Mamici de mai-iunie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Sunt asa de prins ala munca...Nu reusesc decat sa 'frunzaresc' pe aici pe DC..poate daca diseara merge net-ul...
oricum..poate vedem pe seara si un pui de Simonacip
Pupiceiiiii
Sper sa aud numai de bine

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by cleo78

Ylari, atunci....iei 2 statii 41. Cobori inainte de pod, si Ceahlaul e strada din semafor, permendiculara pe calea crangasi.

Ei, de magazinele ce le zic io, este pe aceeasi parte de 41, cu lacul, adica nu pe partea cu piatza.
te-am lamurit?

BUSHTEAN!!

38+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!

Haide, mah, ca m-ai lamurit, nu sunt chiar asa de tuta!!! Nu stiu eu sa bag lucrurile la spalat, dar sa stii ca in rest sunt ok (cred)
Si cu pepenele rosu m-ai disperat, deci eu poftesc la pepene din ianuarie, de cand am depus actele ptr cununie, cand i-am zis lui Iuby ce as manca, m-a injurat... Dar mama, saraca mama, m-a salvat si de data asta, am mancat vreo 2 felii pana acum, dar tot as mai manca...
Lorich, merci ptr complimente iubita!!!! Pup fata!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nu raspunde Laura la SMS, poate nu l-a vazut/auzit. Si n-am curaj sa sun.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Fetele...buna dragele mele!
Cred ca toate stiti povestea cu lupul...Cind intr-adevar o sa va anunte sis ca am nascut o sa ramineti cu degetul pe tastaura fara sa stiti daca e gluma sau adevarat, daca tb sa ma felicitati sau nu...

Cert e ca nu s-a intimplat nimic, cu tot uleiul de ricin, cu toata luna plina, cu tot mersul de la Municipal inapoi spre Drumul Taberei...PE JOS...Dr nu a vrut sa-mi faca nici o injectie nimic, a spus ca bb e seful si mi-a mai dat o portie de ricin si calciu Sandoz, spunandu-mi ca e chestie de citeva ore...si ca ma asteapta mai dupa masa...Bineinteles ca eu nu mai cred nimic, o sa astept pur si simplu, fara alt ricin sau alte prostii....

O singura schimbare: o pata maron pe chilot, probabil in urma controlului deci nu imi fac griji.
Voi sunteti niste dragute toate, toate, va multumesc mult pentru mesajele voastre si le pastrez pentru atunci cind voi naste....

Am ras cu Sis azi ca prostii, fara sa ne putem opri, de faptul ca noi nu nastem de fapt, sa nu ne mai facem atitea griji (pe amindoua ne dureau burticile, mai serveam o banca, etc...)...Asa ca dragele mele, le felicit si eu pe SImonix (leeloo cred ca la SImona asta te refereai totusi pt we) si desigur Cadinutei...draga d eea, ca ele s-au tinut de cuvint..

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Nu raspunde Laura la SMS, poate nu l-a vazut/auzit. Si n-am curaj sa sun.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

si eu stau cu sufletul la gura pt Simona. Asa mult sa dureze travaliul? Sau poate a intarziat dr...

Alina 37+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Cred ca toate stiti povestea cu lupul...Cind intr-adevar o sa va anunte sis ca am nascut o sa ramineti cu degetul pe tastaura fara sa stiti daca e gluma sau adevarat, daca tb sa ma felicitati sau nu...

Cert e ca nu s-a intimplat nimic, cu tot uleiul de ricin, cu toata luna plina, cu tot mersul de la Municipal inapoi spre Drumul Taberei...PE JOS...Dr nu a vrut sa-mi faca nici o injectie nimic, a spus ca bb e seful si mi-a mai dat o portie de ricin si calciu Sandoz, spunandu-mi ca e chestie de citeva ore...si ca ma asteapta mai dupa masa...Bineinteles ca eu nu mai cred nimic, o sa astept pur si simplu, fara alt ricin sau alte prostii....

O singura schimbare: o pata maron pe chilot, probabil in urma controlului deci nu imi fac griji.
Voi sunteti niste dragute toate, toate, va multumesc mult pentru mesajele voastre si le pastrez pentru atunci cind voi naste....

Am ras cu Sis azi ca prostii, fara sa ne putem opri, de faptul ca noi nu nastem de fapt, sa nu ne mai facem atitea griji (pe amindoua ne dureau burticile, mai serveam o banca, etc...)...Asa ca dragele mele, le felicit si eu pe SImonix (leeloo cred ca la SImona asta te refereai totusi pt we) si desigur Cadinutei...draga d eea, ca ele s-au tinut de cuvint..

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

Hai ca-i tare, cred c-am scris in acelasi timp. Off, Simo, ne-ai tinut in emotii....bine ca macar nu te-ai chinuit pe la spital. Si eu zic sa nu mai iei ricin, nimic, sa stai cuminte ca vine bebitzu' nu ramane el nenascut. HAi, ai grija

Alina 37+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

Cand ti-a zis ca ai colul deschis, sa stai in pat...ai stat prea bine in pat!!!!

38+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

Hai, mai Simo - cred ca bebe al tau s-a obisnuit cu confortul de la "garsoniera"... Noi tinem oricum pregatite!!! Multi ! (exact asta ziceam si eu, ca am incurcat Simonele...)...

Edit ca am uitat - am vazut pozele Iuliei cu pescarul fericit! Dar tu pe unde erai??

Si pentru socrate - exact cum banuiesti si tu, relatia voastra o sa se schimbe, in sensul ca o sa intre cumva intr-o alta dimensiune. Copilul nu o sa schimbe dragostea dintre voi si crede-ma, o sa-l iubesti trup si suflet din prima clipa, fara ca asta sa afecteze dragostea pentru sotul tau... Poate ca nu o sa mai fiti atit de "lipiti" cum sunteti acum, sufletelul mic isi va cere si el spatiul intre voi, insa o sa vezi ca relatia voastra o sa se intregeasca, nu o sa se diminueze!

Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Uffff Simo imi vine si sa zambesc cum scrii tu, dar imi imaginez ca nu-i deloc de ras. la fetita si asteptam in continuare, ce sa facem??

Lori 33+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna fetelor!
Ce sa mai zic Simonacip.........chiar ca-i ca faza cu Ionica si lupul.......pana la urma o sa vina bebe nu de la ricin.....ci de la stress.Eu ce sa fac, sa mai stau la pat? Daca as sti ca dupa aceea astept ca tine......mai bine m-as apuca sa sar coarda.

Mergi la inceput