadina si Simonacip, curaj astazi si sa va dea DD cei mai frumosi bebei, sanatosi si mancaciosi. Asteptam cu nerabdare vesti.
MissParker spune:
Simonix, un milion de pupici si felicitari , sa-ti traiasca bebe Robert, sa fie sanatos si mancacios si sa aveti parte numai de bucurii impreuna!!
Ce m-am bucurat cand am intrat pe forum (de acum intru mereu direct pe prima pagina a unui nou capitol, sa vad imediat ce bebeu a mai aparut!) si am vazut ca tocmai tu ne-ai facut surpriza de Florii Abia astept detaliile nasterii de vis!!
Fetelor, care ati modificat pe prima pagina, de ce ati sters DPN-urile la fetele care au nascut deja? Eu urmaresc mereu si compar, sa vad cam ce ma asteapta si pe mine eventual, ca vad ca bebeii oricum nu vin la termen... Poate ca ar trebui sa le lasam acolo...
By the way, stie cineva cum il cheama pe baietelul lui Dordia? Vad ca pana acum, cu o singura exceptie, doar baieteii au fost mai curajosi si s-au cerut afara inainte de termen
Mic conspect:
Ylari, te-au linistit fetele cu herpes-ul, stai linistita, ca la gurita poate fi si o simpla bubita sau iritare de la dezhidratare, incearca sa bei mai multe lichide!
simonacip si cadina,
Hai, fetele, go, go, go!! Go for gold !
Laura, te asteptam cu sufletul la gura cu vesti bune despre Sis...
De asemenea, bine ati (re)venit fetelor noi si mai vechi!
Eu pe la 4 azi-dimineata nu mai puteam de dureri de solduri, ma sagetau din sold pana la genunchi, m-am dat cu o crema antiinflamatorie (pe baza de plante) si apoi am putut sa adorm putin la loc, dar tot prost si chinuit am dormit. Fetelor, voi care va apropiati de termen, la voi cam cand au inceput noptile mai mult nedormite? Ca eu am intrat in panica, de-abia sunt in a 32-a saptamana (dupa calculul medicului ar fi abia a 31-a chiar) si simt ca nu mai am suflu pentru ultimele sute de metri...
Voua cand vi s-a lasat burta? La mine inca nici urma de asa ceva, dar vreau sa stiu si eu la ce sa ma astept... E mai nasol dupa aceea? Ma ia groaza, ca mie de acum imi e tot mai greu sa stau pe canapea cu picioarele sus sau sa dorm in asa fel incat sa nu apas pe burta, daramite cand s-o lasa si mai jos, ca eu am pulpe grasute de felul meu... La voi cum a fost, ce schimbari ati constatat? Cum ati mai incercat sa dormiti, in afara de pe o parte sau pe cealalta? Ma gandesc ca in curand voi dormi in fund, pe canapea...
Felicia 31+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
MsBB spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Simonix, un milion de pupici si felicitari , sa-ti traiasca bebe Robert, sa fie sanatos si mancacios si sa aveti parte numai de bucurii impreuna!!
Ce m-am bucurat cand am intrat pe forum (de acum intru mereu direct pe prima pagina a unui nou capitol, sa vad imediat ce bebeu a mai aparut!) si am vazut ca tocmai tu ne-ai facut surpriza de Florii Abia astept detaliile nasterii de vis!!
Fetelor, care ati modificat pe prima pagina, de ce ati sters DPN-urile la fetele care au nascut deja? Eu urmaresc mereu si compar, sa vad cam ce ma asteapta si pe mine eventual, ca vad ca bebeii oricum nu vin la termen... Poate ca ar trebui sa le lasam acolo...
By the way, stie cineva cum il cheama pe baietelul lui Dordia? Vad ca pana acum, cu o singura exceptie, doar baieteii au fost mai curajosi si s-au cerut afara inainte de termen
Mic conspect:
Ylari, te-au linistit fetele cu herpes-ul, stai linistita, ca la gurita poate fi si o simpla bubita sau iritare de la dezhidratare, incearca sa bei mai multe lichide!
simonacip si cadina,
Hai, fetele, go, go, go!! Go for gold !
Laura, te asteptam cu sufletul la gura cu vesti bune despre Sis...
De asemenea, bine ati (re)venit fetelor noi si mai vechi!
Eu pe la 4 azi-dimineata nu mai puteam de dureri de solduri, ma sagetau din sold pana la genunchi, m-am dat cu o crema antiinflamatorie (pe baza de plante) si apoi am putut sa adorm putin la loc, dar tot prost si chinuit am dormit. Fetelor, voi care va apropiati de termen, la voi cam cand au inceput noptile mai mult nedormite? Ca eu am intrat in panica, de-abia sunt in a 32-a saptamana (dupa calculul medicului ar fi abia a 31-a chiar) si simt ca nu mai am suflu pentru ultimele sute de metri...
Voua cand vi s-a lasat burta? La mine inca nici urma de asa ceva, dar vreau sa stiu si eu la ce sa ma astept... E mai nasol dupa aceea? Ma ia groaza, ca mie de acum imi e tot mai greu sa stau pe canapea cu picioarele sus sau sa dorm in asa fel incat sa nu apas pe burta, daramite cand s-o lasa si mai jos, ca eu am pulpe grasute de felul meu... La voi cum a fost, ce schimbari ati constatat? Cum ati mai incercat sa dormiti, in afara de pe o parte sau pe cealalta? Ma gandesc ca in curand voi dormi in fund, pe canapea...Felicia 31+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
sper sa te simti mai bine . Te cred ca ti se pare din ce in ce mai greu. De altfel este si normal , te apropii de final.
In cazul meu noptile au devenit mai chinuite de vreo sapt, sapt jumatate. Ma bucuram ca nu trebuie sa ma trezesc noaptea sa ma duc la baie dar in ultimul timp e regula de aur, in fiecare noapte ma trezesc macar odata sa ma duc la baie. Intr-o singura noapte am facut greseala sa-mi zic ca mai rezist si mi-a sarit somnul de tot si dai frichineala. Cand ma apuca simt ca ori ma dau jos ... ori ud canapeaua ( si mama/eu da , se supara! ).
Insa , ciudat acum ma simt mult mai bine , sunt mai greoaie intradevar dar ma simt mai plina de energie si forta de cum eram acu' ceva saptamani, cu toate ca trezitul noaptea imi da batai de cap.
Adriana 36+ , Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
chinabulina spune:
buna dimineata!
vad ca a mai aparut un bebe: ROBERT, bine ai venit!!!! SIMONIX, felicitari si refacere rapida! abia astept sa povestesti cum a fost si sa pui poze
sper sa nu fie prea tarziu sa scot si eu majoretele pt simonacip si cadina
MsBB, iar te-am vazut prin parc . de fapt ieseai din parc, aseara, pe la 19.30. erai cu sotul tau (cred). eu eram cu sotul si mergeam spre parc. am vrut sa te opresc, dar m-am oprit in ultima clipa, n-am stiut ce sa zic ... asa ca m-am multumit sa zambesc inspre tine...
pentru fetele care au probleme cu picioare si maini umflate: eu am descoperit la plafar un ceai diuretic pentru gravide (chiar asa se cheama). costa pana in 2,5 lei, e produs de fares si se recomanda 3 cani/zi. eu l-am descoperit abia ieri, dar sunt f incantata de el. am baut ieri 3 cani si nu m-am mai umflat in halul ala ca pana acum, desi ieri am avut o zi fff agitata si plina...
cam atat. ma duc sa spal geamurile, ca nu le mai suport! o zi buna!
36+, viitoare mami de gogoasa balerina
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
gabitzam spune:
Felicia, eu am sters fetele din lista de gravidute si le-am trecut in lista de mamici. Dar e o idee buna sa pastrez si DPN-ul, o sa-l iau din capitolele anterioare. Oricum DPN-ul s-a tot schimbat de-a lungul odiseei, nici nu prea am mai modificat la DPN ci l-am pastrat doar ca si criteriu de ordonare il lista.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla